rafal9 07.03.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Planuję w tym roku rozpocząć budowę.Teoretycznie stan surowy postawię za gotówkę, alechciałbym się zabezpieczyć na wypadek nieoczekiwanych wydatków. Czy można wziąć kredyt np. już teraz a dokonać wypłaty pierwszej transzy np. za pół roku bądź rok. Czy jest to wogóle możliew i jakie są koszty takiego opóźnienia w wypłacie pierwszej transzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newniek 07.03.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Ja miałem w umowie kredytowej 3 miesiące od daty sporządzenia umowy, ale podejrzewam, że jest to sprawa indywidualna dla każdego banku i być może podlega negocjacji. Jeżeli masz stabilną sytuację finansową to nie sądzę by były większe problemy. Aha mój bank to GE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.03.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Jeżeli masz stabilną sytuację finansową to nie sądzę by były większe problemy. Aha mój bank to GE. No tak najtrudniej o kredyt to właśnie w GE, ale mają za to niskie oprocentowanie i najmniej "strzałów" (niespłat kredytu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts