Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 2 months później...

WITAM!!! Wywołana do odpowiedzi się melduję!!!!!

Jestem, żyję i ta całkiem nie żle!!! :D Co prawda nic przez cały roczek się u nas nie zmieniło (chroniczny brak kasy :cry: ) ale tak poza tym, jest wszystko cacy!!Co prawda w dalszym ciągu NIE MA DRóG ( UTWARDZONYCH, JENO WYTYCZONE, NIE MA OśWIETLENIA) ale to pikuś,w porównaniu z codzienną egzystencją!!1 Istne miodzio!!!Codziennie zachwyca mnie jakość poranka,światło układające się na moim budyneczku, ogródku, lesie...Uwielbiam wcześnie wstawać i chociaż chwilkę poleżeć , wybałuszając gały na widoczki za oknem!! :D :D :D Czasami spacer z psem..Chociaż Zojka spaceruje w dalszym ciągu jak po potrójnym esspreso :-? Domów w okolicy również przybyło , miłych sąsiadów również .Aktualnie za nic nie zmienilabym mojego dzisiejszego jestestwa. Dezyzja obudowie i realizacja to były jedne, jeżeli nie jedyne, mądre decyzje w moim życiu.....

Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam i jeżeli tylko jakiś nieprzewidziany przypływ gotóweczki się pojawi i pozwoli na realizację wytyczonych celów, znowu będę relacjonować na bierząco bieg wypadków! Pozdrawiam i wszyskich mocno ściskam i wysylam pozytywne fluidy budowlano- remontowe....

Ło Jezu... Ale fajowo że ktosik jeszcze "świeczkie" nad człekiem "zapali" :wink: No strasznie mi fajowo być po takiej chwili witana... :oops: :oops: :oops: Teraz to mi staruszek "trochu brużdzi" bo w domu na chorobowym zalega i czasu na wolne nijak nie ma.... ( taki stary , stetryczały, a rządny chwil wspólnych....) Ale jak wyprawię obiboka na zarobek , to w dzienniczku dam upust wenny , która to się całościowo pcha na łamy..... Żałować nie będziecie, bo chwil u nas wesołych i nie tuzinkowych całkiem sporo....

Dzięki jeszcze raz za pamięć! :lol: Czuję się jak do życia przywrócona...... :D :D

No, wracaj Ty czesciej do nas. :p Ja znam takich co teskna za alfredkami, kasiami, agami, sonikami i innymi z "naszych czasow" co sie obijajom... 8)

Zaba na przyklad ma pokazac jakies nowe zaslony ale chyba sie nimi tak zaslonila, ze laptopa nie widzi.... :roll:

• 4 weeks później...

Niech te Święta tak wspaniałe,

będą całe jakby z bajek.

Niechaj gwiazdka z nieba leci,

niech Mikołaj tuli dzieci.

Biały puch niech z nieba spada,

niechaj piesek w nocy gada.

Niech choinka pachnie wszędzie,

no i radość wokół będzie.

http://images23.fotosik.pl/128/aa4250b504a33136.jpg

Pozdrawiam ****** Sonika

Na scyńści na zdrowie