Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

C zyli jest lepiej niż mialo być :p :p :p Banki nie takie straszne jak je malują :p :wink: 8)

Trochę , od czasu do czasu coś mnie oblatuje??? Chyba strach???? Irracjonalny, niezrozumiały ale......prawdziwy.......

A sio strachu uciekaj nie ma tu dla ciebie miejsca :wink:

Ale ja też czasami tak mam :oops: ale stram sie go przeganiać :-?

Czasami czuję się jakbym wybierała się na pierwszą randkę- podobny stan emocji!!!! :o :o Spocone dłonie ,szybsze bicie serducha, lekki niepokój, kamień w żołądku.... Mąż uświadamia mi że nie mam prawa ,z racji wieku pamiętać TAKICH(?) głupot !!!!A mój stan jest poprostu spowodowany zbliżającym się klimakterim :evil: :evil: :evil:

Tak czy siak, czekam aby machina ruszyła i już siłą rozpędu szła.......

8) 8) 8)

Takżem mu rzekła!!!! Bardzo mnie zdenerwował wmawiając mi starość :evil: :evil: Powiedziałam mu że w innych okolicznościach wystąpiłabym o rozwód???- A on na to - Bardzo ciekawie wyglądłby podział majątku - długu znaczy się??/ :D :D :D Bardzo rozbawiła mnie ta teza...Nawet rozwieść się nie można???? :o :o :o Może taka jest polityka budowlana???/Weż kredyt, a poprawisz statysykę małżeńską????

Ale tak poza tym, to emocje są nieziemskie :oops: :oops: :oops:

Ciągle wydaje mi się że czegoś niedopatrzyliśmy, przeoczyliśmy itp......

A z drugiej strony to chciałaby już ruszyć , jak najszybciej...

Takżem mu rzekła!!!! Bardzo mnie zdenerwował wmawiając mi starość :evil: :evil: Powiedziałam mu że w innych okolicznościach wystąpiłabym o rozwód???- A on na to - Bardzo ciekawie wyglądłby podział majątku - długu znaczy się??/ :D :D :D Bardzo rozbawiła mnie ta teza...Nawet rozwieść się nie można???? :o :o :o Może taka jest polityka budowlana???/Weż kredyt, a poprawisz statysykę małżeńską????

Ale tak poza tym, to emocje są nieziemskie :oops: :oops: :oops:

Ciągle wydaje mi się że czegoś niedopatrzyliśmy, przeoczyliśmy itp......

A z drugiej strony to chciałaby już ruszyć , jak najszybciej...

Te twoje wywody na temat małżeństwa są bardzo zabawne :lol: :lol: :lol:

Mi ostatnio śnią się mury i murarze :oops: :oops:

Ale murarze są w jakiś fajnych pozach, ubrankach??? Cosik na wzór " Hydraulika z Polski"? ( ostatnia kampania reklamowa, skierowana do Francuzów) Jak tak to OK.Tylko te mury....? jakoś nie pasują? :lol: :lol:

No, niekoniecznie.....śnią mi się, że bardzo szybko murują. A realu....sama wiesz, nie wspominając braków w uzębieniu i rozebranych torsach...bbbbrrrrr :x :x :x

Po budowlanemu...prosto z gwinta !!!

Dzięki Wam...za gratulacje...i za wszystko.....

Zobaczymy jak będzie wyglądał " ciąg dalszy"?????

Narazie to jestem jakby obuchem walnięta, nie wszystko dociera, nie wszystkiego świadoma , ale gdzieś tam głęboko niezmiernie szczęśliwa..choć pełna niepokoju...........

Jejku...Dzięki....Na tym etapie , każde dobre słowo droższe pieniędzy...

Nie wiesz co cię czeka.....

nie wiesz czym to się je......

Nie wiesz jak to się potoczy.....

Nie wiesz co " szykuje" Ci firma bud......

Ogólnie NIE WIESZ NIC!!!!!!

Tylko masz nadzieję, że będzie dobrze, że Twoja decyzja była słuszna....Ze wszystko ( jak do tej pory) jakoś się ułoży, że nie wszyscy są złodziejami, krętaczami itp...........

I że niedługo zakwalifikujesz się do ODPOWIADACZY a nie tylko PYTAJĄCYCH.........