nurni 06.03.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 ...a Feliks Edmundowicz D.........? ....no z tego gościa to można by kobietę zrobić bez znieczulenia. Kawal z niego s...........yna był. Aha, prawdziwa końcówka była na R - Rufin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.03.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 ... zwłaszcza tych którzy poznali mnie jaki im machałam Wiem juz jak wygladasz. Obejrzalem dzis rano zdjecia ze spotkania muratorowego z zeszlego roku, na stronie Maksia. PS. Tlumacze sie, bo zadalem pytanie pozostalym wspolpodgladacza w trakcie przekazu na zywo: "jak wyglada Edzia?" pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 06.03.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Kochani moi najdrożsi Byłam już niejednokrotnie na zjazdach forumowych – ale ZJAZD MURATORA BYŁ NAMILSZYM !! Jesteście cudowni , pełni ciepła i życzliwości – to cechy , które są największą wartością . Dziękuję Wam za to , że daliście mi te piękne chwile : za to , że mogłam poczuć tę więż i sympatię namacalnie – to naprawdę niezwykłe uczucie . Dziękuję również wszystkim tym , którzy byli z nami wirtualnie i w myślach – to równie cenne . Pragnę też podziękować REDAKCJI za wyróżnienie jakie mnie spotkało – dyplom forumowej Poetki - to dla mnie naprawdę wielki zaszczyt . I pozostałym forumowiczom za nadanie mi tytułu I wicemiss – to było słodkie : dziękuję . Pozdrawiam WAS WSZYSTKICH i ściskam bardzo serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.03.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Melduję, że i my dotarliśmy, choć z przygodami Wypadek na drodze, karetki, policja itp. Brrrr. Warunki nienajlepsze (śnieg i lód) ale udało się Pozdrawiam wszystkich ujawinonych formumowiczów i Redakcję oczywiście. Było suuuuper! Mimo, że liczby okazały się moją słabą stroną Uciekam teraz do pracy, jak mi się rozluźni to wpadnę na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 07.03.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Serdecznie pozdrawiam wszystkich z którymi mogłam się spotkac i porozmawiać na spotkaniu, nie tylko o budowaniu... (ale mi sie zrymowało, chyba kolejna poetka forumowa ze mnie rośnie ) Z większością osób spotkałam się w realu po raz pierwszy i stąd moje podejście "z pewną taką nieśmiałością" A nie było czego/kogo się bać, kochani wszyscy jesteście fajnymi, sympatycznymi i życzliwymi ludźmi! Do następnego spotkania! Mam nadzieje ze szybciej niz za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.03.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 W kawiarni Klubowej już snują palny na letnie spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts