ostry 04.03.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 A czy ktos z Was uprawia nurkowanie? Ja sie zakochalem w nurkowaniu jakies trzy lata temu. Ahhh gdyby nie te ograniczenia finansowe i urlopowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 16.03.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Witam Moje nurkowanie sprowadza sie tylko do podstawowego wyposażenia ABC ale tak już nurkuje z 15 lat kiedyś miałem przyjemność z butla troche ponurkować to było fajne uczucie a nie na bezdechu Kiedyś sie tak uparłem bo wpadły klucze pod pomost od przyczepy Canpingowej że musiałem nurkować z latarką bo tak było ciemno pod pomostem że przy okazji nurkowania to znalazłem klicze to był juz sukces ale jeszcze przy okazji znalazłem zegarek który nadal chodzi bo był uruchaniany na wstrzasy czasmi można conieco znaleś poza pływającymi rybami oczywiście i podziwianiem ich Pozdrawiam ARi Ps portwel tez kiedyś był ale to było dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coolaj 23.03.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 witam ja troche nurkowałem z butla ale tylko amatorsko. mi nic nie udało sie znalesc oprócz śmieci jake były utopione w wodzie NAPRAWDE DUZO TEGO BYŁO. A poza tym nurkowanie z bultą to niezła frjda szkoda tylko ze sprzet jest tak drogi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 26.03.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 zgadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.05.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Trzy lata temu zrobiłam kurs OWD, złapałam bakcyla, zdałam egzamin, zaliczyłam kilka zejść i ... zaszłam w ciążę. To jak wiadomo uniemożliwia nurkowanie. A potem, po porodzie wciąż coś stawało na drodze. A to nie ma dzieci z kim zostawić, a to urlopu mało, .... a teraz będę budować dom. Po takim czasie wiele rzeczy pewnie już zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 23.05.2005 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Jane! Wiedzialem ze nurkowanie wiaze sie z ryzykiem. Ale ze az z takim!? Ciaza po kilku zejsciach hihi. I co? Maz uwierzyl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 23.05.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 kurcze,ale Wam zazdroszcze ja co roku obiecuje sobie,ze sie z mezem na taki kurs nurkowania zapiszemy i co...i nadal nic,ciagle cos stoi na przeszkodzie a teraz jak zostala podjeta decyzja o budowie to nie wiem iedy to moje marznie sie zrealizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 24.05.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Jane! Wiedzialem ze nurkowanie wiaze sie z ryzykiem. Ale ze az z takim!? Ciaza po kilku zejsciach hihi. I co? Maz uwierzyl ? :) Pochwal się lepiej gdzie nurkowałeś Chętnie poczytam Z chęcią pooglądam zdjęcia http://coniecowp.w.interia.pl/ja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 24.05.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 kurcze,ale Wam zazdroszcze ja co roku obiecuje sobie,ze sie z mezem na taki kurs nurkowania zapiszemy i co...i nadal nic,ciagle cos stoi na przeszkodzie a teraz jak zostala podjeta decyzja o budowie to nie wiem iedy to moje marznie sie zrealizuje Teraz czasu nie będzie. Zostaw to na później. Zbudujecie dom, trzeba będzie znaleźć inne zajęcie na wolne popołudnia. Nurkowanie jak znalazł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 25.05.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 kurcze,ale Wam zazdroszcze ja co roku obiecuje sobie,ze sie z mezem na taki kurs nurkowania zapiszemy i co...i nadal nic,ciagle cos stoi na przeszkodzie a teraz jak zostala podjeta decyzja o budowie to nie wiem iedy to moje marznie sie zrealizuje Teraz czasu nie będzie. Zostaw to na później. Zbudujecie dom, trzeba będzie znaleźć inne zajęcie na wolne popołudnia. Nurkowanie jak znalazł! Caly czas mam nadzieje,ze to marzenie sie spelni i pewnie masz racje,ze dopiero po budowie.Jestem pewna ,ze warto poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 28.06.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Polecam Egipt i nie Sharm El Sheikh tylko Hurghada nigdy nie miałem styczności z nurkowaniem aż do wyjazdu do Egiptu tam złapałem bakcyla po tym co zobaczyłem po zwyczajnym zejściu z rurą wrażenia niesamowite jeżeli uda mi się w najbliższym czasie udać na urlop to przynajmniej wiem gdzie ale na razie nieprędko to nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 28.06.2005 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Hello!Ja w tym roku jade na nury do Chorwacji. Jak wroce to opowiem jak bylo. Do tej pory nurkowalem w Egipcie i Turcji... Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 28.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Napisz koniecznie może jakieś fotki wkleisz.Zazdroszczę niezmiernie ja w tym roku jestem uziemiony nigdzie nie wyruszam, ale co tam. Znajomi opowiadali że w Chorwacji jest bardzo dużo fajnych dziur pod wodą gdzie można się wcisnąć. Trzymam kciuki za udany relaksi tyle wypłynięć co zanurzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 01.07.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Ja może pojadę gdzieś na jesieni. MOŻE - jeśli nie załatwimy papierologii i nie zaczniemy budowy do tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 08.11.2005 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Hej, Tak jak mowilem w tym roku Chorwacja. Piekny kraj! Nury tez super. Udalo mi sie wytropic dwie osmiornice nawet. Jedna malutka wielkosci dloni a druga dosc duza - jej ramie grubsze od mojego nadgarstka... Porownujac do Egitpu woda byla dosc chlodna. Ponizej 20m juz moja zone zdrowo z zimna telepalo Nurkowalismu na Hvarze. Jesli ktos jest zainteresowany podam namiary na rajski prywatny kemping na tej wyspie. Maly z przesliczna zatoczka i plaza tylko dla mieszkancow kempingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 22.03.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Oj, witam. Dopiero co Was znalazlem. Mam P jedyneczke zrobiona w tym roku w Kulce Teraz kompletuje sprzet i jak puszcza sniegi - pod wode Dobra, klamie. Jak puszcza sniegi to robimy wjazd na dzialke i wykopy pod fundamenty. Ale pod wode tez jakos czas sie znajdzie. Qdlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 22.03.2006 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Noo bogacz, i na budowe i na sprzet mu starcza kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 22.03.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Noo bogacz, i na budowe i na sprzet mu starcza kasy He he poki zima to wydaje na sprzet a jak zaczne budowe.... to bede sie zastanawial. Moze wygram w totka? Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr38 22.03.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Gdzie nurkujecie w Polsce? Napiszcie o miejscach, gdzie warto jechać.Ja jedynie w Piłaknie k/Rybna (między Szczytnem a Mrągowem).Pozdrawiam. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 23.03.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Gdzie nurkujecie w Polsce? Napiszcie o miejscach, gdzie warto jechać. Ja jedynie w Piłaknie k/Rybna (między Szczytnem a Mrągowem). Hmmm,no ja to poczatkujacy jestem. Dopiero w sierpniu zrobilem P1. Co do miejsc: - w Pilaknie (Aquarius) nurkowalem - calkiem fajnie, niezle oporeczowane. Na nocnym widzieilismy sporo szczupakow (w tym jeden ponad pol metra), wegorza, raki. - sympatyczna jest Kulka (niedaleko Mragowa). Chociaz z widocznoscia roznie bywa, sczegolnie w weekend. - bylem tez w bazie Crazy Shark w Wilkasach - totalna pomylka. Plytko, brudno. Na szczescie chyba sie z tamtad wogole wyniesli - sa teraz nad Bialym obok Gostynina. Nie bylem tam, ale sie wybieram jak tylko sie ociepli Qdlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts