Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

No więc właśnie...... Pan dysponuje swoim sprzętem!! :D :D Jedyny koszt ( ok. 1 000 zł0 który musimy dodatkowo pokryć, to ropa do agragata ( prąd ma być lada chwila , ino ta" lada " :-? cosik długaśna) Po za tym facet nic nie mówi oprócz wcześniej wspomnianego..Jo!!

Ale nawet inspektor, ewentualnego nadzoru mówi ,że to człowiek-tornado !!

Szybko , dobrze i bez zbędnych dygresji... A jak to wygląda w rzeczywistości to się okarze , bo właśnie dzisiaj zatwierdziliśmy jego- " kandydaturę" :lol: :lol:

No to rzeczywiście super :D

Z nieba Wam spadł :o

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No włśnie , aż stach się bać ...Pan- magik od materiałoe- poinformował nas , że jak owy budowlaniec pracuje to nie mogą nadążyć z dostarczaniem materiału.. :-? :-? :-? Pewnie tak samo wygląda z kasą...

Mnie ten człowiek ujął swoją "aparycją" :D :D Wygląd dobroduszny , miły uśmiech i tak jakoś ogólnie pozytyw!!( wrażenia z pierwszej rozmowy, jeszcze przed uzyskaniem wyceny,Zeby nie było że interesowność) :o :o [/b]

Jooo...( trza preciągać...) Naprawdę głupio się czułam jak niektórzy z fachowców jęczeli że tu to ..tam to!!!! :evil: :evil: :evil:

Przecież ja chciałam za TO ZAPŁACIĆ ...JA NIE OCZEKIWAŁAM ROBOTY ZA FRIKO :o :o

Jak by mieli pracować za darmo niech jęczą, ile sił w płucach..A jak płacę to uśmiech na ustach..no poprostu zero krzywizny na buziakach!!! Tak mi się wydaje....

Dzięki , dzięki wszystkim życzliwym..Dzięki za rady i podtrzymanie na duchu!!! :lol: :lol: :lol: A swoją drogą zastanawiam się jak to jest że:

:o jednemu się opłaca za 21 000PLN, a drugiemu za podwójną stawkę NIE???

:o OBIE FIRMY ZATRUDNIAJĄ PODOBNĄ ILOŚĆ OSÓB

:o obie firmy dysponują swoim sprzętem

:o obie firmy mniejwięcej mają taki sam staż na rynku

:o obie firmy mogą się poszczycić porównywalną ilością zadowolonych klientów

:o obie firmy podały zbliżony czas budowy

I ZASTANAWIAM SIĘ '' GDZIE PIES POGRZEBANY" :o :o :o

Dzięki , dzięki wszystkim życzliwym..Dzięki za rady i podtrzymanie na duchu!!! :lol: :lol: :lol: A swoją drogą zastanawiam się jak to jest że:

:o jednemu się opłaca za 21 000PLN, a drugiemu za podwójną stawkę NIE???

:o OBIE FIRMY ZATRUDNIAJĄ PODOBNĄ ILOŚĆ OSÓB

:o obie firmy dysponują swoim sprzętem

:o obie firmy mniejwięcej mają taki sam staż na rynku

:o obie firmy mogą się poszczycić porównywalną ilością zadowolonych klientów

:o obie firmy podały zbliżony czas budowy

I ZASTANAWIAM SIĘ '' GDZIE PIES POGRZEBANY" :o :o :o

A ja myślę, że tu chodzi o to, że jeden się zdowoli mniejszym zyskiem a dla drugiego to za maaaalo :roll: :roll:

Jeden zrobi drożej ale żadziej a drugi taniej ale częsćiej :roll: :roll: Ale kto to wie na 100 % :roll: :roll: :roll:

A co z ta Panią Wyceną ??? Byla :roll: :roll: :roll: :roll:

Andrzejko Pani wycena była , a owszem była....I raczej w zachwytach na temat naszej działeczki... :lol: :lol: :lol: A to że teren piękniusi i okolica tzw. " młoda" tj.( nowe, młode budownictwo, wzornictwo itp.) Popisała , pomierzyła i w ogólnym dobrym nastroju porzegnała mężusia ,co za gospodarza robił... :wink: :wink: :wink: Pojadła poziomek , co to na działeczce wyrosły, pochwaliła projekt ( że niby idealnie wpasowany w architektórę krajobrazu ) i na zakończenie dodała że DOBREJ MYŚLI być powinniśmy ..... i pojechała ze wszystkimi ważnymi papierami i wycenami...

Teraz oczekujemy na decyzję banku...najMilleńszego.....