abromba 10.03.2005 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Abromba zachowała się jak prawdziwy forumowicz Wielki Mistrzu (chociaż wrogiego związku...) W Twoich klawiszach takie słowa to prawdziwy komplement... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 10.03.2005 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Kontakt z firmą "Zadobrze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 11.03.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 u mnie też kładli całe piętro i bardzo polecam tą firmę - nadskakują i służą klientowi jak tylko mogą - nawet targować się specjalnie człowiekowi nie chce. Ja nie byłem w ich pakamerze (raz szukałem, ale nie udało mi sie ich znaleźć), a wszystko załatwiałem na telefon i jestem super super zadowolony, choć raczej zbyt wymagającym klientem nie byłem (jak choćby abrombowstwo). Więc polecam wszystkim tych Panów z Bartyckiej. Można się z nimi dogadać w każdym temacie, tzn. zrobią wszystko, co klient potrzebuje (w temacie parkietu oczywiście - obiadów nie gotują) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.03.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Po opisie widac że są u nas jeszcze firmy i ludzie które dbają o klienta w pełnym tego słowa znaczeniu. Miło się to czyta Abromba wszystkiego najlepszego dla małeo z okzaji urodzin, i dla Ciebie za to że publicznie potrafiłas się przyznać do błędu i przeprosić firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts