Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

II Zlot 2005 - ONLINE :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 245
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

..., Wojty-to dziewczyna :wink: ....

Otóż to nieprawda :) - byliśmy oboje: 2 połowa Wojty'ego i Wojty (ten właściwy 8) )

- moja druga połowa nosiła plakietkę z dopiskiem że jest moją drugą połową (a ja byłem bez takowej :( - bo na parę była tylko jedna)

Impreza była fajna :) duużo piwka się lało - więc rozumiem że Ew-ka nie pamięta że się też na początku poznaliśmy :D - niech żałują Ci co nie byli ...

--

To pisał Wojty (ten właściwy) - muszę prostować takie posty, bo potem nikt we mnie nie wierzy :( - a co to Święty Mikołaj jestem :lol:

Bardzo wszystkim dziękuję za kolejny real:

Redakcji, że wolną sobotę zechciała poświęcić na spotkanie uzależnionych forumowiczów, za prezenty, konkursy, wikt i opierunek oraz oprawę muzyczną i przede wszystkim atmosferę (no i ciekwe, jak się po czymś takim można wyleczyć z uzależnienia forumowgo??? :roll: :roll: :roll: )

Edzi i Maksiowi - za wszystko co zrobili, żeby było cudnie - a zrobili tyle, że na wołowej skórze tego się nie spisze !

Forumowiczom przybyłym - za to, że przybyli i to czasem z daleka, nie zważając na śniegi, mrozy, zawieje i zamiecie, dzieci, choroby i wszelkie inne przeciwności losu,

Forumowiczom nie-przybyłym - za to, że klikali w czasie spotkania i przesyłali wirtualne fluidy

No i cudnie było, bo inaczej być nie mogło !!! :lol: :lol: :lol:

Serdeczności dla wszystkich

Luśka

PS. Zdjęcia wysłałam Maksiowi, więc jak go znam - lada moment pojawi się na Forum cała dokumentacja sobotniego szaleństwa :lol:

Luśka

Tobie też należą sie ogromne podziękowania, za wszystko...przede wszystkim...za serce, które masz większe od samej siebie !

Luśka

Edziu

w imieniu wszystkich przybyłych i tych obecnych duchem, dziękuję raz jeszcze za ogromne zaangażowanie.....w czynieniu dobra.

http://www.twojakwiaciarnia.pl/photo/b005.jpg

Wojty-to dziewczyna :wink:

Kopernik też byla kobietą :lol:

A może Cure-Skłodowska też była kobietą ???!!!! :o

Seredeczne pozdrowienia dla wszystkich

- z którymi się widziałem i miałem okazję pogadać

- z którymi się widziałem i nie miałem okazji pogadać

- i dla wszystkich nieobecnych ciałem a "bywszych" duszą

Pozdrawiam

Ja też już wróciłe, a dopiero teraz do kompa dostałem się...

Chyba nie byłem za bardzo twoażyski, bo głównie gafałem z mężem Ew-ki :oops: , ale na usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że Ew-ka ma prawie taki sam projekt jak ja chce kupić.

W każdym wypadku wszystkim obecnym (ciałem i duchem) dziękuję i chciałbym powiedzie, że KZE to mężczyzna, choć od 15 do ok. 18 z plakietka KZE chodziło koieta (moja żona, która wyrała ładną rycinę z zabawny tekstem).

Gratulacje dla Redakcji za imprezę. Oby częściej!

A gdzie można obejrzeć zdjęcia?

Ja nie byłam i nawet nie widziałam, bo kamerki u mnie niet :( , ale bardzo Wam zazdroszczę uczestnictwa w Zlocie i mam nadzieję, że kiedyś poznam Was osobiście :)

Hej, hej!!!

Witam wszystkich!!!

Juz na wstepie zaznaczam ze to pisze ja - czyli zenska polowa WOjtyego :D:D

Prawde mowiac nawet nie przypuszczalam, ze tyle osob myslalo ze ja naprawde jestem chlopem :o :o

Ale cos mi sie zdaje ze mojej meskiej polowie pomalu zaczyna sie tez forum podobac i niesmialo wysyla posciki (patrz wyzej ;)

Widze, ze najwytrwalsi forumowicze pidsali posty zaraz po przyjezdzie - ok 1-2 w nocy :o :o

EW-cia pewnie ze Kopernik byla kobieta!!! - co do Sklodowskiej - nie jestem pewna ;)

Whisper - dziekuje za wiare w 2 postaciowaosc WOjtyego - pozdorwienia dla Luski!:)

Byłam- Dobrze się bawiłam- Szczęśliwie wróciłam do domu

Posty Luśki i Toli tak mnie wzruszyły, że już nie wiem co chciałam napisać :(

Po pierwsze chciałam podziękować Redakcji za ogromne serce włożone w organizację spotkania co było widać, słychać i odczuwało się w nastrojowej piwnicy Redakcji

Bardzo się cieszę, że spotkałam starych wspaniałych znajomych, starych znajomych których poznałam na nowo, nowych znajomych oraz tych których nie zdążyłam poznać i tych którzy byli z nami duchem podglądając nas z kamerki, zwłaszcza tych którzy poznali mnie jaki im machałam :wink:

Fajnie było. tylko szkoda że tak krótko...

Podzielam zdanie Pchełka - nikt na Świecie nie robi takich imprez jak Redakcja Muratora w swoich podziemiach :D

pozdrawiam serdecznie

Edzia

Kopernik, Skłodowska to betka, a Feliks Edmundowicz D.........?