krk women 10.12.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Witam. Mam pytanko dotyczące ocieplenia poddasza: tzn: wełna(20+5),regipsy,zrobienie stryszku wraz ze schodkami na niego. Dostaliśmy wycene za całość 22000 z czego 13700 to materiał. Co powiecie o tej kwocie.Warto? Bardzo proszę o szybka pomoc ,bo decyzje musimy podjąć na dniach. Przypomne o sobie że mamy Szmaragd 2 g Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek sw 10.12.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Moim zdaniem to rozsądna cena płacę podobnie.Pozdrawiam Zbysezk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 11.12.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Anna misia no widze ze juz macie koncowki:) Ale Wam zazdroszcze.A co macie na podlogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 11.12.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 właśnie wróciłam z budowy -jest jeszcze duzo do zrobienia,dzisiaj montowali meble w kuchni ,malowałam pokoiki na górze ,jutro kładziemy mozajkę w salonie .Awięc w pokoikach bedą panele ,w salonie i na holu na pietrze mozaika a w sypialni wykładzina dywanowa .Nie bedziemy narazie robili łazienki na górze bo brakło funduszy a chcemy przeprowadzic się jak najszybciej aby nie ogrzewac 2 domów -wiecie co jestem przemęczona psychicznie i fizycznie ,wszyscy zawalają terminy ,pradu w dalszym ciągu nie mam ,jutro jadę do energetyki z protokułami odbiorów to może wstawią mi licznik- jestem dobrej mysli ,pomimo wszelkich trudnosci cieszę się ogromnie domek jest naprawdę śliczny ,i nie chodzi mi o same wykonanie ale o projekt -pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 12.12.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 anna.misia ja też chcę juz tak pisać jak Ty, chce juz składać meble i malowac pokoje...!!!!!!! U nas nawet okien jeszcze nie ma ..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 12.12.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Moim zdaniem to rozsądna cena płacę podobnie. Pozdrawiam Zbysezk:) Też mam taką nadzieję. A ile wełny dajecie-bo ja planuje 20+5 , zastanawiam się czy warto czy może wystarczy ta 20. Co o tym sądzicie? Aha i jeszcze jedno pytanko-jak robiliście stryszek :chodzi mi o podłogę czy ją jakoś ocieplaliście ( czy tylko deski lub płyty są połozone) i czy wełnę zostawiliscie zakrytą folia czu jakoś inaczej? Jest troche tych pytań, ale ostatnio rzadko bywam przy komputzerze i nwet nie mam czasu żeby spokojnie poczytać. Mam nadzieję że nikogo tym nie zamęczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 12.12.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Ciekawe kto nam tak temat rozciągnął takim czerwonym linkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 12.12.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Anna misia a jakie macie panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 12.12.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 na dole w pokoiku krono orginal w kolorze dębowej deski a na pietrze jakieś bylejakie na klej -zakupiłam je parę lat temu jak brałam się do remontu starej chałupy-ale muszę powiedzić że ładnie wyglądają ,tyle że mi braknie parę metrów a takich już nie dokupię a więc wymysliłam sobie że w środku zostawie dziurę i wkleję wykładzinę dywanową i ona bedzie udawać dywanik .Koszty budowy przerosły nas całkowicie -a jak zaczynałam budowę to byłam wręcz przekonana że za 200000 tys wprowadzę się -no ale niestety realia sa całkiem inne ,niestety nie mamy kominka ani ogrzewania podłogowego -cieszę się że udało nam się odłożyć na schody bo tez miały być jakieś tymczasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.12.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Hej Pawko, potrzebuję Twojej pomocy!Jestem umówiona dzisiaj ze stolarzem, którego poleciłeś i potrzebowałabym od Ciebie jeszcze jednej informacji a mianowicie gdzie to znaczy w jakiej miejscowości robił te schody. Coś mi zaśpiewał dużo więcej niż mówiłeś, że klient zapłacił za schody z giętą poręczą... Jeżeli czytasz to daj mi szybko odpowiedź, proszę....Spotkanie mam o 15.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.12.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 oczywiście czas postu przekłamuje o cała godzinę. W tej chwili jest 14.15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emalia1 15.12.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Wzruciłam dziś nowe fotki: http://forum.muratordom.pl/post2220261.htm#2220261 tracę juz cierpliwość do tej elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko s. 15.12.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Wasiek - dopiero teraz czytam ....sorki za brak rekleksu... Mam nadzieję że udało Ci się odnaleźć faceta. Jeśli możesz, to pochwal się wynikami negocjacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.12.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Hej, chwalę się ... było trochę negocjacji i stanęło w końcu na cenie 14 tyś za schody takie jak na zdjęciu poniżej... Umowa podpisana a termin wykonania wcale nie taki odległy ...kwiecień bo mi tak będzie pasować ale można było wczesniej. http://images26.fotosik.pl/127/3b07973a172eb00dmed.jpg Pawko, wielkie dzięki za namiary. Nie ma to jak forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.12.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Acha, w kwietniu również się pochwalę ale już w realu. Mam nadzieję, że będę zadowolona.....bo jak nie, to sie pochlastam......... chyba...... Ceny za schody poszły w górę, bo .....drewno zdrożało - oczywiście dąb - no i pracownicy muszą więcej zarabiać bo odchodzą.....a koszty tego wszystkiego musi ponieść kupujący - niestety...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 19.12.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Wasiek, piękne schody, mógłbyś powiedzieć gdzie znajduje się firma, może adres? kto wie może też się "zaszalejemy" będą ozdobą salonu. pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 19.12.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Waśku, jeszcze jedno pytanie czy cena, o której mówiłaś to cena z górną barierką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 19.12.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 u nas schody właśnie schody montują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.12.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Hej, Aga, to jest cena za wszystko - schody łącznie z wykonczeniem czyli barierką górną. Ja będę miała barierki z drewnem bez metalu. Śliczne są, no nie? Już nie mogę się doczekać Kwietnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 19.12.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Anna.misia, mam nadzieję, że pokażesz nam swoje schody?Wiesz, każde schody mają coś w sobie.AAAAle zazdroszczę Tobie przeprowadzki.......Jak długo trwała Wasza budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts