Szanta 07.03.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 WitamOd pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem wspomnianego projektu. Chcę tam wprowadzić kilka drobnych zmian typu: dodatkowe okna w łazienkach i klatce schodowej, spiżarnia pod schodami, zmniejszenie połaci dachowej nad balkonem (zabiera moim zdaniem światło słoneczne).Bardzo liczę na jakiekolwiek uwagi. Link do projektu : http://www.archigraph.pl/new/archigraph/ind.php?co=projekt&n=322 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 07.03.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Hej,Bardzo ładny dom, zgrabna bryła, taki swojski i ten drewniany balkon ! Nie rezygnuj tylko z niego jest uroczy. Myślę, że pomysł z oknami w łazienkach to dobre rozwiązanie, mam porównanie bo mieszkałam (co prawda w blokach) z łazienkami z oknem i bez. Plus jest choćby taki,że korzystając z łazienki w ciągu dnia oszczędzasz światło, no i jeśli lubisz kwiaty to jest kilka gatunków, które uwielbiają takie miejsca.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.03.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 mnie się nie podoba taki doklejony garaż. W srodku standart-czyli moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanta 08.03.2005 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 HejkaDziękuję za wypowiedzi. Pewnie kupię ten projekt. I...... zacznę tą ciężką drogę, czyli budowę domku. Jeszcze wszystko przede mną. Mam WZ. Teraz kupno projektu. Umówiona jestem z projektantem, który zaadaptuje projekt i załatwi pozwolenie na budowę. Pracuję, mieszkam sama z dzieckiem, mąż ciężko pracuje za granicą, więc wszystko będzie na mojej głowie. Ale jednak jestem pełna optymizmu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 09.03.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Hej Szanta,Powodzenia przy budowie, widzę że jesteś zdecydowana to dobrze, na pewno dasz radę. A może założymy jakiś klub wsparcia, bo mój mąż też ciężko pracuje chociaż jest na miejscu i to ja będę nadzorować budowę z dwójką dzieci ( 3 lata i 4 miesiące).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts