Voytas 07.03.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Witam W końcu się zmoblilizowałem i przygotowałem krótki przegląd naszej budowy. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=36406&q=Nasz%20domek&k=10 Zdjęcia pokazują w skrócie naszą drogę przez mękę zwaną budową Było wiele trudnych momentów, ale między innymi dzięki forum udało się rozwiązać kilka problemów. I dziś małe mieszkanko rodziców jest już prawie całe umeblowane. W naszej części sporo jeszcze pracy, nie mówiąc o otoczeniu. Ale jak dla mnie to już z górki. Było warto !!! Jak macie pytania to pytajcie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 07.03.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 witam:) czy już mieszkasz czy jeszcze nie? i gdzie jest ten dom? a moze jakieś fotki wnętrza domu pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Voytas 07.03.2005 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 następny album poświęcę wnętrzom Dom jesy w Grodzisku Mazowieckim, nieco zmodyfikowany w stosunku do projektu oryginalnego. Technologia - prefabrykowane elementy z keramzytobetonu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresa16 10.03.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 piekny dom gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.03.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Bardzo ladny masz dom.Czekam na fotki z wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Voytas 10.03.2005 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Dzieki Ten weekend spędzam w domku. Trzeba co nieco pomierzyc i zaplanowac dalsze prace. Zrobie dokumentacje fotograficzną wnętrza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Malinowska 11.03.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Voytas, Zbudowałeś piękny dom. I w dodatku mieszkamy (ja dopiero będę) w tej samej gminie Pozdrawiam i życzę szybkiego wykończenia chałupki oraz rychłej przeprowadzki. MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts