_weynrob_ 12.05.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Wszystko masz opisane w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 12.05.2004 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Weynrobie! Jakim płynem napełniłeś tę sadzawkę ?))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbusiowa zona 12.05.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 No i sobie poogladalam A zony czemu nie przedstawiles? tez ją widać ))) słabo ale jednak Śliczne miejsce na rybki - tylko tak jak i u mnie - kompletny brak cienia niestety Ale do nadrobienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbusiowa zona 12.05.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 ............nie kumam czemu jedno jest zdjecie a reszta to linki?? Wydaje mi sie (nie wiem czy słusznie) że przed [/img] i po nie powinno być spacji a tu u ciebie jest. Spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 12.05.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Weynrobie! Jakim płynem napełniłeś tę sadzawkę ?))) Płynnym holzgazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czermnica 13.05.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 weyrybie .powiedz mi jeśli mam działkę 6hektarową to jakiej wielkosci mogę mieć staw w ramach "melioracji specjalnej" i gdzie to trzeba zgłosić ,starostwo,gmina?pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 16.05.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 weyrybie . powiedz mi jeśli mam działkę 6hektarową to jakiej wielkosci mogę mieć staw w ramach "melioracji specjalnej" i gdzie to trzeba zgłosić ,starostwo,gmina? pozdrawiam adam Sorry że tak długo Jeżeli możesz podciągnąc to pod rolnictwo -że do nawadniania itp to możesz kopać śmiało--tak bynajmniej było-nie wiem żeby się coś zmieniło. Zgłaszasz tylko w gminie i po temacie No ale nie możesz wykopać 5.99 ha Witam w klubie kopaczy stawów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2004 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 Tak pi razy drzwi wygląda mój staw od strony zachodniej http://foto.onet.pl/upload/37/4/_259682_n.jpg --moja działka to ten staw i to ciemne pole za nim jesze raz od zachodniej--tam daleko to ja http://foto.onet.pl/upload/11/75/_259683_n.jpg tak od wschodniej http://foto.onet.pl/upload/28/80/_259685_n.jpg A tak ja i sara http://foto.onet.pl/upload/8/69/_259684_n.jpg Zdjęcia fatalnej jakości ale na poczatek dobre i to nie kumam czemu jedno jest zdjecie a reszta to linki?? poprawiłem Ci pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 17.05.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Nie mogłem wcześniej tego poprawić bo mi jakiś błąd wyskakiwał po zmianie treści postu ale miło mi że zatroszczyłeś sie o to dzięki serdeczne i zapraszam cię na ryby i piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czermnica 17.05.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Jak najbardziej mogę ,bo jest to działka rolna mam nawet zamiar dostać dotacje unijne ale narazie nic tam nie rośnie poza lasem . Powiedz czy muszę mieć czymś obsadzoną ziemię ,pewnie tak bo niby co mam podlewać?Powiedz jeszcze co powinienem wiedzieć jako nowicjusz ze strony technicznej żebym nie popełnił jakiegoś błędu.Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 17.05.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Ale o jakie sprawy ci chodzi?Bo techniczne to szerokie pojęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czermnica 17.05.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Chdzi mi o wszystko co jest związane z kopaniem stawu zalaniem go i utrzymaniem w nim wody np. zacznę kopać dopiero czerwiec - lipiec nie wcześniej , co sprawdzić przed kopaniem itp. wiesz nie chciałbym popełnić jakiegoś błędu którego nie da się potem naprawić.adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 17.05.2004 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Przeczytaj cały temat--później pytaj Ale musisz najpierw odkrywke zrobić--tzn głęboki dół wykop w najwyższym miejscu-i zobacz co tam jest i jaki jest poziom wody gruntowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czermnica 18.05.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ok tak zrobię a potem pomyślę co dalej. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2004 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Nie mogłem wcześniej tego poprawić bo mi jakiś błąd wyskakiwał po zmianie treści postu ale miło mi że zatroszczyłeś sie o to dzięki serdeczne i zapraszam cię na ryby i piwo a ja dziekuje za zaproszenie ... bo to super poczestunek a swoja droga to juz drugie piwo na forum bo Wojtek Tymowicz stawia Zwierzyńca (za udział w zgaduj zgaduli co to sa "zlepieńce" ...) a staw i okolica piekna u Ciebie - mimo ze nia ma górek ( jak u mnie ) pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 24.05.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidia Kyrcz 05.06.2004 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Witam, jestem nowa. Właśnie na działce (glina, b.wysoki poziom wody) zrobiłam wykop pod staw kąpielowysamoistnie napełniany wodą. Po drodze odkryłam kurzawkę i przerwałam rury drenarskie (czynne z lat 60-tych). Czy ktoś z was zna temat stawu kąpielowego?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.06.2004 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 Lidio, niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, bo nie mam takiego stawu i pewnie mieć nie będę u siebie zamierzam zrobić oczko wodne, nie wiem jeszcze jak duże będzie to zależało od wielu spraw planuję wkonstruować go w ogród a'la japoński, z niskimi nasadzeniami, mam nadzieję, że z pomocą jakiejś mądrej głowy mi się to uda ale to chyba nie jest wątek dotyczący takich zagadnień sorry robi kiedy pojawią się jakieś nowe zdjęcia? już nie moge sie doczekać może nigdy..... pozdrawiam wszystkich wodnych zapaleńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 26.06.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 Następne zdjęcia bedą ze spotkania czatowników nad moim stawem Potrzebna jest tylko jedna osoba mało pijąca i mająca aparat cyfrowy-najlepiej A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.06.2004 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 Hmm, z tą niepijącą może być problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts