Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przyszłość Narodu

Cpt_Q

Recommended Posts

Witaj Kapitanie :lol:

Przeczytalam z zainteresowaniem caly watek .

Mam podobne przejscia .Po krotce , mialam dom, ostatni pod lasem, osiedle dosc exluzywne , same szychy z miasta (ja nie szycha :D ) i ich nastoletnie pociechy lokujace sie kazdego dnia pod lasem na ognisku i na palenie trawki(widzialam to na wlasne oczy) :o

Zreszta w ramach sprzatania lasu , znajdywalismy pazlotka nawet..

Taras mialam od strony lasu , wiec radosci z uzytkowania nie bylo , trudno bowiem cieszyc sie cisza i jednoczesnie sluchac ...

Po wyczerpaniu srodkow typu na grzecznie , postanowilismy skorzystac z pomocy tzw.Strozy tzw,Prawa.

Tu sie zaczely problemy , okazalo se , ze dokuczamy mlodym , sasiedzi niczego nie widzieli , bo to przeciez dzieci wielkich tego miasta .Nikt nie chce problemow.

Straty nie byly zbyt duze , ale odczuwalne , mam na mysli zniszczenia na podworku.

Psa zaczelam trzymac w domu , balam sie otrucia ...

Dodam tylko , ze to co robila Policja nie nadaje sie do powtorzenia na Forum , bo raczej nikt nie uwierzy i wyrobie sobie opinie osoby z tzw.bujna wyobraznia

Razu jednego moj dzieciak , maly jeszcze wtedy przyszedl z placzem , bo zrzucili Go z roweru . Na szczescie rozum powrocil , szybka decyzja , kolezka przerzucony przez mojego Meza przez brame , szybki lomot i kop w dooope i poszedl na skarge do domu .

Reklamacji nie bylo , widac Rodzice sie ucieszyli.

Tak wiec czasem jak nie zaboli , nie zrozumie...

Moze takie czasy ? Nie mam zadnych wyrzutow sumienia z tego powodu , kawaler byl ok 17-18 letni , chyba wiedzial juz jak moze zareagowac Ojciec kilkuletniego szkraba , zrzuconego z roweru na beton.

Zycze Ci powodzenia , bedzie Ci potrzebne

ps .Sprzedalismy dom , chwilowo obserwuje mlodziez za granica .

Nie oceniam , ale powiem , ze licza sie z Policja .

Nie ma , ze sie komus napyskuje i juz .I to mi sie bardzo podoba .

Zaraz wracam :lol:

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rrmi, Bo wielcy tego świata mogą się pomylić, malutcy nie. Np. Wielki pomylił się w picie 4 razy - miał prawo. Następnym razem pomyli się i pojedzie lwą stroną, zderzy się czołowo z nadjeżdżającym z przeciwka... miał prawo. Q....e, gdzie ja żyję? Sędzia za wypadek spowodowany prawdopodobnie po pijaku jest chroniony immunitetem sędziowskim, a kobieta która ucierpiała nie może dostać odszkodowania.

No comments.

Sędzia za wypadek spowodowany prawdopodobnie po pijaku jest chroniony immunitetem sędziowskim, a kobieta która ucierpiała nie może dostać odszkodowania.

No comments.

jak slysze cos takiego Tomku , to mi sie z bezsilnosci ...echh

i nie jest to jedyny przyklad

Milego Dnia

To niestety rrmi prawda. Cholery dostać można. Kary nie ma.

• 4 weeks później...