duduś 09.03.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Polanuję rozmieszczenie ciemnych ( brązowych) kafli z serii Eurtdyka na przemian z jasnymi ( jasny beż) . Czy srebrna ( tradycyjana ) bateria wannowa i umywalkowa lepiej znajdą swe miejsce na ciemnej płytce czy na jasnej - na której będą sie bardziej " odbijały"?Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 09.03.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Ja bym dała jasne kafle wszędzie tam gdzie się leje dużo wody np. prysznic lub wanna. Powód – zacieki i osad po wyschnięciu wody oszpecą każdą łazienkę a po każdej kąpieli mało, komu chce się pucować ściany no chyba, że ma się sprzątaczkę na stałe . Jeśli chodzi o aspekty wizualne w łazience, w której woda nie pozostawia żadnych śladów to myślę, że na tle ciemnych kafelek baterie będą bardziej widoczne dla mnie to minus, gdy baterie są przeciętnej urody, chyba że to małe dzieła sztuki a widziałam i takie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts