alfreda 23.08.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Andrzejko pomoc spejalisty?? Jak najbardziej !! Tylko spec. jakiej dziedziny??? Bo ja wymagania różniste mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Alfreda ja to mam tak że najlepsze decyjze to te które podejmujemy z męzem sami jak dotąd idzie dobrze Co do szkoły jakoś damy radę, zawszes ię znajdzie jakiś sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 23.08.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Aguś a pewnie ! Nigdy nie było tak żeby było beznadziejnie!! Fajnie że domki nam rosną i samopoczucie dopisuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 U mnie samo szczęscie dom rośnie dzieci zdrowe pies rosnie a że kasy trochę mało to sie wytnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.08.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Skąd ja to znam? U mnie też zamurowali co nieco! A co do projektu, to w moim powyrywane są wszystkie kartki, nie wpomninając już o stanie czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.08.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Alfreda-dzięki za informacje,synek mi pomógł i będę opisywać moje wojny domowe.Czekam na namiary a na początku września wybieram się do gminy w Wejherowie załatwiać posadowienie domu na działce a potem pozwolenie.Pytam o namiary bo słyszałam że z majstrami trzeba umawiać się dużo wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 29.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam. Przeczytałem Twój dziennik i jestem pod wrażeniem My dopiero zaczynamy papierki i jesteśmy laikami chyba wiekszymi od Ciebie. Postaram się czytac Twój dzienniczek na bieżąco. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.08.2005 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Większa zawartość powietrza w powietrzu Prosze o sprecyzowanie wypowiedzi A domek śliczny z dachem przewiewnym ale i otoczenie lęśno polankowe dodaje mu uroku bardzo dużo Oj tylko szanujcie ten zagajnik bo jak zaczniecie go zbytnio eksploatowac to grzyby wyginą Fajnie wam A do końca planu na ten rok faktycznie już nie dużo zostało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.08.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Facio dzięki zawsze to milej jak okazuje się że piszę nie tylko sobie a muzą! Powodzenia w papierach !! Jak również w całej dalszej drodze budowlanej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.08.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Andrzejko zawartość powietrza w powietrzu jest jakaś większa! Co naprowadziło mnie na ten trop? a mianowicie to że 8.01.2000r rzucilam palenie papierosow w diabły!!!A na mojej działeczce czuję pociąg do owych!! ( nigdzie indziej mi się to nie zdarza!?!) Wysunęłam więc wniosek że na obrzeżach miasta powietrze jest o wiele czystsze!! I dla miastowego kontakt z takim powietrzem wywołuje "skutki uboczne" w postaci potrzeby zadymienia płuc czyli doprowadzenia ich do stanu codziennego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.08.2005 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 No co ty Alfredziu jak mogłabyś zanieczyszczać swoje powietrze na działce A poza tym to przyzwyczajaj swoje płuca do powietrza o większej zawartości powietrza bo przeciez niedługo tam zamieszkasz I jeszcze do tego twoimpłuckom należy się chyba trochę takiego powietrza nie sądzisz Życzę wytrwałości i nie daj się nałogowi Wiem co to jest bo walczę z tym u męża już lat ho ho a on taki mało stanowczy jak przestanie to najwyżej na pół roku i znowu od początku mausze walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Widzę że koleżanka popędziłą z robota że hohoho gdzie mi do Ciebie Ale ogromne gratulki, domek wygląda pieknie Trzymaj się w postanowieniu szkoda zakopcic tak piękne otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.08.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 No rzeczywiście podgoniliście robotę ale za to jakie efekty Domek wygląda po prostu ślicznie i bardzo ładnie mu w tym otoczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.08.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ale jesteście KOCHANI!! Miło mi że domek się podoba...Więc to nie efekt wywalonej kasy??? A to że popędziliśmy to w tym najmniejsza nasza zasługa.... To Pan wykonawca tak pędzi ...Ale nie powiem miło oko napaścić ( paścić od paszenia..pasą się np. krowy..) eee..tam z tą gramatyką! miło jest ogólnie!! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Alfreda, co tak ostrożnie z tymi pracami? Przecież spokojnie da się jeszcze przed zimą parę rzeczy zrobić! IDŹ NA CAŁOŚĆ! IDŹ NA CAŁOŚĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.08.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Alfreda,moje gratulacje,efekt murowany,dosłownie i w przenośni.Dom robi wrażenie!Cieszę się że taka długa droga już za wami.Nie dostałam od Ciebie namiarów,niestety. nie wiem czemu nie doszły,może wrzuć je do swoich komentarzy?POZDROWIONKA I GRATULACJE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 kasia 64Wysłałam Ci dzisiaj ( poraz drugi ) na priv. Nie chciałaby tak publicznie.... odezwij się czy otrzymałaś? Whisper Przestój spowodowany brakie środków płatniczych NBP.. Musimy sprzedać mieszkanko i dopiero wtedy DO DZIEŁA I PRACY RODACY. Za friko to nikt i nic się nie da . ..Niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.08.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Alfreda, rzeczywiście dom z więźbą i na tle lasu wygląda bajecznie! Piękny jest a będzie jeszcze piękniejszy. Żal mi tych Was, że będziecie sie musieli potułać troszkę przed przeprowadzką, ale tak jak sama napisałaś: nie Wy pierwsi i nie ostatni. Ważne, że będzie możliwość ruszenia z dalszymi pracami. To co, wakacje już u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.08.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Jagna Dokładnie tak planujemy...Ale podobnież kto do przodu liczy ten dwa razy liczy. Ale mam cichą nadzieję że Czerwiec 2006 będzie już w nowym domku- Jest to najbardziej optymalny czas na przeprowadzką. Długo jest jasno- można oswoić się z terenem ( brak oświetlenia ulicznego) Można mieszkać w warunkach spartańskich ( czyt. na budowie) Oswajać otoczenie- wszelkie dzikie zwierza Korzystać z terenu-zieleni, tarasu,świeżego powietrza itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 alfredko! Tak bym chciała zobaczyć tą więźbę, ale niestety widzę same x..... Ale próbuję sobie wyobrazić, a jak czytam opinię innych, to jestem przekonana, że domek prezentuje się wspaniale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts