Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja tam bardzo lubię pierogi. Z kapustą i bez. Swetry też są fajne. Przy budowie domu i kredycie to ile byś musiała zrobić? Ze 35487 swetrów styknie, nie? :wink: A co do toku myślenia koleżanki to w pełni popieram. Popieram też winko przy podejmowaniu decyzji :p A, i popieram "wypięte" dziecko. To miłe z jego strony i baaardzo przyszłościowe. I kto tu mówi, że z dzieci marny pożytek?... :wink: :D

Eee... Jagna chyba coś za dużo mi tych swetrów naliczyłaś !!! Ale teraz zmieniłam opcję zastępczą - będą to PIEROGI ! Dwa dni temu zrobiłam 144 Pierogi z mięskiem. W trakcie wytwarzania owych ,wpadła mi myśl a może tak sprzedawać????. Swetrów już nie robię.to znaczy zaczynam ale mi jakoś zimy zawsze zabraknie i w związku z tym ,jednego rękawa nigdy nie zdążę zrobić. A potem przychodzi wiosna i inną garderobę trzeba wdziewać. A teraz idę do Was.......

Mogę się nawet pochwalić pierwszym osiągnięciem!!!!! Nie dałam się naciągnąć architektowi ( oczywiście chodzi o kasę !) Strasznie się wnerwiłam :evil: ponieważ umowa którą dostałam do podpisania nie opiewała na kwotę którą ustaliśmy podczas pierwczej wizyty. Była większa o DWA tys. pln. Na mój interwencyjny telefon i ewentualne wycofanie zamówienia PAN architekt powiedział- Ciekawy jestem jak zamieża pani wybudować ten dom nie uwzględniając dodatkowych kosztów ? A ja mu bezszczelnie na to - Właśnie tak , nie uwzględniać dodatkowych kosztów i trzymać się ustalonej kwoty!!! Właśnie tak chcę budowć ! Wróciliśmy do umówionej kwoty!!! A gdzie się tego nauczyłam? oczywiście na FORUM ! :lol: Od was kochane ludziska !!

No, alfreda, jestem pod wrażeniem i gratuluję bojowej postawy. Uczę się od Ciebie, a to dopiero POCZĄTEK :wink:

witam Początkującą alfredę :lol: za rok o tej porze będzie koleżanka udzielala mądrych rad albo nawet pouczała ,a na pewno dodawała otuchy początkujacym :lol:

oj dzieci ,dzieci ....budowy Wam sie zachciało :lol:

Znając samą siebie to tych rad będę udzielała znacznie wcześniej!! Nie na darmo wywodzę się z takich korzeni!! Idąc w ślad za rodzicami to będę wszechwiedząca już za bardzo niedługo!!!A apropos dzieci, pdobnież w Wielkiej Brytanii najmodniejsze są śpiochy dla dorosłych.Jak już wiecie talenta rękodzielne posiadam zrobię mężusiowi osobiście ,z błekitnej włóczki, pajacyk na drutach.Jak dzieci to dzieci a co ??/

Alfreda, nie zatajaj! Błagam! Pozbawisz nas tyyyyle radości!

Moi rodzice jeszcze u nas nie byli. Oglądali tylko film z kamery i widziałam ich podejrzliwe miny. Założę się, że próbowali po szczegółach krzaków na działce dopatrzeć się fałszerstwa. Bo to nie mogła być nasza działka. Z domem?! Niemożliwe. Przecież bez stałej "normalnej" pracy (to mój mąż) NIE DA się nic postawić! :lol:

Mogę się nawet pochwalić pierwszym osiągnięciem!!!!! Nie dałam się naciągnąć architektowi ( oczywiście chodzi o kasę !) Strasznie się wnerwiłam :evil: ponieważ umowa którą dostałam do podpisania nie opiewała na kwotę którą ustaliśmy podczas pierwczej wizyty. Była większa o DWA tys. pln. Na mój interwencyjny telefon i ewentualne wycofanie zamówienia PAN architekt powiedział- Ciekawy jestem jak zamieża pani wybudować ten dom nie uwzględniając dodatkowych kosztów ? A ja mu bezszczelnie na to - Właśnie tak , nie uwzględniać dodatkowych kosztów i trzymać się ustalonej kwoty!!! Właśnie tak chcę budowć ! Wróciliśmy do umówionej kwoty!!! A gdzie się tego nauczyłam? oczywiście na FORUM ! :lol: Od was kochane ludziska !!

No, alfreda, jestem pod wrażeniem i gratuluję bojowej postawy. Uczę się od Ciebie, a to dopiero POCZĄTEK :wink:

Sprawa dalej w toku . Szef firmy to istny " dziadu" współpracownicy cacy!!Sprawa nie zakończona, rysunki się dalej rysują ...... Może póżniej postaram się to opisać! Teraz mi jakoś głupio! Bo może Oni to też czytają ( Muratory u nich leżą) Jak już odbiorę ,co moje, to Was oświecę własnymi doświadczeniami!!!

Whisper -zdjątka będą już lada chwila ino misię sprzęt zwiesił i odmawia posłuszeńswa. Ale pracujemy nad tym i myślę że to tuż tuż.

Andrzejko ,ja naprawdę mam obawy przed ujawnieniem rozpoczęcia ewentualnych prac budowlanych ! Ja się mogę śmiać ale potem, bo w "trakcie" to mi czasami cirpliwość ucieka.[/b]