WIOLCIA SZ. 10.02.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 NO CZEŚĆ.ŻADNYCH DRZWI NIE MUSISZ UZGADNIAĆ Z BIUREM TYLKO Z PROJEKTANTEM ADPTUJĄCYM OWY PROJEKT ,ALE DECYZJE MUSISZ PODJĄĆ SAMA.ZWRÓĆ UWAGE CZY PO ZMIANIE MIEJSCA DRZWI BĘDZIESZ MIAŁA USTAWNĄ SYPIALKE CENA UZGODNIONA na1.600 zł.(RAZEM Z OPRACOWANIEM PRZYŁĄCZY). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIOLCIA SZ. 10.02.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 NO NO NIE JEST NAS WCALE DUŻO JAK NARAZIE MYŚLĘ ŻE Z CZASEM ZACZNIE PRZYBYWAĆ "SZMARAGDOWICZÓW" BO DOMEK JEST CAŁKIEM NIEZŁY. ASIA MOŻE KTOŚ WYRAZI SWĄ OPINIE NA JEGO TEMAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIOLCIA SZ. 10.02.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 WIESZ ZNALAZŁAM KILKA OSÓB NA FORUM BUDUJĄCYCH SZMARAGDA OTO ADRES JEDNEJ ZE STRON http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=39&topicdays=0&start=420 ASIU OKNA NAJPRAWDOPODOBNIEJ BĘDĄ STANDARDOWE. POZDRAWIAM WIOLETTA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśG 11.02.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Hej Wiola! Zgadzam sie z tobą - MOŻE KTOŚ WYRAZI SWOJĄ OPINIE NA TEMAT SZMARAGDU. Nie wiem gdzie sa ci ludzie którzy go budują, było ich kilku i znikli Co to tej projektantki to mam jeszcze pytanie Za projekt zapłaciłas 1700 czy (coś koło tego) a ona jeszcze bierze 1600? Nieźle! Pozdrawiam!Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIOLCIA SZ. 12.02.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 NO CZEŚĆ. MOŻE LUDZIE JESZCZE TKWIĄ W ZIMOWYM ŚNIE ??? OBUDZĄ SIĘ OBUDZĄ. ZA PROJEKT DAŁAM 1.600zł. A ZA JEGO ADAPTACJE TEŻ 1.600zł. NO CUŻ ŻYCIE JEST OKRÓTNE, KAŻDY PAPIEREK MA SWOJĄ CENĘ POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 WIOLCIA SZ napisałą CENA UZGODNIONA na1.600 zł.(RAZEM Z OPRACOWANIEM PRZYŁĄCZY Co to znaczy ? Po pierwsze - w gotowym projekcie sa przeciez projekty instalacji wewn. wiec o co chodzi? Szczególni chodzi mi o gaz, bo z gazem podobno jest inaczej, niz np. z pradem. Czy mozesz cos więcej powiedzięć? pozdr justa SZMARAGD bardzo mi się podoba. Jak wyceniacie jego budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kecajm 16.02.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Ja jestem na etapie instalacji c.o. Jak ktoś chce mogę przesłać zdjęcia domu. Kecajm[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIOLCIA SZ. 16.02.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 JUŻ WYJAŚNIAM-CO DO PRZYŁĄCZY W PROJEKCIE SĄ WEWNĘTRZNE A PROJEKTANTKA ROBI PRZYŁĄCZA ZEWNĘTRZNE,OPRACOWUJĄC JE NA MAPIE DO CELÓW PROJEKTOWYCH(WODA, PRĄD, KANAŁ)MOŻLIWE ŻE I GAZ CO DO TEGO NIE JESTEM PEWNA BO U NAS NA DZIAŁCE GAZU NIEMA WIĘC SIĘ TYM NIE INERESOWAŁAM.MUSISZ PYTAĆ O TO TEGO KTO TO JUŻ ROBIŁ.A ODNOŚNIE CENY OPRACOWŃ TO MI ROBI ZNAJOMA DLATEGO JEST TAKA.ŚLEDZĄC FORUM TO SAMO OPRACOWANIE PRZYŁĄCZY TO KOSZT 1.000.00+ADAPTACJA PROJEKTU TU CENY SĄ RÓŻNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIOLCIA SZ. 16.02.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 NO NARESZCIE JAKIEŚ ZDJĘCIA PUSZCZAJ W OBIEG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kecajm 16.02.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Proszę o maila. Nie mam jak umieścić na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kecajm 16.02.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 OK. Oto zdjęcie. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1ns97w2dei69rbiy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIOLCIA SZ. 16.02.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 DZIĘKI.DOMEK CUDO WIDZE ŻE ZMIANY PODOBNE JAK U MNIE PRZYNAJMNIEJ NA ZEWNĄTRZ A JAK W SRODKU? MA PAN JAKIEŚ FOTKI? PROSZE O JAKIEŚ PORADY CO DO BUDOWY. POPEŁNIŁ PAN JAKIEŚ BŁĘDY-NA CO UWAŻAĆ. KURCZE SAME PYTANIA. ALE NARESZCIE JEST KTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIOLCIA SZ. 16.02.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 SORKI WYSŁAŁO MI SIE. POWRACAM DO WĄTKU-NARESZCIE JEST KTOŚ KTO MA JUŻ TEN DOMEK WYBUDOWANY-MOGĘ LICZYĆ NA PORADY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśG 16.02.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Jejku jak super widzieć szmaragda już wybudowanego! Super domek! Prosze napisz czy też podnosiłeś ściankę kolankową. No i jakby się dało to moze więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kecajm 17.02.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Podaje link do większej ilości zdjęć: http://kecajm.fotosik.pl/albumy/4757.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piopio7 17.02.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 witam. widzę że dudyjecie dom z pracowni krajobrazy, mam pytanie , jak pelną dokumetację przesyła biuro projektów ,czy jest kosztorys i w jakiej formie czy jest na cd i można do samemu zmieniać lub korygować, zmierzam kupić z tej pracowni mniejszy dom Orzech , z tąd mije pytania bo wszyskie pracownie dają 4 projekty , woda ,gaz,elek, niektóre podsawowy kosztorys, w archeon+ można dokupić pełen kosztorys na cd z możliwiścią własnych zmian. 2. i mam pykanko może znacie kogoś kto budował ten dom prosę o pomoc http://www.krajobrazy.com.pl/index.php?strona=domek&nazwa=ORZECH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kecajm 17.02.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Dostałem kosztorys i wykaz materiałów na stan surowy zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIOLCIA SZ. 17.02.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 SUPER ZDJĘCIA. WIDZE ŻE ŚCIANKA KOLANKOWA ZOSTAŁA TAKA JAK W PROJEKCIE-UWAŻASZ ŻE JEST TO DOBRE ROZWIĄZANIE?JAK Z FUNKCJONALNOŚCIĄ POMIESZCZEŃ?JA MAM ZAMIAR PODNIEŚĆ JĄ DO 1m.SŁUCHAM OPINII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśG 17.02.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Wiola ty widzisz zdjęcia które zamieścil kecajm w linku? Mi pisze ze właściciel albumu nie zamiescił jeszcze zdjęć.Może cos źle robie.Ale klikam na link i otwiera mi sie i tak pisze. piopio7 Ładny ten twój domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kecajm 17.02.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Już jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts