Małgosiaa 09.03.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Czy ktoś buduje dom Szmaragd z pracowni Krajobrazy?http://www.krajobrazy.com.plJeżeli tak proszę o kontakt. Bardzo podoba mi się ten domek i chciałam zasięgnąć informacji na temat tego projektu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 11.03.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Niestety chyba nikt z forum nie zrealizował tego projektu, na razie sa luźne rozmówki w tym wątku http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=41793 i nic więcej. Sam jestem zainteresowany tym domkiem, więc im więcej spostrzeżeń i przemysleń, tym lepiej. Zapraszam do wymiany poglądów. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosiaa 11.03.2005 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 To jest chyba nowy projekt i cięzko będzie znaleźć kogoś kto wybudował dom wg. tego projektu.A może ktoś podpowie jake są plusy i minusy tego projektu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kecajm 04.04.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Ja kupiłem ten projekt i jestem na etapie pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 04.04.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Ja kupiłem ten projekt i jestem na etapie pozwolenia na budowę. Mozesz napisać jakich zmian dokonałeś w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kecajm 05.04.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Praktycznie żadnych. Tylko zmieniłem technologię (MAX), zredukuje ilość okien połaciowych i zrobię dodatkowe drzwi w garażu (od tyłu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 19.04.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witam wszystkich, poszukuje kogoś kto buduje dom Szmaragd z pracowni Krajobrazy. Interesuje mnie podłączenie kominka do projektowanego komina???? Dla nas i naszego architekta wydaje się oczywyste, że proponowane połączenie jest złe (2 załamania przewodu!!!!!!!!!!!)? jak to rozwiązaliście? czy przesuneliście komin? Mamy też parę uwag dotyczących niedociągnięć w proponowanej wentylacji (kuchnia, łazienka na górze). Chętnie porozmawiam z komś na temat zmian, Kto buduje ten ładny domek pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 23.04.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Niewiele się dowiesz o tym projekcie, wątek o Szmaragdzie pojawił się dwa razy : tutaj oraz tutaj PozdrawiamP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 25.04.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Tak czy inaczej mamy już nasz Szmaragd kupiony, nie planujemy grubszych zmianm (kilka praktycznych i technologia max), architekt nie miał większych uwag do projektu jest lux Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kecajm 28.04.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Witam!Ja też buduję Szmaragd-a w tej techologii. A w zasadzie czekam na pozwolenie na budowę, która mam nadzieję ruszy w końcu maja. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Excalibur 01.09.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Niestety chyba nikt z forum nie zrealizował tego projektu, na razie sa luźne rozmówki w tym wątku http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=41793 i nic więcej. Sam jestem zainteresowany tym domkiem, więc im więcej spostrzeżeń i przemysleń, tym lepiej. Zapraszam do wymiany poglądów. Pozdrawiam Piotr Czy zdecydowałeś się na ten projekt (Szmaragd) ? My bardzo sie nim interesujem ... a tez jesteśmy z W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Excalibur 01.09.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Czy tak mało buduje ten piękny domek ?Jak Wam ida prace budowlane ?My się bardz nad tym domem zastanawiamy.Jak oceniacie realne koszty budowy pod klucz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kecajm 02.09.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Mam stan surowy otwarty. Koszt ok. 80 tyś.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Excalibur 02.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Mam stan surowy otwarty. Koszt ok. 80 tyś. [/img] A gdzie budujesz Szmaragda ?. Masz może jakieś zdjęcia ?. Czy pokoje na poddaszu nie sa zbyt wąskie ? Mnóstwo pytań ale projekt jest bardzo ładny Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brenda 19.10.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 czy ktoś buduje dom o nazwie Szmaragd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.10.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Napisz coś więcej o jaki dom chodzi? Może jakiś link? Z jakiej jest pracowni?Chętnie bym sobie na niego popatrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brenda 19.10.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jest to dom z biura projektowego IGN.Wrzuć na wyszukiwarkę projekty domów IGN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.10.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Czy to ten dom http://www.projekty.ign.com.pl/projekt.php?opcja=opis&id=134&nazwa_projektu=SZMARAGD???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brenda 19.10.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Właśnie ten. Co o nim sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 19.10.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Mi się podoba. Aż się dziwię, że wcześniej go nie znalazłam, bo myślałam, że już wszystkie projekty widziałam.Masz może rzuty techniczne z tej pracowni? Ciekawa jestem jakiej wysokości jest ścianka kolankowa, bo nigdzie nie znalazłam takiej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts