Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

II Zlot 2005 - ONLINE :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 245
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

... zwłaszcza tych którzy poznali mnie jaki im machałam :wink:

Wiem juz jak wygladasz. :D Obejrzalem dzis rano zdjecia ze spotkania muratorowego z zeszlego roku, na stronie Maksia.

PS. Tlumacze sie, bo zadalem pytanie pozostalym wspolpodgladacza w trakcie przekazu na zywo: "jak wyglada Edzia?"

pozdrawiam

Konrad

Kochani moi najdrożsi :p

Byłam już niejednokrotnie na zjazdach forumowych – ale ZJAZD MURATORA BYŁ NAMILSZYM !!

Jesteście cudowni , pełni ciepła i życzliwości – to cechy , które są największą wartością . Dziękuję Wam za to , że daliście mi te piękne chwile : za to , że mogłam poczuć tę więż i sympatię namacalnie – to naprawdę niezwykłe uczucie .

Dziękuję również wszystkim tym , którzy byli z nami wirtualnie i w myślach – to równie cenne .

Pragnę też podziękować REDAKCJI za wyróżnienie jakie mnie spotkało – dyplom forumowej Poetki - to dla mnie naprawdę wielki zaszczyt .

I pozostałym forumowiczom za nadanie mi tytułu I wicemiss – to było słodkie : dziękuję .

Pozdrawiam WAS WSZYSTKICH i ściskam bardzo serdecznie .

Melduję, że i my dotarliśmy, choć z przygodami :cry: Wypadek na drodze, karetki, policja itp. Brrrr.

Warunki nienajlepsze (śnieg i lód) ale udało się :lol:

Pozdrawiam wszystkich ujawinonych formumowiczów i Redakcję oczywiście.

Było suuuuper! :lol: :lol: :lol:

Mimo, że liczby okazały się moją słabą stroną :lol: :wink: :oops: :wink:

Uciekam teraz do pracy, jak mi się rozluźni to wpadnę na kawkę :lol:

Serdecznie pozdrawiam wszystkich z którymi mogłam się spotkac i porozmawiać na spotkaniu, nie tylko o budowaniu... (ale mi sie zrymowało, chyba kolejna poetka forumowa ze mnie rośnie :wink: )

Z większością osób spotkałam się w realu po raz pierwszy i stąd moje podejście "z pewną taką nieśmiałością" :lol: A nie było czego/kogo się bać, kochani wszyscy jesteście fajnymi, sympatycznymi i życzliwymi ludźmi! Do następnego spotkania! Mam nadzieje ze szybciej niz za rok :lol: