tom_gaz 08.03.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Złożyłem wniosek o wydanie warunków technicznych podłączenia do sieci wodociągowej (Poznań Aquanet) i dostałem te warunki.Ale jednocześnie otrzymałem rachunek na 102 zl za wydanie warunków technicznych. Rozpoczynam budowe za rok a co jeśli nie zapłace, ponieważ nie ma tam terminu zapłaty. ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.03.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Warunki techniczne potrzebne sa do celów projektowych, czyli zrobienia projektu przylcza i/lub przykanalika. Projekt po ZDUP bedziesz musial uzgodnic w ...... tak zgadles w wodociagach Zatem predzej czy pózniej zaplacisz, tylko po co robic sobie na dzien dobry tyly za 102 pln A i jeszcze jedno, warunki techniczne maja okreslona waznosc, sprawdz do kiedy ( w Wwie 2 lata ). Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 08.03.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 U mnie w wodociągach warunki były bezpłatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 08.03.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 U mnie warunki też były za darmo. Dziwne jeden kraj a różne wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.03.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 To dlatego, ze w kazdej miejscowosci jest inny operator. Kazdy operator ma wewnetrzny regulamin i cennik na którym sie opiera.Z reguly sa to samodzielne firmy, których wlascicielem jest miasto lub gmina i tak jak rózne oplaty sa za grunt czy psy, tak podobnymi prawami rzadza sie operatorzy sieci wod.-kan.W Wwie za dane niecale 70,- pln.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts