anick 13.09.2005 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 dziekuje ślicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 13.09.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 anick Też lubię Premier Jour Niny Ricci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 13.09.2005 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 o tak - jestem im wierna od kiedy sie pojawiły na polskim rynku - to juz jakies 4-5 lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 13.09.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Oooo to podwójnie fajne, bo ja też od 5 lat tylko i wyłącznie PJ Dobry mamy gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 13.09.2005 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ja staram sie je miksować z innymi zapachami - w zależności od humoru i okazji, ale Premier Jour jest zawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 13.09.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 - tak chciałam pooglądać najnowsze zdjecia a tu nic nie wdzę - sam krzyżyki a stronka tez mi sie nie odpala - co robic, co robic????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 13.09.2005 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ajaja - szkoda..już raz tak było..zaraz zrobią i bedzie można obejrzeć - zapraszam zatem później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 13.09.2005 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 na portalu już są - tylko tzreba poczekać troche a na photosite jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.09.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Anick, widzę tylko krzyżyki . Wklej na photosite, bo nie mogę się doczekać!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 14.09.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 No, no.... ładnie, bardzo ładnie Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.09.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Tylko xxx... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 14.09.2005 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Sonika o to chodzi ze sa na photositcie, ale Photosite ma jakieś problemy i nie działa i ja widze fotki tylko na mumratorze.. hmm mam nadzieje ze szybko sie to naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 14.09.2005 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 DZIAŁA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.09.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Noooo Anick - zrobiłaś mi ucztę dla oczu . SUPER!!!! Piękne masz meble, widzę że też lubisz starocie jak ja. Mam parę różnego rodzaju mebelków i trochę się martwię czy będą pasować, ale przecież można pomieszać stare z nowym, prawda? Ślicznie Ci to wszystko wyszło . Gratuluję!!!! A z czego jest góra kominka? To chyba kafle? Napisz proszę jaki masz piekarnik i płytę. Też muszę wybrać i nie wiem co. Fajnie masz, że już mieszkasz - teraz możesz wszystko spokojnie dopieszczać. A "fachowcy" jeszcze są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 14.09.2005 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Sonika uważam ze najlepiej stare meble wyglądają w połączeniu z nowymi - wtedy widac ich urok:) tylko tzreba umiejetnie dobrać te nowoczesne i na prawde wszystko bedzie grało:) a kominek jest małym plagiatem z moimi modyfikacjami kominka Hawkomoon; kafle nie sa kaflami piecowymi (majatek takie kosztują) tylko są kaflami stosowanymi w przemyśle masarskim - dlatego wybór jest tylko jeden - białe:) ale zawsze chciałam mieć piec kaflowy i po czesci go mam:)) a płyta i piekarnik jest Smega - piekarnika jeszcze nie używałam a płyta sprawdza sie rewelacyjnie - straaasznie mi sie podobaja palniki i wygodne pokrętła:)) no i cena mi sie też podobała - moj Pan od którego kupowałam cały sprzet do kuchni łacznie ze zlewem i wyciagiem sprzedał mi komplet (płyta + piekarnik) za 1050 zł; wczesniej chciałam sprzet w stylu retro i Smeg ma fajny w tym stylu piekarnik ale potem pomyślałam ze nie chce wszystkiegi takiego w stylu retro robić - stad ta srebrna bateria, srebrny sprzet i uchwyty srebrne - aczkolwiek maja urocze ceramiczne w niebieskie kwiatki rączki:) a Panowie niestety są jeszcze - całe szczęście ze pracują już tylko na zewnatrz i obiecali ze skoncza do niedzieli; zostało im jeszcze załozenie bramy garażowej i w niektórych oknach założenie białych profili w okół nich;no a płot sie maluje i też mam nadzieje ze założony zostanie w całosci góra za 1,5 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 14.09.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 krzyżyki same widze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 14.09.2005 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 cos photosite szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.09.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Nareszcie widzę - ale ładnie PS1: Też będę miała taki kosz na bieliznę w łazience PS2: Możliwe, że słabo sie wcześniej przyglądałam, ale pierwsze widzę kafelki na ścianie w kuchni nie podciągnięte pod szafki - super to wygląda, może skopiujemy - jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 15.09.2005 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Kasiu docelowo ten kosz bedzie w kotłownio-pralni, ale na razie z racji jeszcze nie przywieszonej szafki w kotłowni, która teraz stoi na podłodze kosz jest w łazience;na miejsce tego kosza planuje postawić jakiś fajny mały fotelik, który zakryje tą skrzynke w ścianie:)[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 15.09.2005 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 a kafelki jak najbardziej kopiuj, tylko przy kuchence radzie zrobić pod sam wyciąg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts