Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W końcu się uporałam i równocześnie wywiązuje się ze zobowiązania- przejrzyjcie na stronce

Pozdrawiam

Witaj Kasiu Piła:)

Masz piękny domek, bardzo nam się podoba, gratulujemy pięknych mebli, zarówno w kuchni jak i reszcie domu:)

Mam pytanie do Ciebie, czy mierzyłaś może wnękę w sypialni? Jestem ciekawa jaką ma głębokość i szerokość?

:lol:

Witam.

Jesteśmy zainteresowani budową SZMARAGDA narazie jesteśmy w fazie wyboru projektu.Ten domek bardzo nas urzekł ,chętnie byśmy go zobaczyli na żywo aby upewnić się na 101 % na budowę tego domku.

Pochodzimy z woj.świętokrzyskiego , gdyby ktoś był uprzejmy pokazać nam

swój domek ,chętnie go obejrzymy (również w woj.opolskim ).

Podaje e-maila [email protected]

Pozdrawiam wszystkich szmaragdowiczów !

Cisza na budowach i cisza na forum:)

My tez czekamy do wiosny.Teraz pozostalo czekanie i planowanie prac na przyszly rok.Oby ta zima byla lagodna.

Czekalam na odpowiedz na moje pytanie jaka jest roznica w cenie w tynkach cementowo-wapiennych a gipsowych?

Wszyscy robicie ogrzewanie podlogowe?

Pozdawiam

Witam wszystkich

no i stało sie :)

w sobotę wprowadziliśmy sie do naszego Szmaragda. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, niedzilena pobudka ok 11 00 :) w słonecznym salonie rewelacyjna sprawa. W przyszły poniedziałek stawiamy schody i już będzie brakować z dużych spraw tylko płytek na tarasie i schodach piaskowca na cokole domku no i frontowego ogrodzenia :) więc jeszcze kupa roboty przed nami i niestety kupa kasy !!!

wszystkim życze jak najszybszego zakończenia budowy

pozdrawiam