Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Alfreda-dzięki za informacje,synek mi pomógł i będę opisywać moje wojny domowe.Czekam na namiary a na początku września wybieram się do gminy w Wejherowie załatwiać posadowienie domu na działce a potem pozwolenie.Pytam o namiary bo słyszałam że z majstrami trzeba umawiać się dużo wcześniej. :-?

Większa zawartość powietrza w powietrzu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Prosze o sprecyzowanie wypowiedzi :-? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A domek śliczny z dachem przewiewnym ale i otoczenie lęśno polankowe dodaje mu uroku bardzo dużo :p :p

Oj tylko szanujcie ten zagajnik bo jak zaczniecie go zbytnio eksploatowac to grzyby wyginą :wink: 8)

Fajnie wam :p :p

A do końca planu na ten rok faktycznie już nie dużo zostało 8)

Pozdrawiam :p

Andrzejko zawartość powietrza w powietrzu jest jakaś większa! Co naprowadziło mnie na ten trop? a mianowicie to że 8.01.2000r rzucilam palenie papierosow w diabły!!!A na mojej działeczce czuję pociąg do owych!! ( nigdzie indziej mi się to nie zdarza!?!) Wysunęłam więc wniosek że na obrzeżach miasta powietrze jest o wiele czystsze!! :D :o I dla miastowego kontakt z takim powietrzem wywołuje "skutki uboczne" w postaci potrzeby zadymienia płuc czyli doprowadzenia ich do stanu codziennego!!!!

No co ty Alfredziu jak mogłabyś zanieczyszczać swoje powietrze na działce :roll: :roll: :roll: :(

A poza tym to przyzwyczajaj swoje płuca do powietrza o większej zawartości powietrza :p bo przeciez niedługo tam zamieszkasz :p :p

I jeszcze do tego twoimpłuckom należy się chyba trochę takiego powietrza nie sądzisz :roll: :roll: :roll: :wink:

Życzę wytrwałości i nie daj się nałogowi 8)

Wiem co to jest bo walczę z tym u męża już lat ho ho a on taki mało stanowczy jak przestanie to najwyżej na pół roku i znowu od początku mausze walczyć :(

Ale jesteście KOCHANI!! Miło mi że domek się podoba...Więc to nie efekt wywalonej kasy??? A to że popędziliśmy to w tym najmniejsza nasza zasługa.... To Pan wykonawca tak pędzi ...Ale nie powiem miło oko napaścić ( paścić od paszenia..pasą się np. krowy..) eee..tam z tą gramatyką! miło jest ogólnie!!

Dzięki! :D :D :D

kasia 64Wysłałam Ci dzisiaj ( poraz drugi ) na priv. Nie chciałaby tak publicznie.... odezwij się czy otrzymałaś?

Whisper Przestój spowodowany brakie środków płatniczych NBP.. :cry: Musimy sprzedać mieszkanko i dopiero wtedy DO DZIEŁA I PRACY RODACY. Za friko to nikt i nic się nie da . ..Niestety....

Alfreda, rzeczywiście dom z więźbą i na tle lasu wygląda bajecznie! Piękny jest a będzie jeszcze piękniejszy.

Żal mi tych Was, że będziecie sie musieli potułać troszkę przed przeprowadzką, ale tak jak sama napisałaś: nie Wy pierwsi i nie ostatni. Ważne, że będzie możliwość ruszenia z dalszymi pracami. To co, wakacje już u siebie? :p

Jagna Dokładnie tak planujemy...Ale podobnież kto do przodu liczy ten dwa razy liczy. :-? Ale mam cichą nadzieję że Czerwiec 2006 będzie już w nowym domku- Jest to najbardziej optymalny czas na przeprowadzką.

:D Długo jest jasno- można oswoić się z terenem ( brak oświetlenia ulicznego)

:D Można mieszkać w warunkach spartańskich ( czyt. na budowie)

:D Oswajać otoczenie- wszelkie dzikie zwierza

:D Korzystać z terenu-zieleni, tarasu,świeżego powietrza itp.