Alanta 25.09.2002 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Mam właśnie ten temat na tapecie - zastanawiamy sie co kupić znajomym na parapetówkę, jeśli niezbyt znamy ich gusta i na oczy nie widzielismy mieszkania. Coś co by było przydatne, a jednocześnie śmieszne; drobiazg na tyle charakterystyczny, aby kojarzył się im z naszą wizytą i na tyle uniwersalny, żeby pasował do każdego wnętrza... Macie jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.09.2002 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Wydaje mi się, że duża roslina doniczkowa zawsze pasuje. Jeżeli maja nowy dom, to pewnie roslin nie za dużo. Chociaż, nie jest to śmieszny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2002 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Tak, to jest problem. Bo nie znając gustu można zrobic niezłą 'przysługę'Może coś ze staroci-filiżankę, cukiernica. Ma to wartość ponadczasową.Albo komplet ładnych kieliszków. Zawsze się przydadzą i mogą być neutralne.Obrus haftowany w umiarkowanej formie (są w galeriach)-do każdego wnętrza pasuje, a też nigdy dosyć takich rzeczy.Kwiat? Nie za duży, ale efektowny , ale to moze już być problem.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 25.09.2002 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Moi szwagrowie na jednej z imprez napomknęli, ze im kieliszków brakuje i teraz mają...osiem kompletów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2002 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Tak to prawda, lepiej nie napomykać Ale 8 kompletów to nie tak dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.09.2002 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Byłam kiedyś w takiej sytuacji i kupiliśmy świecznik - czarny (taki ludzik z rzemykową przepaską) - niezobowiązujący, który przydał się na samej imprezie (przewidująco wzięłam też świeczki) a aktualnie stoi na kominku u gospodarzy i super się wkomponował.No i oczywiście dobry trunek (ja preferuję whisky)Miłej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 25.09.2002 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Dużą kamionkę do kiszenia ogórków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.09.2002 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Pomysł Jasia mi się podoba.Albo garnek żeliwny do ogniska do robienia takiej zapiekanki.Jeżeli znajomi grillują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 25.09.2002 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 WOW !!! Ze też ja na ten żeliwny garnuszek nie wpadłem >:-[ To idąc tym tropem:- komplecik do foundee- stojak na wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.09.2002 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 A może coś ze szkła. Szkło raczej jest neutralne i pasuje do wielu typów wnętrz. Jakiś wazon albo bardziej śmieszną sztukę nieużytkową (cudo ze szkła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 27.09.2002 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 ... najlepiej z czarną polewką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 01.10.2002 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 A propos "czarną polewkę" dałam chłopakowi mojej córki, a i tak został zięciem. Kiepski pomysł. A może jakieś "płótno"? W Warszawie na Koszykach facet sprzedaje obrazy (płótna bez oprawy) w bardzo przyzwoitej cenie i niektóre naprawdę dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 mysle ze jakis fajny swiecznik, bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.06.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 A ja myślę,żę najbezpieczniej dać kwiat doniczkowy.Sama ostatnio dostałam przepiękną czarną orchideę i nie mogę się na nią napatrzyć.Co do innych prezentów, istnieje niebezpieczeństwo podarowania tzw durnostojków które są upychane po szafach, albo oddawane jako prezenty gdzieś dalej.Zawsze staram się wypytać co gospodarze chcieliby dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 ja ryzykuję...zakupiłam ciekawy świecznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 23.06.2003 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Z kwiatem doniczkowym też można nie trafić, tyle że rzadko. Mam znajomych, pan domu ususza każdy kwiatek, gdy rodzina na wakacjach i pani domu się z tym pogodziła - nie mają żadnych kwiatów doniczkowych. Pomysł kamionki na ogórki szalenie mi się podobał, jak również garnka żeliwnego, ale ja mam fisia na punkcie gotowania. Z takich rzeczy, które wydają mi się fajne na parapetówę, to obrotowa deska. Są od paru lat w Ikei, wprawdzie takiej nie mam, ale na przyjątka wydaje mi się bardzo wygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 24.06.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 kaktus wytrzyma wszystko (cały urlop ) albo prawie wszystko to może kaktusika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 a ja słyszałam, że świecznika nie należy kupować w prezencie - bo przynosi nieszczęście, pewnie to zabobon jakiś , ale ja tak na wszelki wypadek nie daję bliskim osobom takich prezentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 a ja słyszałam, że świecznika nie należy kupować w prezencie - bo przynosi nieszczęście, pewnie to zabobon jakiś , ale ja tak na wszelki wypadek nie daję bliskim osobom takich prezentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 25.06.2003 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Mój kaktus nie wytrzymał zbyt obfitego podlewania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts