Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy Xanx zasłużył na smierć userską

Majka

to fair czy nie?  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. to fair czy nie?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie mogę sobie odmówić paru słów.

To nie jest człowiek, którego chciałabym spotkać w jakichkolwiek okolicznościach, czy to na forum, czy tym bardziej w realu.

Dobrze że poleciał. Tu nie jest miejsce na wychowywanie dorosłych ludzi i zastanawianie się, czy zmieni front czy nie.

Tacy już się nie zmieniają.

Z wyrazem ubolewania na szpetnej fizys muszę oświadczyć:

Nie dawajta mi okazji do wyzłośliwiania się i skończta to, chociaż przed Bożym Narodzeniem, bitte bitte.

Wnioski wyciągasz co najmniej hmmm ... niecelne? Doprawdy, czemu ludzie przypisują mi tak niskie pobudki? To, dlatego, że mieszkam na wsi czy może mam coś między zębami?

Co tym postem chcesz udowodnić??

Wiesz, o co w ogóle chodzi??

Bo jak nie to nie generuj postów, w stylu:

„Drogi Muratorku, Hcem powiedzieć, rze rególarnie kupóje tom gazete. Pomocy! Fczoraj Kasia powiedziała, rze nie hce iść na lody, z Kszysiem, bo woli z Gżesiem. Czy to znaczy, rze mogem jej zaproponować hodzenie, romantycznom kolacjem (paprykasz na gazecie i czerstfym hlebem) i przejaszczkę PKSem do Pajenczyna Dolnego?

Załamany, 12 i 1/3.”

A teraz biegiem do amina, załatw XanX’owi kolejnego bana.

PS.

Zapewniam Cię, że mógłbym rzucić w Twoją stronę z 204 aluzji, (wysnutych po „lektóże” Twoich genialnych wypowiedzi na Forum),tylko, po co?? I tak nie zrozumiałabyś 203!!

Tak się składa, że należymy do dwóch innych światów, w moim kolor czarny jest czarny, w Twoim najwyraźniej jest koloru, kremowego czopka.

Wierz mi unikam life for show, dlatego możesz spać spokojnie, NIE SPOTKAMY SIĘ.

Chyba tu klikałem, a może nie. Tak dawni nie byłem na Forrum Murratorum, że już nie spomnę.

Fajowy pręgierz, a co tam było pokazane. Przyznaję, że nie widziałem, ale:

po pierwsze primo)

TAM JEST WOJNA, a nie zabawa w piaskownicy

po drugir primo)

NIEDŁUGO W WIADOMOŚCIACH BĘDĄ POKAZAYWAĆ JAK ZAKŁADNIKA KROJĄ NA SAŁATKĘ, obecnie kończą na przyłożeniu ostrego narzędzia do gardła...

Ale trochę odeszłem od temata, a tu z punktu widzenia rzeczywistości wirtualnej, pastwi się Forrum nad zwłokami nijakiego X.. A, że tak nie bójmy się zapytać ścięto go wgedle jakiego prawa? :o

Może Regulaminum Murratorum?

Otóż, My Stańczyk Forumowy nie znajdujemy w nim winy, gdyż odczytaliśmy, gdzieś drobnym maczkiem, że link wycofany był.

Nadto ad Regulaminum:

Ad 1. W czasach starożytnych niewolników (głównie na wojnie zdobytych, bo woje przedni musieli to być) kładzono wedle fundamentów nowego domu co by go strzegli. O budowaniu jest (no przynjmniej relacji w życiu nowożytnym między cywilizacjami).

Ad 2. Interes Wydawnictwa zabezpieczony jest, gdyż X. zalogował się był. Mógł to wkleić jako Gość i tyla by egzekucji na Forrum było. By się smaczkiem obszło krzyżując po drodze wszystkich Gości.

Ad 3. Pewnie mnię też niedługo zablokują, a może nie boć niewiela klikam. :roll:

Ad 4. No to X. chybać nie zapłacił za korzystanie z linka grupie dyskuzyjnej o swojskiej nazwie Baza.

Ad 5. No raczej trudno coś co jest "Krótkim filmem o wojnie" wydrukować.

Ad 6. Mam nadzieję, że X. nie wykłócał się o honorarium. :o

Ad 7. Ale jakiego? bo może trzeba będzie klikać z kawiarenek (o i proszę wunalazek arabów taka pijalnia kawy).

Ad 8. Ciekawe czy Wydawnictwo usunęło dane X. skoro został wycięty?

Wielu z Nas ma większe przewinienia względem Regulaminum niźli X. (, a moja osoba nie chwaląc się w szczególności), ktory bulwersum linkowe postawił.

PS Do Redakcji. Bez takiej SOLI to niezadługo będzie na forum niezadługo mdło.

• 1 month później...