Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

teraz ja :) + FOTO

Recommended Posts

• Odpowiedzi 171
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hm już teraz rozumiem dlaczego nie "lubisz" facetów :wink:

Podobnie jest z moją żoną, jak wieczorem obejrzy sobie film, w którym tym złym, znęcającym sie na dziećmi lub kobietami jest facet to wiem z góry że tego wieczoru nie mam juz na co liczyć :grin:

Dobrzykowice - a czy jak żona naogląda się reklam z przygłupami (oczywiście głupi w reklamie może być tylko facet, bo inaczej to byłaby dyskryminacja :evil: ), to mówiąc że masz przynieść kostkę masła ze sklepu, pisze kartkę do sprzedawczyni :wink:

On 2002-10-31 10:46, dobrzykowice wrote:

hm już teraz rozumiem dlaczego nie "lubisz" facetów :wink:

Podobnie jest z moją żoną, jak wieczorem obejrzy sobie film, w którym tym złym, znęcającym sie na dziećmi lub kobietami jest facet to wiem z góry że tego wieczoru nie mam juz na co liczyć :grin:

Pozdrów ode mnie swoja żone,to jest właśnie

to uczucie .Przezornie ,na zapas, trzeba się

bronić.

Skąd wiesz,że nie lubię facetów?To Ty przecież

pisałeś coś o pozorach.

Ten przez którego złamałam nogę przyczynił sie

do tego,że na otarcie łez dostałam komputer od

mężą.Nie muszę się już bić z mężem i teściem

o możliwość korzystania z tego wynalazku.

Frankai,już to co napisałes jest dyskryminacją.

W reklamach facet kupuje dobry samochód,perfumuje sie dobrą

wodą kolońską,idzie z szampanem do dziewczyny itd.

Kobieta reklamuje głównie proszki do prania,karmi dzieci

jogurtem i wywabia plamy z męskich koszul,a ze czasami

wyśle męża po masło ,to i tak sama bedzie smarować kanapki.

swoją drogą jak mam cos kupić i pozycji do kupienia jest więcej jak pięć to nie ma siły abym czegoś nie zapomniał, tak więc kartka to podstawa. Co do reklam to czy tego chcemy czy nie w nas wszystkich zakorzenione są proste skojarzenia, kto przede wszystkim w domu prowadzi samochód ? Facet, kto zajmuje sie praniem ? kobieta. WIem że to jest dyskryminacja, ale tak jest i do tego odwołują się reklamy. Oczywiście jest to wielkie uproszczenie, świat się zmienia i tego typu podziały coraz szybciej się zacierają, niemniej jednak upłynie jeszcze sporo czasu aż znikną całkowicie

hmm mówisz komputer ? fajnie masz :smile:

A Opel Corsa? Kto kupił, a kto dostał w kostkę?

Carmela - może i masz rację, ale zależy jak do tego podejść. Tak jak napisałem - jak ktoś w reklamie głupi lub niezdarny, to z pewnością to facet. To co Ty piszesz, to oznacza, że albo kobiety są pracowite, albo sugestia że mają opierać i karmić swoich idiotów. Swoją drogą, to niektóre reklamy są nawet lepsze od firmów które przerywają. Zwłaszcza od brazylijskich i brazylijskopodobnych.

• 3 weeks później...