Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy Xanx zasłużył na smierć userską

Majka

to fair czy nie?  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. to fair czy nie?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Opcja trzecia

A gdyby tak Redakcja stworzyła osobny wątek-wykaz w którym by wpisywała ewentualne ostrzeżenia dla Forumowiczów?

Uprawnienia do dokonania zapisu miała by tylko Redakcja oraz osoba która ostrzeżenie otrzymała.

Mógłby oczywiście istnieć także wątek poboczny w którym komentarze mogli by umieszczać pozostali zalogowani Forumowicze.

To taki pomysł na gorąco. Wiem, że nie jest on dopracowany .....

Na dzisiejszym spotkaniu w W-wie możecie na ten temat podyskutować. Jest ku temu okazja.

Wytrąciło mnie to z równowagi, ponieważ nie jestem pewna czy moze nie mam jakis problemów ze swoja psychiką, proszę Was o zabranie glosu w tej ankiecie.

A o co chodzi?

Dla niewtajemniczonych, to chodzi o ten watek:

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=42553

Tylko, ze usunieto z niego wiekszosc wypowiedzi Xanx, a te ktore zostaly sa jako gosc.

Użytkownik został usunięty, ponieważ wulgarności jakie umieścił w wątku (usuniętym) przekroczyły wszystkie miary. Sam wątek - film o egzekucji - na forum budowlanym - już dawał wiele do myślenia. Prosimy o zrozumienie, forum to nie rynsztok. Będziemy korzystać z praw jakie mamy jako właściciel forum Muratora.

Pozdrawiamy

:o :o :o

przecież to selekcja na chybił-trafił :roll: nie ma nic wspólnego ani z poczuciem sprawiedliwości, ani też z demokratycznym sposobem rządzenia.

Zastanawiające jest to, że ostatnią opcję wybrali tylko Ci, co nie wpisali się do wątku. Klony, czy pracownicy redakcji. Bo większości forumowiczom odwagi wyglaszania swoich przekonań nie można odmówić.

z poważaniem Majka

..Zastanawiające jest to, że ostatnią opcję wybrali tylko Ci, co nie wpisali się do wątku. Klony, czy pracownicy redakcji. Bo większości forumowiczom odwagi wyglaszania swoich przekonań nie można odmówić.

z poważaniem Majka

W pierwszej kolejnosci wypowiedzieli sie Ci co brali czynny udzial w tym ocenzurowanym watku i opowiedzieli sie za opcja 3. Nastepnie po poscie Redakcji (w moim odczuciu nie do konca obiektywnym) wypowiadaja sie forumowicze, ktorzy oryginalnego watku nie widzieli, badz widzieli ten ocenzurowany, badz kieruja sie samym postem Redakcji.

pozdrawiam

Konrad

Baryka, tu nie chodzi tylko o Xanx'a. Chodzi o zasadę. Forum działa od dobrych paru lat, prawie od początku jestem jego użytkownikiem.

Nieraz wściekałam się na chamstwo, kłamstwa, wycieczki osobiste, ale forum mialo w sobie to magiczne "coś". A teraz?

Chyba coś zaczęło szwankować. :roll:

Sorry, to oczywiście moje subiektywne odczucie, ale czy mogłabym od redakcji się dowiedzieć, czy zmienili się admini forum? :-?

Majka chyba nie jesteś odosobniona w odczuciach.

W sumie na forum jestem od niedawna, wcześniej tylko czytałam ale mam wrażenie że niestety forum zmienia się na niekorzyść. A przecież w głównej mierze to my je tworzymy :-?

aha, zaznaczyłam 3 opcję, jestem zadziwiona zablokowaniem XanX - owi dostępu do forum. Film usunął zgodnie z prośbą a nie zauważylam żeby był najagresywniejszym osobnikiem na forum.

Zawsze agresja tworzy agresję.

Kiedyś za bardzo małe wykroczenie drogowe dostałem mandat. Byłem wściekły niesamowicie.

Innym razem za zajechanie drogi milicji zostałem tylko pouczony. Do dzisiaj jest mi wstyd i pamiętam doskonale to wydarzenie. Trafiłem na kumatego gliniarza pomimo tego, że zdarzenie miało miejsce w stanie wojennym.

Uważam, że kasowanie wątków, nicków bez ostrzeżenia jest działaniem także agresywnym. Niech to będzie robione w najlepszej wierze, ale jest to agresja. Nie tędy droga :(