mdzalewscy 10.03.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 A może rozejrzeć się za jakimś precedensem? oj za dużo filmów USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk0t 10.03.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 A może rozejrzeć się za jakimś precedensem? oj za dużo filmów USA Anglosaskich w ogóle... Na wyspach też mają prawo precedensów... pozdrawiam nieustająco, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 11.03.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ma ktoś pomysł na inicjatywę zmierzającą do obalenia niektórych bzdurnych przepisów w budownictwie? Bzdurne przepisy to jedno, a treść planów ZP to drugie. Możemy próbować zmieniać pojedyncze przepisy, ale sęk w tym, że idea i zasada powstawania planów jest jak najbardziej słuszna. Tylko że w Polsce każdą, nawet najlepszą ideę można spartolić - jakoś tak samo wychodzi.... Ja osobiście nie neguję ani samych planów ani tego jak powstają. Ubolewam jedynie nad faktem, że jedyny i decydujący głos w tej sprawie mają nieodpowiednie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 11.03.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Napiszę wprost - to radni mają ten głos ostateczny i decydujący. Takich sobie ich wybraliśmy, takich mamy. To znaczy nie wybraliśmy, bo ponad 60 proc. z nas olewa wybory samorządowe, a kolejne kilkanaście procent głosuje na oszołomstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 11.03.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Napiszę wprost - to radni mają ten głos ostateczny i decydujący. Takich sobie ich wybraliśmy, takich mamy. To znaczy nie wybraliśmy, bo ponad 60 proc. z nas olewa wybory samorządowe, a kolejne kilkanaście procent głosuje na oszołomstwo. To się zgadza. Czasem jeszcze nie mieszkamy w danej gminie, gdy uchwala plan zagosp. terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 11.03.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Napiszę wprost - to radni mają ten głos ostateczny i decydujący. Takich sobie ich wybraliśmy, takich mamy. To znaczy nie wybraliśmy, bo ponad 60 proc. z nas olewa wybory samorządowe, a kolejne kilkanaście procent głosuje na oszołomstwo. O, przepraszam, a jaki ja miałam wpływ na radnych w gminie Kąty Wrocławskie, skoro ja na razie jestem gmina Wrocław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 11.03.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Jak widzę już niedługo będziesz miała wpływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 12.03.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Właśnie sobie tak z mężem dyskutowaliśmy na temat poruszonego tu problemu i jakoś tak doszliśmy do takiego wniosku: oburzamy się, że w czasach komuny nakazywano ludziom budować domy z płaskim dachem. A czy narzucanie dziś "jedynie słusznej" koncepcji dachu spadzistego nie jest jakimś przegięciem w drugą stronę? I tradycja nie ma tu nic do rzeczy jak nie miała kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raftrip 15.02.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) Czy temat już jest zamknięty?? Edytowane 16 Lutego 2011 przez raftrip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts