Aga J.G 02.07.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 czasami się zastanawiam czy u nas jest to możliwe i zaczynam powątpiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.07.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Dopiero teraz przeczytałem Twój dziennik (z ogromnym zainteresowaniem wszakże). Gratuluję pozwolenia i kredytu, a przede wszystkim, żę zdołałaś znaleźć ekipę POLECANĄ i na dodatek dużo tańszą od tej pierwszej. Słowem wygląda, że wszystko będzie OK POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.07.2005 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 C zyli jest lepiej niż mialo być Banki nie takie straszne jak je malują Trochę , od czasu do czasu coś mnie oblatuje??? Chyba strach???? Irracjonalny, niezrozumiały ale......prawdziwy....... A sio strachu uciekaj nie ma tu dla ciebie miejsca Ale ja też czasami tak mam ale stram sie go przeganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Pamiętam ten niepokój, gdy wszystko miało się zacząć. Najgorsza była papierologia. Póżniej szok, że wszysko kosztuje więcej, niż się planowało. No i satysfakcja, gdy uda się pokonać następny etap budowy i mieć to za sobą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 06.07.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Czasami czuję się jakbym wybierała się na pierwszą randkę- podobny stan emocji!!!! Spocone dłonie ,szybsze bicie serducha, lekki niepokój, kamień w żołądku.... Mąż uświadamia mi że nie mam prawa ,z racji wieku pamiętać TAKICH(?) głupot !!!!A mój stan jest poprostu spowodowany zbliżającym się klimakterim Tak czy siak, czekam aby machina ruszyła i już siłą rozpędu szła....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Powiedz mężowi że to nie klimakterium to BUDOWA Kusi i nęci, niepokoji i sni się po nocach jak ta 1 miłośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 07.07.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Takżem mu rzekła!!!! Bardzo mnie zdenerwował wmawiając mi starość Powiedziałam mu że w innych okolicznościach wystąpiłabym o rozwód???- A on na to - Bardzo ciekawie wyglądłby podział majątku - długu znaczy się??/ Bardzo rozbawiła mnie ta teza...Nawet rozwieść się nie można???? Może taka jest polityka budowlana???/Weż kredyt, a poprawisz statysykę małżeńską???? Ale tak poza tym, to emocje są nieziemskie Ciągle wydaje mi się że czegoś niedopatrzyliśmy, przeoczyliśmy itp...... A z drugiej strony to chciałaby już ruszyć , jak najszybciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.07.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Takżem mu rzekła!!!! Bardzo mnie zdenerwował wmawiając mi starość Powiedziałam mu że w innych okolicznościach wystąpiłabym o rozwód???- A on na to - Bardzo ciekawie wyglądłby podział majątku - długu znaczy się??/ Bardzo rozbawiła mnie ta teza...Nawet rozwieść się nie można???? Może taka jest polityka budowlana???/Weż kredyt, a poprawisz statysykę małżeńską???? Ale tak poza tym, to emocje są nieziemskie Ciągle wydaje mi się że czegoś niedopatrzyliśmy, przeoczyliśmy itp...... A z drugiej strony to chciałaby już ruszyć , jak najszybciej... Te twoje wywody na temat małżeństwa są bardzo zabawne Mi ostatnio śnią się mury i murarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 07.07.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ale murarze są w jakiś fajnych pozach, ubrankach??? Cosik na wzór " Hydraulika z Polski"? ( ostatnia kampania reklamowa, skierowana do Francuzów) Jak tak to OK.Tylko te mury....? jakoś nie pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ale murarze są w jakiś fajnych pozach, ubrankach??? Cosik na wzór " Hydraulika z Polski"? ( ostatnia kampania reklamowa, skierowana do Francuzów) Jak tak to OK.Tylko te mury....? jakoś nie pasują? No, niekoniecznie.....śnią mi się, że bardzo szybko murują. A realu....sama wiesz, nie wspominając braków w uzębieniu i rozebranych torsach...bbbbrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 07.07.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Znaczy się HORRORY Ci się śnią???? Oj , szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2005 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 CHCIAŁAM UROCZYŚCIE OŚWIADCZYĆ ŻE DN. 13.07. 2005 BUDOWA SIĘ ROZPOCZĘŁA !!!!!!! Gratulki, gratulki gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 To trzeba uczcić http://www.olkalybowa.republika.pl/szampan.jpg. GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2005 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Z gwinta czy kielonki też będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 13.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Po budowlanemu...prosto z gwinta !!!Dzięki Wam...za gratulacje...i za wszystko.....Zobaczymy jak będzie wyglądał " ciąg dalszy"?????Narazie to jestem jakby obuchem walnięta, nie wszystko dociera, nie wszystkiego świadoma , ale gdzieś tam głęboko niezmiernie szczęśliwa..choć pełna niepokoju........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.07.2005 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 ale gdzieś tam głęboko niezmiernie szczęśliwa I o to chyba chodzi A niepokój to nieodłączny element wszystkiego co nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Alfreda OGROMNE GRATULKI Teraz tylko do przodu, do góry i do zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 14.07.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Jejku...Dzięki....Na tym etapie , każde dobre słowo droższe pieniędzy... Nie wiesz co cię czeka.....nie wiesz czym to się je......Nie wiesz jak to się potoczy.....Nie wiesz co " szykuje" Ci firma bud......Ogólnie NIE WIESZ NIC!!!!!! Tylko masz nadzieję, że będzie dobrze, że Twoja decyzja była słuszna....Ze wszystko ( jak do tej pory) jakoś się ułoży, że nie wszyscy są złodziejami, krętaczami itp........... I że niedługo zakwalifikujesz się do ODPOWIADACZY a nie tylko PYTAJĄCYCH......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.07.2005 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ogólnie NIE WIESZ NIC!!!!!! ...... Z wyjątkiem jednego , że bardzo bardzo chcesz mieć swój własny domek choć droga długa i czasami pokręcona ale dojdziemy do celu Bo dojdziemy nie Alfredziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 14.07.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Święte słowa prawisz kobieto...Święte słowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts