Lookita 22.03.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ja mam zuywany,starsza serie 3000 ,czy jakos tak.Lekko sprzet zlumpiony ale rewelacyjna moc silnika,pierze super.Uzywam tez nowego parowego odkurzacza,mam sporo gresu.Sprzet ciezki,drogi,ale wart wydanych pieniedzy.Uzytkuje okolo roku parowy,uzywany krocej,ale auta i dwyany pierze bardzo dobrze.Kupilem oryginalny Karcherowski proszek,moze to tez ma znaczenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
titus1 28.04.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam,ja też się zastanawiam nad Karcherem SE 4001. Opinii z ceneo nie biorę pod uwagę, bo piszą tam małpy wynajęte przez producentów/sprzedawców. Czy ktoś używał taki odkurzacz jako zwykły, do suchego odkurzania, sporadycznie piorąc dywany. Znajomy, który używał taki odkurzacz używał, twierdzi że jest on trochę za słaby do suchego odkurzania. Poza tym kolega zmagał się z sierścią psa, więc może tutaj był problem.Z opinii kolegi wynikała, że te odkurzacze są koszmarnie głośne.Czy ktoś może potwierdzić "zarzuty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad.agaskar 04.08.2016 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 proszek Karcher jest świetny, kiedyś używałem go do prania tapicerki w samochodzie i świetnie sobie poradził z plamami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad.agaskar 08.08.2016 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 no jak chcesz mieć czysty dywan od razu to, bez dodatkowych prań to lepiej wlać do odkurzacza porządny środek, a nie jakieś dzadostwo po którym będziesz czuć skarpete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 09.08.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 a tak z ciekawości spytam czy odkurzacze warsztatowe np bosch czy makita w cenach 1500zł są jakiejś innej konstrukcji niż te tu omawiane ? bo trwalsze myślę powinny być ale co z resztą i co nimi da się robić ? czy to po prostu jest to samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d24 26.06.2017 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Chciałbym odświeżyć nieco temat, gdyż minęło trochę czasu i zmieniły się technologie... Szukam czegoś w granicy ok. 1000pln dla alergika. Urządzenia do zbierania kurzu z paneli, czasami przeprania dywanu, tapczanu czy tapicerki w samochodzie. Rozsądek podpowiada Zelmer aquawelt (podobno niskie ceny części, chemii czy ewentualne koszty serwisowe), serce z kolei Karcher - marka mówi sama za siebie Dodatkowo fajnie gdyby można było do odkurzacza nalać nieco olejku, aby ten odświeżył powietrze w otoczeniu... A Wy jak myślicie? Co w tym czasie jest warte uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts