Jacek69 05.03.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Pomóżcie - bo większośc z Was już to wie.Jaki dokumenty muszę złożyć do gazowni i ZE aby uzyskać te madia na działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 06.03.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 trzeba się zdecydowanie wybrać do ZE i gazowni, pobrać kwity i zapytać, każdy z nich ma swoje formularze, a wymagania też majż różne - przyda się mapka, w gazowni (u mnie) potrzebowali aktu własności, w ZE nie, za to gazownia za darmo, a w ZE płatne 146 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał_27 06.03.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Dodatkowo moja sugestia (sprawdzona): na instalatora prąu i gazu wziąłem człowieka zatrudnionego w tych firmach (tzn 1 od prądu i 1 od gazu). Korzyści: ceny porównywalne jak u innch instalatorów, ale wszelkie papierkowe roboty załatwione przez nich. Gość od prądu nawet sam z umową jeździł do podpisu (jeśli chodzi o gaz to wszystko było gotowe (projekty, etc.), no ale MUSIAŁEM osobiście podjechać do gazownictwa w celu podpisania umowy - chyba mi sodówa uderza , albo przsadzam z wygodnictwem ). Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 07.03.2005 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 super, dzięki za sugestie - myślę, że w tej sytuacji panowie z ZE i gazowni bedo mieli prace .... no a ja moze troche spokoju o papiery .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts