Gość M@riusz_Radom 08.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Cena brutto ? Dałem do wyceny swoim znajomym mającym sklepy komputerowe - wkrótce przedstawię wycenę firm z Radomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 11.06.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 witamy a moze lepiej kupic NIKOLI notebooka to jest chit na zachodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fio 15.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 jeżeli główną rolę ma odgrywać karta dźwiękowa, to mogę przesłać moją kartę SB Live 24bit, bo zakupiłem tydzien temu Terratec EWS 88MT, a z racji tego, że jestem muzykiem to udziałam już tylko na Terratecu, a SB leży na półce zapakowany i nieużywany. W razie czego, podajcie adres redakcji i prześlę kartę pocztą. Tylko musi to być szybko bo w lipcu wyjeżdżam na 2 miesiące. SB jest całkiem dobrą kartą i powinna małej wystarczyć EDIT-- hash.. ale ze mnie kretyn, adres w gazecie sobie znajdę to tylko napiszcie czy potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z_i_k_u 03.07.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 słuchajcie, czy ta sprawa jest jeszcze aktualna ?Ja mam co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 słuchajcie, czy ta sprawa jest jeszcze aktualna ? Ja mam co nieco. Obawiam się, że już nie Zresztą przeczytaj to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts