zaba_gonia 17.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 No więc właśnie...... Pan dysponuje swoim sprzętem!! Jedyny koszt ( ok. 1 000 zł0 który musimy dodatkowo pokryć, to ropa do agragata ( prąd ma być lada chwila , ino ta" lada " cosik długaśna) Po za tym facet nic nie mówi oprócz wcześniej wspomnianego..Jo!! Ale nawet inspektor, ewentualnego nadzoru mówi ,że to człowiek-tornado !! Szybko , dobrze i bez zbędnych dygresji... A jak to wygląda w rzeczywistości to się okarze , bo właśnie dzisiaj zatwierdziliśmy jego- " kandydaturę" No to rzeczywiście super Z nieba Wam spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.06.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Coraz bardziej mi się podoba małomówny i "jak tornado" Jo! ALE opisuj skrupulatnie jak Ci się to tornado sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.06.2005 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Czyli klamka zapadla i tornado przejdzie przez waszą budowę Tornado nie niszczące ale tworzące No ale jeżeli szybkość tornada będzie zachowana to aż strach pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 No włśnie , aż stach się bać ...Pan- magik od materiałoe- poinformował nas , że jak owy budowlaniec pracuje to nie mogą nadążyć z dostarczaniem materiału.. Pewnie tak samo wygląda z kasą... Mnie ten człowiek ujął swoją "aparycją" Wygląd dobroduszny , miły uśmiech i tak jakoś ogólnie pozytyw!!( wrażenia z pierwszej rozmowy, jeszcze przed uzyskaniem wyceny,Zeby nie było że interesowność) [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.06.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 O właśnie - mnie też nic bardziej nie irytuje niż wymądrzający się fachowiec, który zaczyna od krytyki projektu, a kończy na własnych rozwiązaniach technologicznych poczynionych za plecami inwestora "bo zawsze tak budował i było dobrze" wrrrr . Jo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Jooo...( trza preciągać...) Naprawdę głupio się czułam jak niektórzy z fachowców jęczeli że tu to ..tam to!!!! Przecież ja chciałam za TO ZAPŁACIĆ ...JA NIE OCZEKIWAŁAM ROBOTY ZA FRIKO Jak by mieli pracować za darmo niech jęczą, ile sił w płucach..A jak płacę to uśmiech na ustach..no poprostu zero krzywizny na buziakach!!! Tak mi się wydaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Alfreda bardzo fajna wycena A skoro facet polecany to tylko brać, zyczę żeby tornado pracowało twórczo a my bedziemy czekac na efekty jego pracy Trzymam kciuki żeby szło zgodnie z planem, szybciutko i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.06.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Aga J. G. oby Twoje słowo w dzieło się zamieniło!! Mam nadzieję że to WSZYSTKO wypali!!!( Bank, przedewszyskim, na dzień dobry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Bank da Wam pieniązki a potem to już pójdzie z górki Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.06.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 I tak udało nam się z początkowych 37 000- 42 0000 dojść do 21 000PLN Takie zbijanie ceny może cieszyć . Potwierdzają się rady, aby sprawdzać ceny z różnych źródeł. Superowsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.06.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A co? Nie mówiłam - warto było kopać dalej. 21 tys, dobra cena. Oby fachowcy się sprawdzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.06.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Dzięki , dzięki wszystkim życzliwym..Dzięki za rady i podtrzymanie na duchu!!! A swoją drogą zastanawiam się jak to jest że: jednemu się opłaca za 21 000PLN, a drugiemu za podwójną stawkę NIE??? OBIE FIRMY ZATRUDNIAJĄ PODOBNĄ ILOŚĆ OSÓB obie firmy dysponują swoim sprzętem obie firmy mniejwięcej mają taki sam staż na rynku obie firmy mogą się poszczycić porównywalną ilością zadowolonych klientów obie firmy podały zbliżony czas budowy I ZASTANAWIAM SIĘ '' GDZIE PIES POGRZEBANY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Cóż tej zależności to My inwestorzy chyba nigdy nie rozgryziemy Za cięzkie to dla nas Najważneijsze żeby ekipa była sparwdzona Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2005 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Dzięki , dzięki wszystkim życzliwym..Dzięki za rady i podtrzymanie na duchu!!! A swoją drogą zastanawiam się jak to jest że: jednemu się opłaca za 21 000PLN, a drugiemu za podwójną stawkę NIE??? OBIE FIRMY ZATRUDNIAJĄ PODOBNĄ ILOŚĆ OSÓB obie firmy dysponują swoim sprzętem obie firmy mniejwięcej mają taki sam staż na rynku obie firmy mogą się poszczycić porównywalną ilością zadowolonych klientów obie firmy podały zbliżony czas budowy I ZASTANAWIAM SIĘ '' GDZIE PIES POGRZEBANY" A ja myślę, że tu chodzi o to, że jeden się zdowoli mniejszym zyskiem a dla drugiego to za maaaalo Jeden zrobi drożej ale żadziej a drugi taniej ale częsćiej Ale kto to wie na 100 % A co z ta Panią Wyceną ??? Byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.06.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Wpadłam na moment i co tu widzę! No gratulacje!!! Fachowe spojrzenie Pana Majstra najbardziej mnie przekonało. My, kobiety to mamy fajne życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 23.06.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Andrzejko Pani wycena była , a owszem była....I raczej w zachwytach na temat naszej działeczki... A to że teren piękniusi i okolica tzw. " młoda" tj.( nowe, młode budownictwo, wzornictwo itp.) Popisała , pomierzyła i w ogólnym dobrym nastroju porzegnała mężusia ,co za gospodarza robił... Pojadła poziomek , co to na działeczce wyrosły, pochwaliła projekt ( że niby idealnie wpasowany w architektórę krajobrazu ) i na zakończenie dodała że DOBREJ MYŚLI być powinniśmy ..... i pojechała ze wszystkimi ważnymi papierami i wycenami... Teraz oczekujemy na decyzję banku...najMilleńszego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 23.06.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Jagna A ja myślałam że Ty cały, nieustannie czas śledzisz moje zmagania? No wiesz kobieto zawiodłam się... Wpadać na chwilę ..też coś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.06.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 EEEeee, no z takim tatą nie ma nudów. A tak serio - to pewnie możesz liczy, ze dzieki jego dociekliwości na Twojej budowie nic nie będzie przepłacone - a Karcher pewnie się do mycia na budowie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GL35 26.06.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Witam.Pozdrów ode mnie Tatę - konieczniePozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 26.06.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Funia To prawda , nudów nie ma..ale sprzętu nie porzyczy...nie ma co. Istnieje teoria "przyciskania guzików"Każdy sprzęt jest przyporządkowany JEDNEM właścicielowi!!! A wymiar palca, kciuka jednemu przyciskowi- odstępstwo od tej zasady grozi niesprawnością sprzętu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts