Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co myślIcie o firmie RIHO?

mineiro

Recommended Posts

Hej,

my mamy wanne Riho Seth, pergamon. Na razie jeszcze nieuzywana, zamontowana, okafelkowana, wyglad super.

Kupilismy, bo wszyscy fachowcy mowili, ze bardzo dobra jakosc i gruby akryl. Nasza architektka tez polecala a Sanplast i Cersanit pominela wzruszeniem ramion i :roll: . Cena okazala sie bardzo atrakcyjna.

pozdrawiam

Gorath

• 9 months później...
Chcialam kupić Cersanit, ale właśnie jak zobaczyłam wanne Riho to przypadła mi do gustu.Ale boję się , bo ta firma jest krótko na rynku i w zasadzie nie wiem do końca czy wadliwa.Ale raczej kupię tą z Riho...

podnoszę wątek

ma ktoś Riho? ciekaw jestem opinii

ja przymierzam się do modelu Julia

Chcialam kupić Cersanit, ale właśnie jak zobaczyłam wanne Riho to przypadła mi do gustu.Ale boję się , bo ta firma jest krótko na rynku i w zasadzie nie wiem do końca czy wadliwa.Ale raczej kupię tą z Riho...

podnoszę wątek

ma ktoś Riho? ciekaw jestem opinii

ja przymierzam się do modelu Julia

• 5 months później...

Faktycznie mało jest na forum o wannach tej fimy :( Ja poszukujac modelu ok. 190 x 80 cm w odpływe i przelewem na srodku a nie na szczycie wanny nie znalazlam nic lepszego w takiej cenie (kolo jest w takim modelu ponad 2 x drozsze). Skoro projektanci polecaja :wink: chyba sie skusze :D Brodziki maja tez w atrakcyjnych cenach a do tego fajne wymary - np. brodzik płytki wpuszczany w podłogę 120 x 120 - wymiar trudno dostepny wrod polsicj producentow za rozsadna cene :wink:

Moze ktos od tego czasu uzytkuje ceramike RIHO i moze sie wypowie?

kofi mi ona rowniez sie podoba. A jak z kapiela na dwie osoby w tym wymarze. Ja mam 160 a maz 190 cm - mysle o dlugosci 190 cm, ale nie wiem czy to nie za duzo :wink: Szkoda, ze tych wanien ta malo jest na ekspozycjach i trudno jest sie "przymierzyc" :wink:

No, na samotną kąpiel dla Ciebie, to może być za dużo, chociaż wanna się przecież zawsze zwęża w dół. Ale ta mało i jest głęboka, możesz w niej po prostu pływać. Z mężem na pewno się zmieścisz do 190 cm. :wink: