stryjek232 25.09.2002 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Jestem nie szczęśliwym posiadaczem kominka DOVRE,mam dosyć duży problem w czasie pierwszego palenia(minimalnie rozgrzewany)pękła mi szyba.Jak Wam się wydaje co mogło być przyczyną?Jak powinna przebiegać pierwsza próba rozpalania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 25.09.2002 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Pierwsze rozpalenie powinno być dokonane przez osobę, która montowała kominek, ale to wygląda na wadę kostrukcyjną kominka z powodu źle zamocowanej szyby. Mormalnie szyby hartowane nie powinny pękać od temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.09.2002 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Zgadzam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts