Kamila79 30.06.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Witam. Już pokochałam ten dom. Zbyszek sw, czy niebyłoby problemem jakbym jutro do Ciebie podjechała lub w niedzielę. W poniedzialek chce kupić projekt więc mi zależy na tym aby zobaczyć go w tym tygodniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek sw 30.06.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Kamila przyjedź kiedy będziesz chciała.Zamieściłem nowe zdjęcia nie wiem czy dotarł do ciebie link do albumu?. Przyjedziesz zobaczysz a jak ci się spodoba to i może ekipę zatrudnisz, bo chyba dobrzy są i niedrodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 30.06.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Zdjęcia dotarły dziękuję bardzo. A jeśli Twoja ekipa będzie miała czas skoro jest dobra i tania to bardzo chętnie skorzystam. A jak mam szukać Twojego domu jak będę już w Twojej miejscowości. Czy mam być o jakiejś konkretnej godzinie? A może wcześnie do Ciebie zadzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasilas 01.07.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Zbyszek sw domek wygląda przepięknie. Ja zaczynam budowę dopiero w sierpniu.Jeśli mógłbym dostać od Ciebie linke do albumu bede wdzieczny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kecajm 03.07.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Jak uważacie: drzwi wejściowe powinny otwierac się na zewnątrz czy do wewnątrz w tym domku? (Wiem, w projekcie są do środka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasilas 03.07.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 wedlug mnie na zewnatrz ale może inni mysla inaczej.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Landrynka 03.07.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Właśnie podjęlismy najważniejszą życiowa decyzję i narzeczony pojechał zamawiać projekt. ja niestety jako zodiakalna waga mam ciagle wątpliwosci Chciałam najuprzejmiej zapytać, czy ktoś z budujacych w małopolsce zgodziłby sie na wizytę niepewnej landrynki na budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nonez 03.07.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Witam! Po analizie tego wątku doszedłem do wniosku że należałoby skopiować wygląd Szmaragda z funkcjonalnością SP 2005 i wtedy wszyscy mieliby zadowolone buzie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MA1719500752 04.07.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 (edytowane) Witam, zaglądamy tu z żoną od jakiegoś czasu i bardzo nam się podoba niniejsze forum. Przymierzamy się do budowy właśnie szmaragda, jak wszystko pójdzie dobrze to zaczynamy na wiosnę. Bardzo interesują nas sugestie osób już budujących i przedewszystkim wygląd już zrealizowanego projektu. Ciekawi nas wygląd po podniesieniu ścianki kolankowej, no i tych podciągów w salonie. Pozdrawiamy, życzymy szybkich postępów na budowie. Do usłyszenia. Ania i Maciek Edytowane 21 Października 2021 przez M&A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Pozorska 06.07.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Drodzy Szmaragdowicze! Na 99,9% do Was dołączymy. Gratuluję wyboru, bo ja miałam wahania straszne. Moja droga wiodła od Piecuszka, Niewielkiego, Oriona i wreszcie Szmaragd - powiem szczerze, mam dość. Szukam oczywiście zdjęć Szmaragda, zresztą jak każdy NOWY Bardzo proszę o wysłanie zdjęć wszystkich, którzy mogą już coś pokazać, szczegółnie błagam: Malenę, Papaję, Kasilasa czy Kecajma. Mój mail:[email protected] Szmaragd stanie w Malborku (okolice Trómiasta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasilas 10.07.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Moniko !!! Ja jeszcze nie buduje, jak wszystko pojdzie OK zaczne za 2 tygodnie. Wtedy bede mogl przeslac Ci zdjecia. Tymczasem sam jestem skazany na ich szukanie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasilas 10.07.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 http://www.album.astral.pl/album/fotos/4572/58/4274/12_mid.jpeg O powyżej pozwoliłem sobie skopiować skrot do zdjec zbyszka swWklej sobie ten link do przegladarki internetowej zobaczysz zdjecie - zamieniajac ostatnia cyfre w linku w tym przypadku 12 np na 1 zobaczysz inne zdjecie. Z tego co dobrze pamietam jest ich 12 (od 1 do 12). Jedyny mankament jest taki ze zdjecia sa male. Domek za to wyglada pieknie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Pozorska 10.07.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dziś mogę się pochwalić - zakupiłam Szmaragd i oddałam architektowi do adaptacji. Jak dobrze pójdzie w tym roku będą fundamenty! Dziękuję Kasilas za odpowiedź i życzę powodzenia na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek sw 11.07.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam wszystkich Pod koniec tygodnia dach będzie gotowy i na tym etapie kończymy reszta w przyszłym roku. Do końca tego roku planujemy zasypać ściany fundamentowe majster ostrzegał nas, że jeżeli tego nie zrobimy to mróz może spowodować pęknięcia ścian (ławy fundamentowe są na równo z powierzchnia terenu stąd to zagrożenie).Jest jeszcze do podciągnięcia woda, z którą też chcemy zdążyć przed zimą. Postaram się umieścić wszystkie wydatki, jakie ponieśliśmy do tej pory, bo wiem, że niektórych to zainteresuje. Nowe zdjęcia wkrótce a oto nasz album http://www.album.astral.pl/album/ wpiszcie w wyszukiwaniu Szmaragd i gotowe. Moniko dobry wybór . Pozdrawiam wszystkich Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasilas 11.07.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 zbyszek sw ?? mam do Ciebie pytanie na zdjeciach nie widac abys robil fundamenty pod taras ?? czy zrezygnowales z tego rodzaju wykonania tarasu ?? Jesli takto jakie masz inne rozwiazanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek sw 12.07.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam kasilas fundamęty pod taras będą zroboine po zasypaniu ścianki fundamentowej.Taras nie będzie połaczony z domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasilas 12.07.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Dzieki wielkie zbyszek sw za zdjecia rowniez. W piatek chyba bede mial juz pozwolonko wiec lada dzien zacZynam ). Tymczasem pozdrawiam wszystkich SZMARAGDOWCOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malena 12.07.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam serdecznie Monika przepraszam za brak zdjęć, ale sezon wakacyjny w pelni a na internet nie wszędzie jest czas , no ale powróciłam z górskich szlaków jutro zabieram na budowę aparat i nadrobie wszystkie zaległości, roześlę najświeższe zdjęcia , a nasz szmaragd właśnie nabiera kszatłtów na poddaszu - montuja się regipsy i coraz bardziej to wszystko zaczyna przypominać dom......... , co bardzo mnie cieszy bo jesień patrząc na ogrom pracy już całkiem niedaleko....... P.S. Mój ogród nie przeżył urlopu, pod okiem budujących - pozostał tylko kurz..... i parę słoneczników......no ale w tej sytuacji nie mogę mieć pretensji.... ZA TO SZMARAGD NABIERA BLASKU pozdrawiam Malena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Pozorska 12.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Maleno! Dziękuję bardzo za kontakt. Zależy mi szczególnie na zdjęciach wnętrz, które wykańczacie (jak dobrze zrozumiałam). Mam dylemat - zawsze marzyłam o kuchni otwartej na salon, więc wymyśliłam, że w Szmaragdzie zamiast ścianki między salonem a kuchnią będzie tylko filar (umieszczony przy końcu tej ścianki od strony schodów). Jest to możliwe - przed zakupem projektu się dowiadywałam. Oglądając jednak dotychczasowe zdjęcia naszły mnie wątpliwości czy to dobre rozwiązanie. Muszę szybko zdecydować i... nie wiem co począć. A tak na marginesie - Twoje zdjęcia oglądałam jako pierwsze i mnie urzekły, następnie zdjęcia Zbyszka - nie ma ładniejszego projektu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hartingh 12.07.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Malena czy i ja bym mógł prosić o zdjęcia? Baardzo ślicznie proszę Ja nie widziałem chyba żadnych Twoich zdjęć. Również bardzo proszę o fotki lub o linka. Na adres jak w moim poście wyżej. Z góry baaardzo dziękuję A czy możecie zdradzić wykańczający już powoli domek, jaki macie pomysł na schody? Lub może jakie wykonujecie? Albo macie w planach? ;P Pozdrawiam Szmaragdowiczów![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts