miro3210 06.03.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 DOM APS115 Z ARCHI-PROJEKT `CZY KTOS GO BUDUJE ALBO JUZ WYBUDOWAL. BARDZO MI SIE PODOBA TEN PROJEKT .ILE MOZE KOSZTOWAC WYBUDOWANIE TEGO DOMU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 06.03.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Witam, No ja buduje. Stan obecny - surowy otwarty zadaszony, koszt takiego stanu 130 kzl (ale z VAT 7%). Zdjecia - patrz album. Szczegoly zmian w projekcie - funkcja "Szukaj". Koszt calego domu - wg mnie co najmniej 300 kzl. Inne info - pytaj. Pozdrowienia nr 1 PS Wlasciwszym miejscem dla postow o projektach jest dzial Projekty Pozdrowienia nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miro3210 06.03.2005 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 WITAJ! DZIEKUJE ZA WIADOMOSC. RZECZYWISCIE DZIAL PROJEKTY BYLBY ODPOWIEDNIEJSZY.OGLADALEM TWOJ ALBUM I CIEKAWI MNIE DLACZEGO ZLIKWIDOWALES BALKONY?CZY JESTES ZADOWOLONY Z WYBORU ; TERAZ KIEDY WIDZISZ DOM W RZECZYWISTOSCI.CIEKAWI MNIE CZY SAM DACH JEST DROGI.CZY MASZ KONTAKT Z INNYMI APS115-owcami? POZDRAWIAM MIRO3210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 06.03.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Witam,Odpowiadam. Bryla domu jest bardzo zdobna: wykusz, balkony, luki, zalamania scian, skomplikowany dach, kominy, kolumny, rozne poziomy stropow. Aby ograniczyc ilosc ozdodnikow usunalem oba balkony. Poza tym balkony to mostki termiczne i elementy drogie trudne do prawidlowego wykonania. Wg mnie bryla budynku zyskuje po odjeciu ozdobnikow. Gdybym mial wybierac raz jeszcze wybralbym projekt o prostszej bryle i mniejszej powierzchni. Koszt dachu, czyli konstrukcja, robocizna, deskowanie, papa, dachowka cementowa, obrobki blacharskie, rynny, okno dachowe - okolo 45 kzl. W sumie na budowie byly trzy osoby z calej Polski. Zostawialy kontakt do siebie, ale zadna z nich wiecej sie nie odezwala, co wg mnie oznacza ze wybraly inne projektyPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts