Dorot 05.04.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Co innego gdy ktoś pyta: Jaki wkład kominkowy kupić i dlaczego? Wtedy forumowicze dzielą się swoimi doświadczeniami i jest OK. Kiedy jednak ktoś jak Filip z konopii wyskakuje z tekstem "a ja to mam to i owo i jest najlepsze na świecie" + dodatkowo kilka marketingowych haseł to jest to reklama i powinna wylądować w dziale Ogłoszenia drobne. Takie jest moje zdanie. Muszę zareagować na te wszystkie posty. Sharkii odpowiedział na moje zapytanie na temat kominków firmy Hark, http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=41729&highlight= a nie jak napisał Pawelko "wyskoczył jak Filip z konopii". Bardzo dziękuję za odzew, na który dość długo czekałam. Widziałam "to cudo", jak to nazywacie i mnie też się bardzo podobał. Praktycznie niczym nie różnił się od kominków Sparthermu, na temat których na łamach forum wygłaszane było szereg pochwał i zachwytów. A cenowo mniej o jakieś 2 tys. Jest chyba nad czym się zastanawiać, prawda? Pozdrowienia Dorot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RB 24.04.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Sharkii -napisz jakiej długości klocki drzewa możesz wsadzić do kominka i jak długo trzyma ciepło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 24.04.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Dorot, mozesz podać www gdzie te kominki można obejżec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts