aha26 03.03.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Obejrzalam mimo,ze jestem kobieta,ale tylko dlatego ,ze sama wiele w zyciu widzialam{np sekcje zwlok i inne rozne ciekawe rzeczy},ale po tym to mi sie chce tylko plakac z bezsilnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.03.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 .......słowo 'człowieczeństwo' nabrało dla mnie nowego wymiaru......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.03.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Taaaaaaaostatnio widzialem kilka takich i powiem szczerze - od czasu jak bedac malym chlopcem (mialem moze 8-10 lat) ujrzalem w TV slynna scene strzalu prosto w skron prowadzonemu, zwiazanemu wietnamczykowi - znana sprawa wioski May Lai (czy podobnie) takie widoki mnie nie ruszaja. Czlowiek powoli staje sie obojetny na cos takiego zwlaszcza ze stacje TV jakby przescigaja sie pokazywaniu okrucienstwa i krwi.Tylko widzac akurat te scene zastanawiam sie jaki wyprany z czegokolwiek umysl musi miec czlowiek zabijajacy pod pretekstem wiary lub w imie wiary. I nie chodzi mi tylko o fundamentalistow muzulmanskich - cala historia ludzkosci pokazuje ze kazda wiara splamiona jest rzeka baaaa morzem krwi myslacych inaczej. Kurcze - w ktora strone zmierza ten swiat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 03.03.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 O BOŻE !!! ....!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 03.03.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 unikam takich scen,może dlatego zamarłam z przerażenia , a w ustach zrobiło mi się dziwnie słodko. Nie zajrzę tu już nigdy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 03.03.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Zakręciło mi się w głowie ... słabo mi . Przepraszam , ale takie linki – nie wiem czy powinny tu być ... Proszę o wyrozumiałość dla mnie , jestem po prostu nadwrażliwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 03.03.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 a tu obejrzałem coś takiego Chyba trochę przegiąłeś, wykasuj to raczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 03.03.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Dużo takich filmików krąży po necie. Ale jak na publicznym forum zaproponowałem aby w teki sam sposób, publicznie na największym placu w Bagdadzie, rozprawiać się z takimi "bojownikami" to mnie okrzyknięto barbarzyńcą... A ja bym takiemu "bojownikowi" odciął głowę tępą żyletką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 03.03.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 oj, po Waszych reakcjach wiem ze tego nie obejrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.03.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 tak jak na samym poczatku napisal XanX jesli juz zaczeliscie sobie ten film sciagac a nerwy macie slabe i jestescie jak osowa wrazliwymi istotami - przewijcie sciaganie i opusccie ten watek dla wlasnego dobra tak jak thalex napisal - XanX - lekko przegiales biorac pod uwage przekroj odwiedzajacych forum a ciekawosc ludzka mimo ostrzezen moze wizac gore - przychylam sie do koncepcji thalexa - wykasuj ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 03.03.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 jareko - człowiek z natury ciekawski jest. Niech sobie to obejrzą Ci, którzy twierdzą, że Irakijczycy to naród uciskany i terroryzowany przez obce wojska. Dla nich będzie to doskonała lekcja. W końcu dobrze wiedzieć kogo się broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 przeczytałam Wasze wrażenia i nie otwarłam tej strony .... nie wiem co tam jest, ale moj strach jest większy niż ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 03.03.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 XanX ! wykasuj adres!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 03.03.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 przeczytałam Wasze wrażenia i nie otwarłam tej strony .... nie wiem co tam jest, ale moj strach jest większy niż ciekawość I dobrze zdecydowałaś, bo to są sceny z piekła rodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 03.03.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 nie z piekła, z ziemi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.03.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 dzięki za ostrzeżenia, ostatnimi czasy wieści ze świata są bardzo przytłaczające, daruję sobie te zdjęcia żeby chociaż dzisiaj spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.03.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Mariusz - wiem jaki czlek jest - ja taki sam jestem i od razu sciagnalem by zobaczyc co tak wstrzasnelo XanX (swoja droga co powodowalo nim ze ten watek zalozyl?) Co do IrakijczykowWiesz - to nie do konca tak ze tylko oni. Caly swiat jest pogibany i takie scenki juz nie raz ogladalsmy - a to Wietnam, a to Chiny, a to USIA siusia, Angola,Czeczenia, Kurdystan, dawna Jugoslawia .......jejku - mozna by mnozyc i mnozycHistoria uczy nas jak zmieniaja sie ludzie gdy z mozgow sieczke im sie robi, jacy potrafia byc zwyrodniali, kochajacy dla swych dzieci i rodziny a jednoczesnie eksterminacje innych prowadzac - ot chociazby przypomina o tym dokument na II PR TVP o Auschwitz (szkoda ze o tak pozni\ej porze nadawany). Mozna by przyklady mnozyc w nieskonczonosc. Nic nie tlumaczy ich ale wyglada na to ze nic nie tlumaczy calej ludzkosci ze taka jest - zadajac gwalt wlasnemu gatunkowi, zadajac gwalt zwierzetom, zadajac gwalt planecie na ktorej zyjemy Po prostu czlowiek to najgorsze zwierze stapajace po tej ziemi Cholera - chyba obrazam zwierzeta tymi slowy - one jednak sa od nas lepsze pod wieloma wzgledami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.03.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Dzieki nie wazne ze mnie nie ruszylo - chodzi o innych Pozdrawiam i lekka ostroznosc na przyszlosc by sie zdala - naprawde nie wiesz kto bedzie to ogladal (lub cos podobnego) jeszcze raz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 03.03.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Faktycznie wykasuje to. Obraz chyba będzie mi się kołatał w czaszce jeszcze długie dni. Zakołatało nie tylko Tobie! Widzisz, na forum zaglądamy aby się rozweselić, dowiedzieć coś ciekawego z kimś pogadać. Zwykle jest tu miła atmosfera a Ty nie wiadomo po co???? wyskakujesz o 11-tej w nocy z taką sceną. Jesteś twardziej, ale nie całkiem bo twardą masz tylko głowę! To tak abyś na przyszłość nie psuł nam niepotrzebne zdrowia! Dobranoc XanX! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 04.03.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 XanX uprzedzał, co prawda kobiety ,ale jednak...Ja otwarłam ten makabryczny obraz tylko na własne życzenie. Nie mam więc do nikogo pretensji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts