Ivonesca 16.10.2002 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 a więc jednak pojawiło się i zdjęcie! Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carmela 16.10.2002 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Przystojniak z Ciebie,to tak na pokuszenieforumowiczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 16.10.2002 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Pierwszy odważny!!! Gratulacje!!!! [ Ta Wiadomość była edytowana przez: dziuba dnia 2002-10-16 09:44 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 16.10.2002 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 No, no! jeden odważny. Było by super gdyby jeszcze twoje usta rusząły się tak jak twoje buźki. A co mówiłeś o ukrywaniu. Chętnie posłucham Nicky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 16.10.2002 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 I jak tu teraz wracać do męża!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 no no wystarczy pokazać swoją smutna gębę i jaki ruch w interesie Dzięki za ciepłe słowa i niezasłużone komplementy http://forum.gracz.net/Public/Images/Default/n3.gif Ale z drugiej strony to chyba oryginał jest lepszy od tej rozpikselowanej fotki http://forum.gracz.net/Public/Images/Default/bravo.gif, no i Nicole, rusza ustami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Kodi a gdzie Twoja gęba ? Wydawało mi się że wysłałeś swoją przede mną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.10.2002 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 jestem, jestem, tylko jakość coś słabawa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.10.2002 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Dobrzykowice - stwierdziłem, że trzeba Ci pomóc. Czytasz czasem Ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 16.10.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 On 2002-10-16 10:19, dobrzykowice wrote: no no wystarczy pokazać swoją smutna gębę i jaki ruch w interesie Dzięki za ciepłe słowa i niezasłużone komplementy http://forum.gracz.net/Public/Images/Default/n3.gif Ale z drugiej strony to chyba oryginał jest lepszy od tej rozpikselowanej fotki http://forum.gracz.net/Public/Images/Default/bravo.gif, no i Nicole, rusza ustami Potrafię sobie wyobrazić jak oryginał rusza ustami. gaduła w piśmie i w mowie zapewne. zazwyczaj krowa, która dużo ryczy mało mleka daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 skąd taka krytyczna ocena ? Akurat na co dzień jak nie muszę to mówię bardzo niewiele. A co do krowy to chyba właśnie jak ryczy trzeba szybko bieć z wiaderkiem bo ma nabrzmiałe od mleka wymiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 16.10.2002 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 On 2002-10-16 12:41, dobrzykowice wrote: skąd taka krytyczna ocena ? Akurat na co dzień jak nie muszę to mówię bardzo niewiele. A co do krowy to chyba właśnie jak ryczy trzeba szybko bieć z wiaderkiem bo ma nabrzmiałe od mleka wymiona... to żadna krytyka. raczej komplemencik. na forum jak zdążyłam zauważyć TY tylko o wymionach, można też wywnioskować, że już masz pełne (wymiona), ciężko tylko dobiec i jeszcze z wiaderkiem. Optymista z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.10.2002 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Nicola - nie poddawaj się! Sadzamy Dobrzykowice przed ekranem, ty go wydoisz do wiaderka, a ja zrobię parę fotek i zamieścimy wątek "Jak wydojono Dobrzykowice" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 16.10.2002 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 On 2002-10-16 12:59, Frankai wrote: Nicola - nie poddawaj się! Sadzamy Dobrzykowice przed ekranem, ty go wydoisz do wiaderka, a ja zrobię parę fotek i zamieścimy wątek "Jak wydojono Dobrzykowice" Frankai - dzięki za wiarę we mnie. najpierw szybciutki kurs dojenia (PGR lub "public club"), potem wiadro i cheja na Dobrzykowice. ciekawe w jakim stanie będą jego wymiona po. może zaczniemy od wiaderka z piaskownicy. żal chopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 ktoś swego czasu chciał mnie obłożyć w celu schłodzenia lodem teraz mam być wydojony ... czemu nie, mam nadzieję że nie z pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 16.10.2002 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 pieniądze? jakie pieniądze. nikt tu nie mówi o pieniądzach. a jednak strach cię obleciał. jeszcze będziesz wołał: dój, dój!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carmela 16.10.2002 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Dziewczyny moze go rozpikselujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 zaczyna robić się interesująco a nawet bardzo interesująco Zastanawiam się Nicola, czy aby już Ciebie nie spotkałem na tym forum ale w innym wcieleniu.... Carmelku, jeżeli masz na myśli to co ja to masz moje na to przyzwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carmela 16.10.2002 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Za godzinę kończę pracę,biegnę Pozbądż się żony,dzieci,psa i teściowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2002 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 dobrzyku, Dobrze i miło Ci z oczu patrzy. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts