Sonika 17.07.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Marta, jak idą prace glazurnicze? Opowiadaj szybciutko, bom straaasznie ciekawa. No i wogóle - co nowego się zrobiło, co nowego Ci przybyło? A zdjęcia jakieś będą, please? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 17.07.2005 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Łazienki prawie skończone, tylko baterie podłączyc i mozna się kąpać... podłoga na górze ułożona, bierzemy się za podbitkę i jazda z tynkami zewnętrznymi,żeby domek nabrał kolorków, fotki będą pod koniec tygodnia po lakierowaniu parkietów powoli do mety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 18.07.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 martta - domek bardzo fajny. Wszystko fajnie skomponowane tylko mam jedno pytanie:- nie przeszkadza Wam, że drzwi wejściowe otwierają się na klawiaturę od alarmu? (chyba, że ja coś źle na zdjęciu widzę). A za kradzież roślinek jaja z płucami bym wyrywał bo mnie też już to kilka razy spotkało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 18.07.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam serdecznie!!! No gratuluję postępu prac!! widze że domek pięknieje w oczach!! jestem ciekawa każdego zakątka tego domu , więc proszę o jak największą ilość zdjęć!! nie wiem w sumie jak to sie stało ze na spotkaniu w Wawie nie widziałam zdjęć... hmmm.. taki był tak galimatias, że chyba zupełnie się pogubiła!! jeju... co za gapa ze mnie strasznie załuję ale może uda mi sie zobaczyc je tutaj, jak tylko bedziesz cos wklejała to ja zaraz bede oglądać a interesuje mnie szalenie widok na salon teraz z tym oknem w wykuszu powiekszonym (u nas cała histori sie zrobiła z tym oknem-ale nie będę tutaj tego pisała bo nie chcę Ci zasmiecac wątku ) i jak i gdzie są schody na góre? jak korytarz na dole wygląda? ogolnie mnie interesuje dól, chociaz w sumie góra tez :) czekam na zdjecia i opisy i wszystko co dotyczy tego domku :D pozdrawiam, zycze powodzenia i czekam na jeszce!! mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 18.07.2005 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Nurni,klawiatura przeniesiona , faktywnie była schowana za drzwiami teraz już jest ok,Mundzia schody się robią jak będą gotowe to powklejam,jak Wasz domek, stoi już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 18.07.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Pomału staje tzn mury sa częściowo wymurowane, teraz mamy chwilową przerwe w pracach, ale za 4 dni znowu sie zacznie ... są juz mury nośne zawnętrzne, wewnętrzne częściowo, trochę kominów... za te kilka dni wymurują wszystkie mury, potem ułożą i zaleją strop, a na jesien moze sie uda położyc więźbę , deskowanie i przykryć papa... do tego dążymy, a czy sie uda-zobaczymy podziwiam Twoj domek póki co pozdrawiam i czekam na wszelakie zdjęcia!! mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 18.07.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Mrta cudnie:) czy wy juz mieszkacie??? spojrzałam pieski zadomowione i ogródek weic sądzę ze chyba już mieszkacie:))mam znajomych nad Świdrem w Emowie, wiec znam okolice i gratuluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 18.07.2005 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Mrta cudnie:) czy wy juz mieszkacie??? spojrzałam pieski zadomowione i ogródek weic sądzę ze chyba już mieszkacie:)) mam znajomych nad Świdrem w Emowie, wiec znam okolice i gratuluje:) Anick dziękuje ale pieski są u rodziców w Józefowie jeden piesek jedzie z nami do Świdra Ogródek w Świdrze też będzie śliczniasty, jak się za niego w końcu wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Alina Lozowska 06.08.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 W ścianie łazienki obok lustra zrobiliście luksfery. to fajny pomysł, ale mam pytanie - jakie pomieszczenie jest po drugiej stronie ściany. Okna super, a nie boi sie Pani domu, że będzie klopot z myciem szyb wokół tych szprosów. Bardzo bym takie chciała mieć , ale właśnie ta obawa mnie prześladuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 06.08.2005 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 za luksferami,będzie mała garderoba miało być wc, jeżeli chodzi o szpros to jest zdejmowany więc z myciem nie ma problemów,mozna też go zdjąć i są okna bez szprosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.08.2005 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Marta, piękne psy. Ale nie będzie im smutno jak się je rozdzieli? Czy Ty już mieszkasz, bo jak patrzę na Twoje zdjęcia, to nie widzę powodu żeby nie? Ładnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 14.09.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 piękny domek , gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.09.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Marttaaaaaa, co tutaj taka cisza? A gdzie obiecane zdjęcia? Wiem, że nacieszyć się nie możesz nowym domem, ale nam się też coś należy . Proszę mi zaraz zdać relację jak to jest jak się mieszka w nowym domu i jakiś fotoreportaż też by się przydał. Pozdrawiam i czeeeekaaaammmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 14.10.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 bardzo mi się podoba wykończenie,masz dobry gust ,drzwi wejściowe rewelacyjne......... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 27.10.2005 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 trochę się zmieniło teraz tak wygląda z zewnątrz http://www.martta.photosite.com/~photos/tn/4480_200.ts1130425858000.jpg tu ma być drewniany tarasik przy kuchni http://www.martta.photosite.com/~photos/tn/4482_200.ts1130425930000.jpg w końcu trzeba się wziąść za pobojowisko wokół domu weekend ma być ciepły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 27.10.2005 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 i coś ze środka: sorry za kurz ale porzadki dopiero w weekend schody http://www.martta.photosite.com/~photos/tn/4473_200.ts1130425520000.jpg pokoiki na poddaszu http://www.martta.photosite.com/~photos/tn/4478_200.ts1130425602000.jpg http://www.martta.photosite.com/~photos/tn/4477_200.ts1130425592000.jpg http://www.martta.photosite.com/~photos/tn/4476_200.ts1130425584000.jpg pokój łotra: http://www.martta.photosite.com/~photos/tn/4474_200.ts1130425540000.jpg zaczynamy zwozić tobołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts