_weynrob_ 27.06.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Hmm, z tą niepijącą może być problem Napisałem MAŁO pijącą a nie wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.06.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 "mało pijąca"- nie znam takiego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 28.06.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 podobno tylko ryby nie piją , oczywiscie z wyjatkiem ryby piły Pozdrawiam i zycze dobrych brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.06.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 ROBI, spodziewaj się nas w niedzielę i szykuj co potrzeba wpadniemy jak grom z jasnego nieba no właśnie ryby nie piją i jak wyglądają............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 29.06.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 ROBI, spodziewaj się nas w niedzielę i szykuj co potrzeba wpadniemy jak grom z jasnego nieba no właśnie ryby nie piją i jak wyglądają............ Nie ma problemu--sklep jest czynny i w niedzielę zabierzcie tylko namioty itp--w razie jakby impreza przeciągnęła sie do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 29.06.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 A tak w ogóle to wpuściłem dzisiaj do stawu 40 jesiotrów-15 sumów i 14 szt kolorowych karasi i karpi koi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.06.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 cudownie!!!!!!!!!!!! gratuluję! będzie na co popatrzeć i co zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 30.06.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 cudownie!!!!!!!!!!!! gratuluję! będzie na co popatrzeć i co zjeść Chcesz mi zjeść te kolorowe rybki?? No nie wiem czy ci pozwolę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.06.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 ależ skąd....jak możesz mnie w ogóle o to podejrzewać kolorowe są dla zachwycania Twojego oka rzecz jasna, a te pozostałe to może może..... w każdym razie niech rosną zdrowo! dobrze je odżywiaj i dbaj o nie, wiem że potrafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 30.06.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 No-trochę mnie uspokoiłaś-bo miałem juz jechać i je przemalować na mniej atrakcyjny kolor Odżywiam je lepiej niż sam siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 30.06.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 czy po to, aby sie pozniej nimi odzywic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 30.06.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Podstawowy cel to łowienie na wędkę-wtórny jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 12.07.2004 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Mam dla wszystkich zainteresowanych smutna wiadomość-na złowionych karpiach zauważyłem pasożyta co sie nazywa i na razie nie wiem jak z tym walczyć.Może ma ktoś doświadczenie w takim temacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 13.07.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.07.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 OO nawet podobne do swojego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 23.07.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Splewka w niespuszczalnym stawie to problem. Najskuteczniej się ją likwiduje mając ryby odłowione - np. w czasie transportu (neguvon). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 24.07.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Splewka w niespuszczalnym stawie to problem. Najskuteczniej się ją likwiduje mając ryby odłowione - np. w czasie transportu (neguvon). Witaj że Neguvon to wiem ale jak go zastosowac w moim stawie-musze uwzględnić że są tam także sumy i jesiotry--ponoć sum źle reaguje na neguvon!!! Tych splewek to jest średnio po 2-3 szt na karpiu--sądzisz że jest to jakis problem--może to norma?? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 09.08.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Splewki jakos dziwnie same zniknęły na łowionych karpiach jakoś ich nie widzę Co do stawu to dopuściłem ok 300 m3 wody poziom sie troche podniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 03.09.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Mam problem w zeszłym roku posadziłem w stawie grążele i nic nie odbiły na wiosne.W tym roku posadziłem grzybienie i rosną bardzo mizernie-posadziłem też grążele i ani śkladu po nich.A dzisiaj posadziłem znowu grzybienie i ciekawe czy beda rosły czy tez fikną Zna ktos może przyczynę tak słabego wzrostu tych roslin u mnie w stawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 06.09.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 mogą gorzej rosnąć jeśli jest b.zimna woda w stawie np.: jakieś podwodne źródła. Poza tym może posadziłeś w słabą glebę. Z tego co wiem, najlepiej jest wymieszać glinę z torfem i przysypać żwirkiem. Świeżo posadzone rośliny należ też zabezpieczyć przed karpiami i linami, które mogą je po prostu wygrzebać z dna. Sadziłeś w koszach czy bezpośrednio w dnie stawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts