Sonika 06.03.2005 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 No dobra, nie wytrzymałam i jeszcze raz tu dzisiaj zajrzałam Oj jak my tu wszyscy Wam "zazdraszczaliśmy" tego spotkania na żywo No właśnie, zazdraszczliśmy bardzo , ale cieszymy się, że spotkanie się udało. A zdjęcia jakieś będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.03.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 ..., Wojty-to dziewczyna .... Otóż to nieprawda - byliśmy oboje: 2 połowa Wojty'ego i Wojty (ten właściwy ) - moja druga połowa nosiła plakietkę z dopiskiem że jest moją drugą połową (a ja byłem bez takowej - bo na parę była tylko jedna) Impreza była fajna duużo piwka się lało - więc rozumiem że Ew-ka nie pamięta że się też na początku poznaliśmy - niech żałują Ci co nie byli ... -- To pisał Wojty (ten właściwy) - muszę prostować takie posty, bo potem nikt we mnie nie wierzy - a co to Święty Mikołaj jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.03.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 To pisał Wojty (ten właściwy) - muszę prostować takie posty, bo potem nikt we mnie nie wierzy - a co to Święty Mikołaj jestem Wojty, ja w Ciebie wierzę Ja nawet Cię widziałem chociaż w pierwszej chwili też byłem zdziwiony że Wojty jest kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 To Patos z żoną i córkmi bardzo miło poznać ... pozdrowienia dla Ciebie i Rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 06.03.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Bardzo wszystkim dziękuję za kolejny real: Redakcji, że wolną sobotę zechciała poświęcić na spotkanie uzależnionych forumowiczów, za prezenty, konkursy, wikt i opierunek oraz oprawę muzyczną i przede wszystkim atmosferę (no i ciekwe, jak się po czymś takim można wyleczyć z uzależnienia forumowgo??? ) Edzi i Maksiowi - za wszystko co zrobili, żeby było cudnie - a zrobili tyle, że na wołowej skórze tego się nie spisze ! Forumowiczom przybyłym - za to, że przybyli i to czasem z daleka, nie zważając na śniegi, mrozy, zawieje i zamiecie, dzieci, choroby i wszelkie inne przeciwności losu, Forumowiczom nie-przybyłym - za to, że klikali w czasie spotkania i przesyłali wirtualne fluidy No i cudnie było, bo inaczej być nie mogło !!! Serdeczności dla wszystkich Luśka PS. Zdjęcia wysłałam Maksiowi, więc jak go znam - lada moment pojawi się na Forum cała dokumentacja sobotniego szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 LuśkaTobie też należą sie ogromne podziękowania, za wszystko...przede wszystkim...za serce, które masz większe od samej siebie ! Luśka Edziu w imieniu wszystkich przybyłych i tych obecnych duchem, dziękuję raz jeszcze za ogromne zaangażowanie.....w czynieniu dobra. http://www.twojakwiaciarnia.pl/photo/b005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Wojty-to dziewczyna Kopernik też byla kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.03.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Wojty-to dziewczyna Kopernik też byla kobietą A może Cure-Skłodowska też była kobietą ???!!!! Seredeczne pozdrowienia dla wszystkich - z którymi się widziałem i miałem okazję pogadać - z którymi się widziałem i nie miałem okazji pogadać - i dla wszystkich nieobecnych ciałem a "bywszych" duszą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Wojty-to dziewczyna Kopernik też byla kobietą A może Cure-Skłodowska też była kobietą ???!!!! Skłodowska ???? no .... trudno wyczuć ale na pewno NURNI jest 100% MĘŻCZYZNĄ ( b. sie ciesze ,że Cie poznałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.03.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 ...b. sie ciesze ,że Cie poznałam ... i "vice versja" Musiałem niestety się "ewakuować" w trybie przyspieszonym (troszkę po angielsku) z powodu chorej żonki i "rekina". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.03.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Ja też już wróciłe, a dopiero teraz do kompa dostałem się... Chyba nie byłem za bardzo twoażyski, bo głównie gafałem z mężem Ew-ki , ale na usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że Ew-ka ma prawie taki sam projekt jak ja chce kupić. W każdym wypadku wszystkim obecnym (ciałem i duchem) dziękuję i chciałbym powiedzie, że KZE to mężczyzna, choć od 15 do ok. 18 z plakietka KZE chodziło koieta (moja żona, która wyrała ładną rycinę z zabawny tekstem). Gratulacje dla Redakcji za imprezę. Oby częściej! A gdzie można obejrzeć zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.03.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Ja nie byłam i nawet nie widziałam, bo kamerki u mnie niet , ale bardzo Wam zazdroszczę uczestnictwa w Zlocie i mam nadzieję, że kiedyś poznam Was osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 06.03.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Bardzo mi było miło Was zobaczyć i poznać . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.03.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 My też już dotarliśmy do domu cali i zdrowi Pozdrawiamy wszystkich których poznaliśmy, spotkanie było bardzo miłe i sympatyczne oby takich więcej Nasi Forumowicze to bardzo mili ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 A forumowiczki jakie mile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.03.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.03.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Hej, hej!!! Witam wszystkich!!! Juz na wstepie zaznaczam ze to pisze ja - czyli zenska polowa WOjtyego :D Prawde mowiac nawet nie przypuszczalam, ze tyle osob myslalo ze ja naprawde jestem chlopem Ale cos mi sie zdaje ze mojej meskiej polowie pomalu zaczyna sie tez forum podobac i niesmialo wysyla posciki (patrz wyzej Widze, ze najwytrwalsi forumowicze pidsali posty zaraz po przyjezdzie - ok 1-2 w nocy EW-cia pewnie ze Kopernik byla kobieta!!! - co do Sklodowskiej - nie jestem pewna Whisper - dziekuje za wiare w 2 postaciowaosc WOjtyego - pozdorwienia dla Luski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.03.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 aPa- dotarlismy do domku 10 minut po was tylko rano mialam zajecia na podyplomowych wiec szybsciutko, grzecznie poszlam lulu... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.03.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Byłam- Dobrze się bawiłam- Szczęśliwie wróciłam do domu Posty Luśki i Toli tak mnie wzruszyły, że już nie wiem co chciałam napisać Po pierwsze chciałam podziękować Redakcji za ogromne serce włożone w organizację spotkania co było widać, słychać i odczuwało się w nastrojowej piwnicy Redakcji Bardzo się cieszę, że spotkałam starych wspaniałych znajomych, starych znajomych których poznałam na nowo, nowych znajomych oraz tych których nie zdążyłam poznać i tych którzy byli z nami duchem podglądając nas z kamerki, zwłaszcza tych którzy poznali mnie jaki im machałam Fajnie było. tylko szkoda że tak krótko... Podzielam zdanie Pchełka - nikt na Świecie nie robi takich imprez jak Redakcja Muratora w swoich podziemiach pozdrawiam serdecznie Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.03.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Kopernik, Skłodowska to betka, a Feliks Edmundowicz D.........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts