Piotrek1540w 30.01.2026 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia Cześć, czy mógłby ktoś polecić jakąś zacną maszynkę do gresu 120x60? Zamówiłem w castoramie Rubi rx120 plus (wcześniej patrzyłem na Rubi Hit1200plus i przy zamawianiu pomyliłem się xD, myślałem, że zamawiam Rubi hit1200plus i raczej zwrócę tą rx120plus ze względu, że jest na jednej cienkiej szynie) Szczerze to im więcej czytam opinii i oglądam filmów na yt to mam coraz większy mętlik w głowie. Ponoć te na jednej szynie mogą robić banana... Czy mógłby wypowiedzieć się ktoś z doświadczeniem kto miał w rękach kilka rożnych maszynek? Czy zostawić tą Rubi rx120 plus czy może zwrócić i nie ma sensu przepłacać i wybrać budżetowy Vevor 1200mm? Może wybrać Rubi hit 1200 (są teraz w leroy na promocji za 1500), a może w ogóle dopłacić i kupić coś lepszego? Zależy mi na opinii kogoś z doświadczeniem, nie zamykam się tylko na Rubi, budżet około 2000 Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/298974-jaka-maszynka-do-gresu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts