BORAS 06.03.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 CZY KTOŚ POMOŻE POSZUKUJE OKIEN Z PCV W OKOLICACH TRÓJMIASTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skobelus 07.03.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 W Starogardzi Gd. i okolicy jest kilku producentów m.in. Maszrol, Pentra, Ola itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 07.03.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Polecam firmę Bertrand k/Wejherowa - biura przy głównej trasie Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORAS 08.03.2005 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 dzięki bardzo. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waluś 11.03.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Polecam firmę BROKAT z Kołobrzegu - VEKA.Mają swoje biuro na ul. Morskiej w Gdynii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szprotka 11.03.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Polecam firme M&S, kupilam u nich okna i jestem bardzo zadowolona. http://www.ms.pl Pozdrawiam, S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 11.03.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 CZY KTOŚ POMOŻE POSZUKUJE OKIEN Z PCV W OKOLICACH TRÓJMIASTA Od zawsze polecam wizytę u niejakiego Zielińskiego, Gdynia, Mściwoja 3. Facet konkretny i rzeczowy. Zdecydowanie odradzam kontakt z firmą WINDOWS 2000 z Rumii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORAS 11.03.2005 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 DZIĘKUJE BARDZO ZA ODPOWIEDXZ PRZYJACIELE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.03.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 CZY KTOŚ POMOŻE POSZUKUJE OKIEN Z PCV W OKOLICACH TRÓJMIASTA Od zawsze polecam wizytę u niejakiego Zielińskiego, Gdynia, Mściwoja 3. Facet konkretny i rzeczowy. Zdecydowanie odradzam kontakt z firmą WINDOWS 2000 z Rumii. Markus ,a możesz powiedziec co z windowsem jest nie tak?Bo moi znajomi są bardzo zadowoleni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORAS 12.03.2005 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 No właśnie co jest z tmi oknami WINDOWS 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.03.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Bo może jest coś o czym nie wiem? Fakt cosik słyszałem ,że była tam swego czasu jakaś dziwna ekipa,ale ponoć wylecieli na "zbity pysk"... Ostatnio byłem i wszyscy mili,uprzejmi -doradzili... Tak ,że jest może coś o czym nie wiem? Hallo-Markus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORAS 12.03.2005 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Czyli rozumiem że bardzo dużo zależy od ekipy montującej. Dzisiaj spodziewam się doradcy z firmy "BRACIA BERTRAND" czy jakoś tak może coś o tej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.03.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Ja ci powiem jedno-co do montażystów to poważna firma po 1-2 wpadkach dziękuje takiej za współpracę (tak było właśnie w windowsie-podobno)-a co do okien to zwróć uwagę na producenta profili zwłaszcza. Rehau jest chyba w tej chwili w najwyższej półce jakościowej. Aha-byłbym zapomniał-z wiarygodnych źródeł wiem że właśnie windowsy sprzedają okna do Danii, Niemiec , Szwecji i innych krajów -a (przynajmniej w/g mnie) to chyba o czymś świadczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kol 12.03.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Ja kupiłam okna w Puckiej Fabryce Okien. Jak narazie jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORAS 12.03.2005 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Dzięki bardzo. AAAAAAAAAA bym zapomniał badam jeszcze firmę ze Słupska M&S ponoć dobrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 12.03.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 No właśnie co jest z tmi oknami WINDOWS 2000 Witam, Szczegoly sprawy zna Markus. Troche informacji bylo w grupie Trojmiejskiej. A z tego co pamietam, to Windows2000 mial problem z wlasciwym wykonaniem i terminowym dostarczeniem okraglego okna do domu Markusa. Ale jak napisalem o szczegoly pytak Markusa. Ostatecznie Markus zrezygnowal z ich uslug, a mimo to otrzymal do zaplaty fakture za feralne okno Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.03.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 No właśnie-o to chodziło-coś konkretnego. Niezbyt dobrze to świadczy o firmie...ale z drugiej strony bazować na jednym (felernym?)oknie to troszkę przesada. Zresztą co tu dużo mówić znając życie to pewnie w windowsie powiedzieliby na ten temat co innego (znam z autopsji-ciągle...). Bardzo możliwe ,że to byli owi "starzy pracownicy". Nie wnikam ,bo nie znam sprawy do końca. Inna sprawa ,że sam byłem świadkiem podejścia niektórych klientów do pracowników firm na zasadzie "ja płacę a wy k,...a macie robić to co chcę"-dlatego tym bardziej nie bardzo chcę dogłębnie w to wnikać. Najprościej pojechać do firmy jednej,drugiej,trzeciej , porozmawiać z pracownikami i wstępnie ocenić je. Bo na forum nieraz było ,że TA firma jest do d... ,a inny napisał że "nieprawda-właśnie TA jest ok". ŻYCIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 13.03.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Ja zaryzykowalem pomimo negatywnej opini marcusa (zdecydowala cena) i kupilem okna od windows 2000.Konkluzja:- okna sliczne (5 komorowe z jednostronnym kolorem) i wygladaja na dobrze wykonane-poslizg z terminem 2 tygodnie- podzial szprosow (wewnetrznych) w 2 oknach okazal sie niezbyt pasujacy do innych ale to byla czesciowo moja sugestia do takiego podzialu i firma wymienila je na lepszy w zamian za odstapienie z rekompensaty za niedotrzymanie terminu.- parapety zewnetrzne ( znowu za moja sugestia) okazaly sie za waskie i firma zobowiazala sie do ich wymiany na prawidlowa szerokosc ale od montarzu w listopadzie nic sie nie dzieje. Ja w grudniu zadzwonilem dowiedziec sie co sie dzieje to obiecali ze wkrotce zamontuja te o wlasciwym rozmiarze. Mnie dotychczas jeszcze na nich nie zalezalo i nie poganialem ich wiecej.-ekipa montazowa profesjonalna i elastyczna tzn. podatna na sugestie inwestora Bralem pod uwage takze okna z m&s (typ "tytanowe") -takze bardzo ladne i duzo pozytywnych opini znajomych ale niestety drozsze (mniej podatni na rabaty) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORAS 13.03.2005 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 DZIĘKI andrzej100 . Zaczyna mi się wszystko klarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.04.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jeszcze coś z Windows2000 dzis zrobiłem pewne zdjęcie i wieczorkiem wrzucę na forum (może mi sie uda). Takie cos do przemyślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts