Żelka 26.07.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Alfredo i Kasio, to cieszymy sie razem z wami i prosze nas na tych swoich spotkaniach cieplo wspominac, bo my Was wspominamy. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.07.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Alfredo i Kasio, to cieszymy sie razem z wami i prosze nas na tych swoich spotkaniach cieplo wspominac, bo my Was wspominamy. Buziaki! Będzie Ci się czkało jak będziemy pić kawkę bo ostatnio tez o Tobie mówilysmy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.08.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Alfredka napisała JEJKU,JAK TO DOBRZE ŻEŚMY TE DOMY SOBIE POBUDOWALI!!!!!!!!!!!!!!!!! Zgadzam się w 100% i czekam na Was z kawusią To był bardzo dobry pomysł Pozdrawiam Was i zadroszczę tych spotkań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.08.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 alfreda co słychać u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Alfredkaaaa, napisz cos! Tak dawno Cie nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Pewnie Alfredzia tez ma mało czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.11.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 WITAM!!! Wywołana do odpowiedzi się melduję!!!!! Jestem, żyję i ta całkiem nie żle!!! Co prawda nic przez cały roczek się u nas nie zmieniło (chroniczny brak kasy ) ale tak poza tym, jest wszystko cacy!!Co prawda w dalszym ciągu NIE MA DRóG ( UTWARDZONYCH, JENO WYTYCZONE, NIE MA OśWIETLENIA) ale to pikuś,w porównaniu z codzienną egzystencją!!1 Istne miodzio!!!Codziennie zachwyca mnie jakość poranka,światło układające się na moim budyneczku, ogródku, lesie...Uwielbiam wcześnie wstawać i chociaż chwilkę poleżeć , wybałuszając gały na widoczki za oknem!! Czasami spacer z psem..Chociaż Zojka spaceruje w dalszym ciągu jak po potrójnym esspreso Domów w okolicy również przybyło , miłych sąsiadów również .Aktualnie za nic nie zmienilabym mojego dzisiejszego jestestwa. Dezyzja obudowie i realizacja to były jedne, jeżeli nie jedyne, mądre decyzje w moim życiu..... Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam i jeżeli tylko jakiś nieprzewidziany przypływ gotóweczki się pojawi i pozwoli na realizację wytyczonych celów, znowu będę relacjonować na bierząco bieg wypadków! Pozdrawiam i wszyskich mocno ściskam i wysylam pozytywne fluidy budowlano- remontowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.11.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ALFREDKO!!!!!!!!!!!!!!!! Odewałaś sie nareszcie Ostatnio tu byłas 26 lipca. Pamiętasz zaczynałyśmy budować w tym samym czasie. Pisz alfredko, pisz...będzie się z czego pośmiać. Pozdrawiam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Alfredka najważniejsze że jestes zyjesz tylko częsciej przypominaj sobie że jest Forum nawet bez tej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Pojaw się wysłałam Ci wiadomość na priv ale i tutaj zostawię swój ślad. Moją prośbę o płot tutaj również zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.11.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ALFREDKO Co tam kasa Nie przejmuj się i pisz o tym co się dzieje i nie dzieje... Pokaż psiaka, bo bardzo jestem Zojki ciekawa Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Tez pozdrawiam i ciesze sie, ze u Was wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.11.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ło Jezu... Ale fajowo że ktosik jeszcze "świeczkie" nad człekiem "zapali" No strasznie mi fajowo być po takiej chwili witana... Teraz to mi staruszek "trochu brużdzi" bo w domu na chorobowym zalega i czasu na wolne nijak nie ma.... ( taki stary , stetryczały, a rządny chwil wspólnych....) Ale jak wyprawię obiboka na zarobek , to w dzienniczku dam upust wenny , która to się całościowo pcha na łamy..... Żałować nie będziecie, bo chwil u nas wesołych i nie tuzinkowych całkiem sporo.... Dzięki jeszcze raz za pamięć! Czuję się jak do życia przywrócona...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No, wracaj Ty czesciej do nas. Ja znam takich co teskna za alfredkami, kasiami, agami, sonikami i innymi z "naszych czasow" co sie obijajom... Zaba na przyklad ma pokazac jakies nowe zaslony ale chyba sie nimi tak zaslonila, ze laptopa nie widzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Oj to ja już nóżkami przebieram i weny doczekac się nie mogę Już wiem że będzie wesoło i musze sobie odrazu ścierę i płyn do czyszczenia przygotować -jak zapluję monitor, żebym dalej czytać mogła SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.12.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Alfredko , nie daj nam dłużej czekać i skrobnij coś w dzienniku . Zdjęcie psiula też byś wkleiła, co ? Pozdrawiam serdecznie i czekam na relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.12.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Niech te Święta tak wspaniałe,będą całe jakby z bajek.Niechaj gwiazdka z nieba leci,niech Mikołaj tuli dzieci.Biały puch niech z nieba spada,niechaj piesek w nocy gada.Niech choinka pachnie wszędzie,no i radość wokół będzie. http://images23.fotosik.pl/128/aa4250b504a33136.jpg Pozdrawiam ****** Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_newjingle/8540-002-71-1042.gifWesolych swiat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Na scyńści na zdrowiena to Boże NarodzyniCobyście byli zdrowi weselijako w niebie janieliCobyście mieli pełno gościjako na gałonzce łościCobyście mieli pełne łobory pełne pudłacoby wom gospodyni przy piecu nie schudłaCoby sie Wom darzyło kopiłodyślem do stodoły łobruciłoTak Wom Boze dejHEJ HEJ HEJ http://img91.imageshack.us/img91/9103/thumb5501crazyfrogxmasoef3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 W ten wigilijny dzień zaśnieżony,kiedy w kościele uderzą dzwony,przyjmijcie gorące życzenia radości,a w Nowym Roku szczęścia,zdrowia i pomyślności. Życzy Aga z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts