yznutus 27.05.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witam,Witam,Niedawno zaczęliśmy budowę "wdzięcznego", mam chyba jak większość pytanie odnośnie wolego oczka. Ile wyniósł koszt konstrukcji pod wole oko i okna? może ktoś podpowiedzieć?Ewentualnie dać jakieś wskazówki jak robić lub gdzie zamówić gotową konstrukcję. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaz28 13.03.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam ...rozpoczynamy budowę Wdzięcznego...w związku z tym mam pytanie czy ktoś w województwie Śląskimteż buduje taki domek...miło by było wymienić się doświadczeniami ,zdjęciami a nawet obejrzeć domek na żywo...na pewno problemem będzie właściwe wykonanie wolego oczka ..bardzo proszę o kontakt osób z woj. śląskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Briksdal 18.01.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 olaz28 i yznutus jak postępy na Waszych budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mydwoje323 18.01.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 A my właśnie w tej pracowni będziemy wykonywać projekt indywidualny i od momentu kiedy przesłaliśmy im mailowo mapkę i wypis z planu miejscowego wraz z naszymi wymaganiami nie minęło nawet kilka dni i otrzymaliśmy pełną koncepcję projektową . Na coś takiego musielibyśmy czekać gdzie indziej tygodniami i miesiącami a tu..normalnie od 8 rano do 4 w nocy czekały na nas maile z dziesiątkami pytań, szkiców , szczegółów z objaśnieniem problemów itd, pytania o wymagania i ustalenia, jesteśmy poprostu w szoku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.01.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Witam, tez jestem ciekawa jak sie maja u Was postepy budowlane. U nas powoli, bo sie nie spieszymy, na dzien dzisiejszy to scianki dzialowe wymurowane na gorze, a na dniach montowane beda schody.Wybralismy dywanowe z jesionu . Dwa okna dachowe sa juz zamontowane, czekamy na 1 elektro...reszta okien tez w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dado01 18.06.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Witam wszystkichW tym roku na przełomie marca-kwietnia z żona kupiliśmy ten projekt http://archdesign.pl/projekty/domy_pietrowe/dn_021d,p1361627486, kontakt telefoniczny prawie niemożliwy, natomiast mailowo bez problemu dziś pytanie, góra jutro odpowiedź. Jak dla mnie pracownia godna polecenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaiKuba 22.03.2017 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Witam, niestety potwierdzam brak kontaktu telefonicznego- nikt nie odbiera telefonu. Dzwonię już od kilku dni i nikt nie raczy nawet do mnie oddzwonić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts