rrmi 05.09.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witaj Kapitanie Przeczytalam z zainteresowaniem caly watek . Mam podobne przejscia .Po krotce , mialam dom, ostatni pod lasem, osiedle dosc exluzywne , same szychy z miasta (ja nie szycha ) i ich nastoletnie pociechy lokujace sie kazdego dnia pod lasem na ognisku i na palenie trawki(widzialam to na wlasne oczy) Zreszta w ramach sprzatania lasu , znajdywalismy pazlotka nawet.. Taras mialam od strony lasu , wiec radosci z uzytkowania nie bylo , trudno bowiem cieszyc sie cisza i jednoczesnie sluchac ... Po wyczerpaniu srodkow typu na grzecznie , postanowilismy skorzystac z pomocy tzw.Strozy tzw,Prawa. Tu sie zaczely problemy , okazalo se , ze dokuczamy mlodym , sasiedzi niczego nie widzieli , bo to przeciez dzieci wielkich tego miasta .Nikt nie chce problemow. Straty nie byly zbyt duze , ale odczuwalne , mam na mysli zniszczenia na podworku. Psa zaczelam trzymac w domu , balam sie otrucia ... Dodam tylko , ze to co robila Policja nie nadaje sie do powtorzenia na Forum , bo raczej nikt nie uwierzy i wyrobie sobie opinie osoby z tzw.bujna wyobraznia Razu jednego moj dzieciak , maly jeszcze wtedy przyszedl z placzem , bo zrzucili Go z roweru . Na szczescie rozum powrocil , szybka decyzja , kolezka przerzucony przez mojego Meza przez brame , szybki lomot i kop w dooope i poszedl na skarge do domu . Reklamacji nie bylo , widac Rodzice sie ucieszyli. Tak wiec czasem jak nie zaboli , nie zrozumie... Moze takie czasy ? Nie mam zadnych wyrzutow sumienia z tego powodu , kawaler byl ok 17-18 letni , chyba wiedzial juz jak moze zareagowac Ojciec kilkuletniego szkraba , zrzuconego z roweru na beton. Zycze Ci powodzenia , bedzie Ci potrzebne ps .Sprzedalismy dom , chwilowo obserwuje mlodziez za granica . Nie oceniam , ale powiem , ze licza sie z Policja . Nie ma , ze sie komus napyskuje i juz .I to mi sie bardzo podoba . Zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2005 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Rrmi, Bo wielcy tego świata mogą się pomylić, malutcy nie. Np. Wielki pomylił się w picie 4 razy - miał prawo. Następnym razem pomyli się i pojedzie lwą stroną, zderzy się czołowo z nadjeżdżającym z przeciwka... miał prawo. Q....e, gdzie ja żyję? Sędzia za wypadek spowodowany prawdopodobnie po pijaku jest chroniony immunitetem sędziowskim, a kobieta która ucierpiała nie może dostać odszkodowania. No comments. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.09.2005 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Sędzia za wypadek spowodowany prawdopodobnie po pijaku jest chroniony immunitetem sędziowskim, a kobieta która ucierpiała nie może dostać odszkodowania. No comments. jak slysze cos takiego Tomku , to mi sie z bezsilnosci ...echh i nie jest to jedyny przyklad Milego Dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2005 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 To niestety rrmi prawda. Cholery dostać można. Kary nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.09.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 ....Kapitanie... ....człek z utęsknieniem do rodzimego domu spływa, a tu stare problemyPozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts