Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Wiola! Zgadzam sie z tobą - MOŻE KTOŚ WYRAZI SWOJĄ OPINIE NA TEMAT SZMARAGDU. Nie wiem gdzie sa ci ludzie którzy go budują, było ich kilku i znikli :cry:

Co to tej projektantki to mam jeszcze pytanie :-? Za projekt zapłaciłas 1700 czy (coś koło tego) a ona jeszcze bierze 1600? Nieźle!

Pozdrawiam!Pa!

WIOLCIA SZ napisałą

CENA UZGODNIONA na1.600 zł.(RAZEM Z OPRACOWANIEM PRZYŁĄCZY

Co to znaczy ? Po pierwsze - w gotowym projekcie sa przeciez projekty instalacji wewn. wiec o co chodzi? Szczególni chodzi mi o gaz, bo z gazem podobno jest inaczej, niz np. z pradem. Czy mozesz cos więcej powiedzięć?

pozdr

justa

SZMARAGD bardzo mi się podoba.

Jak wyceniacie jego budowę?

JUŻ WYJAŚNIAM-CO DO PRZYŁĄCZY W PROJEKCIE SĄ WEWNĘTRZNE A PROJEKTANTKA ROBI PRZYŁĄCZA ZEWNĘTRZNE,OPRACOWUJĄC JE NA MAPIE DO CELÓW PROJEKTOWYCH(WODA, PRĄD, KANAŁ)MOŻLIWE ŻE I GAZ CO DO TEGO NIE JESTEM PEWNA BO U NAS NA DZIAŁCE GAZU NIEMA WIĘC SIĘ TYM NIE INERESOWAŁAM.MUSISZ PYTAĆ O TO TEGO KTO TO JUŻ ROBIŁ.A ODNOŚNIE CENY OPRACOWŃ TO MI ROBI ZNAJOMA DLATEGO JEST TAKA.ŚLEDZĄC FORUM TO SAMO OPRACOWANIE PRZYŁĄCZY TO KOSZT 1.000.00+ADAPTACJA PROJEKTU TU CENY SĄ RÓŻNE.

8) witam. widzę że dudyjecie dom z pracowni krajobrazy, mam pytanie , jak pelną dokumetację przesyła biuro projektów ,czy jest kosztorys i w jakiej formie czy jest na cd i można do samemu zmieniać lub korygować, zmierzam kupić z tej pracowni mniejszy dom Orzech , z tąd mije pytania bo wszyskie pracownie dają 4 projekty , woda ,gaz,elek, niektóre podsawowy kosztorys, w archeon+ można dokupić pełen kosztorys na cd z możliwiścią własnych zmian.

2. i mam pykanko może znacie kogoś kto budował ten dom prosę o pomoc

http://www.krajobrazy.com.pl/index.php?strona=domek&nazwa=ORZECH