Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy Xanx zasłużył na smierć userską

Majka

to fair czy nie?  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. to fair czy nie?

Recommended Posts

Nie widzialam watku, fakt. Prawdopodobnie nie otworzylabym linku, a nawet jezeli, po zorientowaniu sie, o co chodzi, bardzo szybko bym go zamknela!!

Natomiast rozumiem chyba, dlaczego Xanx go zamiescil... moze sie myle... ale od dawna na Forum czulam sie jak wsrod przyjaciol, a jezeli czlowiekiem trzachnie poteznie, to gdzie ma isc? Do przyjaciol chyba...

Nie widzialam dalszego ciagu, czyli jak rozumiem wymiany agresywnych komentarzy... ale niestety, robi sie to tutaj coraz czestsze zjawisko, i to jest bardzo przykre... a w dodatku nie mozna jakos odpuscic, ciagle sie do tych nieprzyjemnych kontrowersji wraca...

Mysle, ze watek z ostrzezeniami bylby dobry. Taki, w ktorym pisalaby Redakcja, a osoba ostrzezona mogla kulturalnie wyjasnic swoj punkt widzenia.

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziwna sprawa :-? Redakcja nie zauwaza (?) chamskich odzywek niejakiej M, zamieszczania pewnych zdjec niezgodnie z prawem wbrew woli jednej z Forumowiczek, na reakcje trzeba czekac tydzien,a potem inny Forumowicz - Xanx umieszcza link (tylko link), do tego ostrzezenie, i jeszcze sam przyznaje, ze to okropne i usuwa link i za to jest ukarany? No nie rozumiem, chyba ze usuniecie bylo zwiazane z wypowiedziami, ktorych nie widze a nie z filmem?

Sam film - przeczytalam ostrzezenie o tresciach drastycznych, szokujacych, przeczytalam Wasze komentarze i zdecydowalam sie nie ogladac. Kwestia znajomosci siebie i sily woli.

Redakcja

Moderator Forum

Wysłany : Nie Mar 06, 2005 11:40 am Temat postu :

--------------------------------------------------------------------------------

Nie tylko link do filmu z egzekucji był powodem usunięcia Xanx-a, ale też w najwyższym stopniu wulgarna i obraźliwa odpowiedź w stosunku do jednego z forumowiczów.

Generalnie podzielamy niepokój, że dobra życzliwa atmosfera tego forum psuje się. Usuwanie użytkowników to nie jest najlepszy sposób, ale jeden z możliwych, by porządek na forum utrzymać. Bierzemy pod uwagę Wasze uwagi. Przemyślimy kategorię "czerwonej kartki" - jako ostrzeżenia.

P.S. Xanx znów może się zarejestrować.

Redakcja

Moderator Forum

Wysłany : Nie Mar 06, 2005 11:40 am Temat postu :

--------------------------------------------------------------------------------

Nie tylko link do filmu z egzekucji był powodem usunięcia Xanx-a, ale też w najwyższym stopniu wulgarna i obraźliwa odpowiedź w stosunku do jednego z forumowiczów.

Generalnie podzielamy niepokój, że dobra życzliwa atmosfera tego forum psuje się. Usuwanie użytkowników to nie jest najlepszy sposób, ale jeden z możliwych, by porządek na forum utrzymać. Bierzemy pod uwagę Wasze uwagi. Przemyślimy kategorię "czerwonej kartki" - jako ostrzeżenia.

P.S. Xanx znów może się zarejestrować.

Uważam, że gdyby był tylko link do filmu, to nie byłoby takich konsekwencji.

Widocznie nieuważnie czytaliście posty.

Dziwna sprawa :-? Redakcja nie zauwaza (?) chamskich odzywek niejakiej M, zamieszczania pewnych zdjec niezgodnie z prawem wbrew woli jednej z Forumowiczek, na reakcje trzeba czekac tydzien,...

a ja znowu nic nie wiem, nic nie rozumiem i w ogóle

mówię wam - ciężko byc takim głuptasem jak ja :cry:

....a potem inny Forumowicz - Xanx umieszcza link (tylko link), do tego ostrzezenie, i jeszcze sam przyznaje, ze to okropne i usuwa link i za to jest ukarany? No nie rozumiem, chyba ze usuniecie bylo zwiazane z wypowiedziami, ktorych nie widze a nie z filmem?

Sam film - przeczytalam ostrzezenie o tresciach drastycznych, szokujacych, przeczytalam Wasze komentarze i zdecydowalam sie nie ogladac. Kwestia znajomosci siebie i sily woli.

Zgadzam się

Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

powyżej pierwszy raz udało mi się dwa cytaty pomieścić w jednym poście - rozdzielić znaczy

ale to banał., a wiecie jak ja kombinowałam z odpowiedzaimi do tej pory :oops: jak się do dwóch kwestii odnosiłam

ech, szkoda mówić

a to taki banał :oops:

za pół roku etap nr 2 : dwa cytaty, ale z różnych osób

:lol: :lol: :lol:

oj, Lidka .... WSTYD

Też jestem za ostrzeżeniem - jeśli nawet umieszczenie linku było emocjonalnym przejawem reakcji po obejrzeniu, to sposób dzielenia się tymi emocjami zbyt pochopny. Filmu nie oglądałam, choć korciło by zajrzeć. I dobrze, że link zniknął. Ale generalizując - wszystkie emocje powinniśmy sami kontrolować. I nie róbmy szamba z tego forum, bo trudno się buduje coś fajnego, ale szybko można to zepsuć i to bezpowrotnie....

a może tak przeczytacie dokładnie wątek i będzie czarno na białym,że XanaX przeprosił tych,których obraził i wszyscy chcemy o tym zapomnieć?

Redakcja postąpiła słusznie!

Co do fimu - macie szczęście,że nie obejrzeliście,bo każdy normalnie wrażliwy człowiek będzie po czymś takim dochodził do siebie przynajmniej całą noc.

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=42625

Majka - po co dwa wątki na ten sam temat?

Modulor, cierpisz na 3-dniową bezsenność???? :lol: :lol: :lol: I jeszcze jedno, na serio tym razem - nie mam nic przeciwko Xanxowi; wycofując link postąpił bardzo prawidłowo. Ale jestem za dawaniem ostrzeżeń w przypadku podobnie bulwersujących sytuacji. Jeśli są amatorzy mocnych wrażeń, to faktycznie - na priva.

• 2 weeks później...

Nie mogę sobie odmówić paru słów.

To nie jest człowiek, którego chciałabym spotkać w jakichkolwiek okolicznościach, czy to na forum, czy tym bardziej w realu.

Dobrze że poleciał. Tu nie jest miejsce na wychowywanie dorosłych ludzi i zastanawianie się, czy zmieni front czy nie.

Tacy już się nie zmieniają.