Hanys 09.03.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Czy za projekty przyłącza wodnego, szamba i załatwienie wszystkich papierów związanych z robotą to dużo??? Oczywiście za możliwość przyłaczenia się do wodociągu osobno 1800 dla gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 09.03.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witaj,ja za projekt przyłącza wodnego z kanalizacją i z uzgodnieniemi w ZUDzie płaciłam 500 złPozdrawiam,Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanys 10.03.2005 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 cześć. A kto robił Ci projekt? Ktoś z lokalnego zakładu wodociągów? Tam podobno najlepiej się zgłosić? Ja wczoraj dałem zaliczke. Chyba już tego nie odkręce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanys 10.03.2005 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Aaa... Jeszcze coś.. a miałaś w tych 500PLN opłacone wrysowanie tego na mapę geodezyjną i wszystkie inne papiery (jakiekolwiek by one nie były) o których jeszcze nie wiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts