Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Witam,

Niedawno zaczęliśmy budowę "wdzięcznego", mam chyba jak większość pytanie odnośnie wolego oczka. Ile wyniósł koszt konstrukcji pod wole oko i okna? może ktoś podpowiedzieć?

Ewentualnie dać jakieś wskazówki jak robić lub gdzie zamówić gotową konstrukcję.

Z góry dziękuję

• 9 months później...
  • Odpowiedzi 166
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam ...rozpoczynamy budowę Wdzięcznego...w związku z tym mam pytanie czy ktoś w województwie Śląskim

też buduje taki domek...miło by było wymienić się doświadczeniami ,zdjęciami a nawet obejrzeć domek na żywo...

na pewno problemem będzie właściwe wykonanie wolego oczka ..bardzo proszę o kontakt osób z woj. śląskiego.

• 10 months później...
A my właśnie w tej pracowni będziemy wykonywać projekt indywidualny i od momentu kiedy przesłaliśmy im mailowo mapkę i wypis z planu miejscowego wraz z naszymi wymaganiami nie minęło nawet kilka dni i otrzymaliśmy pełną koncepcję projektową . Na coś takiego musielibyśmy czekać gdzie indziej tygodniami i miesiącami a tu..normalnie od 8 rano do 4 w nocy czekały na nas maile z dziesiątkami pytań, szkiców , szczegółów z objaśnieniem problemów itd, pytania o wymagania i ustalenia, jesteśmy poprostu w szoku!!

Witam, tez jestem ciekawa jak sie maja u Was postepy budowlane. U nas powoli, bo sie nie spieszymy, na dzien dzisiejszy to scianki dzialowe wymurowane na gorze, a na dniach montowane beda schody.Wybralismy dywanowe z jesionu . Dwa okna dachowe sa juz zamontowane, czekamy na 1 elektro...reszta okien tez w swoim czasie ;)

• 1 year później...

Witam wszystkich

W tym roku na przełomie marca-kwietnia z żona kupiliśmy ten projekt http://archdesign.pl/projekty/domy_pietrowe/dn_021d,p1361627486, kontakt telefoniczny prawie niemożliwy, natomiast mailowo bez problemu dziś pytanie, góra jutro odpowiedź. Jak dla mnie pracownia godna polecenia.

Pozdrawiam.

• 2 years później...