Frankai 30.10.2002 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Dziuba - tera Forum nabrało takiego rozpędu, że nie połapiesz się z rozumem . No i oczywiście przekazy "live", także z imprez i tańczenia po stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.10.2002 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 hm już teraz rozumiem dlaczego nie "lubisz" facetów Podobnie jest z moją żoną, jak wieczorem obejrzy sobie film, w którym tym złym, znęcającym sie na dziećmi lub kobietami jest facet to wiem z góry że tego wieczoru nie mam juz na co liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 31.10.2002 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Dobrzykowice - a czy jak żona naogląda się reklam z przygłupami (oczywiście głupi w reklamie może być tylko facet, bo inaczej to byłaby dyskryminacja ), to mówiąc że masz przynieść kostkę masła ze sklepu, pisze kartkę do sprzedawczyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carmela 31.10.2002 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 On 2002-10-31 10:46, dobrzykowice wrote: hm już teraz rozumiem dlaczego nie "lubisz" facetów Podobnie jest z moją żoną, jak wieczorem obejrzy sobie film, w którym tym złym, znęcającym sie na dziećmi lub kobietami jest facet to wiem z góry że tego wieczoru nie mam juz na co liczyć Pozdrów ode mnie swoja żone,to jest właśnie to uczucie .Przezornie ,na zapas, trzeba się bronić. Skąd wiesz,że nie lubię facetów?To Ty przecież pisałeś coś o pozorach. Ten przez którego złamałam nogę przyczynił sie do tego,że na otarcie łez dostałam komputer od mężą.Nie muszę się już bić z mężem i teściem o możliwość korzystania z tego wynalazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carmela 31.10.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Frankai,już to co napisałes jest dyskryminacją.W reklamach facet kupuje dobry samochód,perfumuje sie dobrąwodą kolońską,idzie z szampanem do dziewczyny itd.Kobieta reklamuje głównie proszki do prania,karmi dziecijogurtem i wywabia plamy z męskich koszul,a ze czasami wyśle męża po masło ,to i tak sama bedzie smarować kanapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.10.2002 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 swoją drogą jak mam cos kupić i pozycji do kupienia jest więcej jak pięć to nie ma siły abym czegoś nie zapomniał, tak więc kartka to podstawa. Co do reklam to czy tego chcemy czy nie w nas wszystkich zakorzenione są proste skojarzenia, kto przede wszystkim w domu prowadzi samochód ? Facet, kto zajmuje sie praniem ? kobieta. WIem że to jest dyskryminacja, ale tak jest i do tego odwołują się reklamy. Oczywiście jest to wielkie uproszczenie, świat się zmienia i tego typu podziały coraz szybciej się zacierają, niemniej jednak upłynie jeszcze sporo czasu aż znikną całkowicie hmm mówisz komputer ? fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 31.10.2002 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 A Opel Corsa? Kto kupił, a kto dostał w kostkę? Carmela - może i masz rację, ale zależy jak do tego podejść. Tak jak napisałem - jak ktoś w reklamie głupi lub niezdarny, to z pewnością to facet. To co Ty piszesz, to oznacza, że albo kobiety są pracowite, albo sugestia że mają opierać i karmić swoich idiotów. Swoją drogą, to niektóre reklamy są nawet lepsze od firmów które przerywają. Zwłaszcza od brazylijskich i brazylijskopodobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 21.11.2002 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Dobrzykowice - ratuj, bo grupa "umiera" bez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.11.2002 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 panikujesz Frankai życie klubu różańcowego nie może zależeć od jednej osoby a już na pewno nie od mojej Myślę że teraz jest "taki czas" że sporo osób "zimuje" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.11.2002 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Panika - paniką, a dyskusja Frankai - Dobrzykowice z małym wtrętem osób trzecich musi się toczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.11.2002 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 zauważyłem że ostatnio to prowadzimy posrednio dyskusję wielotorowo na różnych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.11.2002 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 No - takie rozwilokrotnienie jaźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts