mineiro 05.03.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 chcę kupić wanne Riho, ale zastanawiam się czy warto...a może Cersanit albo Sanplast...nie mam pojęcia!słyszałam o Riho że jest dobra, ale może ktoś ma inne doświadczenia?proszę Was o radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 06.03.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Hej, my mamy wanne Riho Seth, pergamon. Na razie jeszcze nieuzywana, zamontowana, okafelkowana, wyglad super. Kupilismy, bo wszyscy fachowcy mowili, ze bardzo dobra jakosc i gruby akryl. Nasza architektka tez polecala a Sanplast i Cersanit pominela wzruszeniem ramion i . Cena okazala sie bardzo atrakcyjna. pozdrawiam Gorath Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mineiro 06.03.2005 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Chcialam kupić Cersanit, ale właśnie jak zobaczyłam wanne Riho to przypadła mi do gustu.Ale boję się , bo ta firma jest krótko na rynku i w zasadzie nie wiem do końca czy wadliwa.Ale raczej kupię tą z Riho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 15.12.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Chcialam kupić Cersanit, ale właśnie jak zobaczyłam wanne Riho to przypadła mi do gustu.Ale boję się , bo ta firma jest krótko na rynku i w zasadzie nie wiem do końca czy wadliwa.Ale raczej kupię tą z Riho... podnoszę wątek ma ktoś Riho? ciekaw jestem opinii ja przymierzam się do modelu Julia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 15.12.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 WitamJak widzisz niewiele osób posiada wanne tej firmy, ale moze dla tego ze jest małoznana na naszym rynku.Ja jednak wybrałbym jednak Cersanit ale moze pomysl o wannie Koło, Ravak lub Poolspa PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kretka 15.12.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Ja mam wanne RIHO model Lusso. Wanna 180 cm szerokości 90 cm (dwustronna). Jestem bardzo zadowolona. Polecił mi ja porojektant. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smitu 19.12.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Chcialam kupić Cersanit, ale właśnie jak zobaczyłam wanne Riho to przypadła mi do gustu.Ale boję się , bo ta firma jest krótko na rynku i w zasadzie nie wiem do końca czy wadliwa.Ale raczej kupię tą z Riho... podnoszę wątek ma ktoś Riho? ciekaw jestem opinii ja przymierzam się do modelu Julia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.05.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Faktycznie mało jest na forum o wannach tej fimy Ja poszukujac modelu ok. 190 x 80 cm w odpływe i przelewem na srodku a nie na szczycie wanny nie znalazlam nic lepszego w takiej cenie (kolo jest w takim modelu ponad 2 x drozsze). Skoro projektanci polecaja chyba sie skusze Brodziki maja tez w atrakcyjnych cenach a do tego fajne wymary - np. brodzik płytki wpuszczany w podłogę 120 x 120 - wymiar trudno dostepny wrod polsicj producentow za rozsadna cene Moze ktos od tego czasu uzytkuje ceramike RIHO i moze sie wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Mam wannę Lima - 175 na 75, albo jakoś tak. Taką bardzo zgeometryzowaną z odpływem pośrodku. Używam jej dopiero 5 miesięcy, jest OK. Ładny akryl, pasuje kolorystycznie do Koła. Dość głęboka. I w ogóle duża, zawsze sobie myślę ile wody zużywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 30.05.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kofi mi ona rowniez sie podoba. A jak z kapiela na dwie osoby w tym wymarze. Ja mam 160 a maz 190 cm - mysle o dlugosci 190 cm, ale nie wiem czy to nie za duzo Szkoda, ze tych wanien ta malo jest na ekspozycjach i trudno jest sie "przymierzyc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.05.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kofi mi ona rowniez sie podoba. A jak z kapiela na dwie osoby w tym wymarze. Ja mam 160 a maz 190 cm - mysle o dlugosci 190 cm, ale nie wiem czy to nie za duzo Szkoda, ze tych wanien ta malo jest na ekspozycjach i trudno jest sie "przymierzyc" No, na samotną kąpiel dla Ciebie, to może być za dużo, chociaż wanna się przecież zawsze zwęża w dół. Ale ta mało i jest głęboka, możesz w niej po prostu pływać. Z mężem na pewno się zmieścisz do 190 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Easy 30.05.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Firma jest porównywalna do RavakaKupiłem dla swojego syna i jest bardzo zadowolonyPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts