Aga J.G 14.03.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Alfreda gratulki pierwszego sukcesu. Życzę pwodzenia w dalszych pracach i negocjacjach Wiedza forumowa jest bez cenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 15.03.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Alfreda pewnie ze dodatkowe koszty będą jednak są takie których można uniknąć np placąc ustaloną stawkę! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.03.2005 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Alfreda strasznie mądra ta mądrość twojej koleżanki Jednym slowem do boju, bo chcemy przecież wygrać. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.03.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Mi też myśl koleżanki bardzo się podoba To ja za Andrzejką powtórze do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.03.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ja tam bardzo lubię pierogi. Z kapustą i bez. Swetry też są fajne. Przy budowie domu i kredycie to ile byś musiała zrobić? Ze 35487 swetrów styknie, nie? A co do toku myślenia koleżanki to w pełni popieram. Popieram też winko przy podejmowaniu decyzji A, i popieram "wypięte" dziecko. To miłe z jego strony i baaardzo przyszłościowe. I kto tu mówi, że z dzieci marny pożytek?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.03.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Eee... Jagna chyba coś za dużo mi tych swetrów naliczyłaś !!! Ale teraz zmieniłam opcję zastępczą - będą to PIEROGI ! Dwa dni temu zrobiłam 144 Pierogi z mięskiem. W trakcie wytwarzania owych ,wpadła mi myśl a może tak sprzedawać????. Swetrów już nie robię.to znaczy zaczynam ale mi jakoś zimy zawsze zabraknie i w związku z tym ,jednego rękawa nigdy nie zdążę zrobić. A potem przychodzi wiosna i inną garderobę trzeba wdziewać. A teraz idę do Was....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.03.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Chodź, chodź. Z pierogami szczególnie.... No to możesz sprzedawać pierogi a za kupione jednorazowo 200 pierogów dodajesz gratis kamizelkę, tzn. sweter bez rękawów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 witam Początkującą alfredę za rok o tej porze będzie koleżanka udzielala mądrych rad albo nawet pouczała ,a na pewno dodawała otuchy początkujacym oj dzieci ,dzieci ....budowy Wam sie zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ale się usmiałam przy tym odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.03.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Mogę się nawet pochwalić pierwszym osiągnięciem!!!!! Nie dałam się naciągnąć architektowi ( oczywiście chodzi o kasę !) Strasznie się wnerwiłam ponieważ umowa którą dostałam do podpisania nie opiewała na kwotę którą ustaliśmy podczas pierwczej wizyty. Była większa o DWA tys. pln. Na mój interwencyjny telefon i ewentualne wycofanie zamówienia PAN architekt powiedział- Ciekawy jestem jak zamieża pani wybudować ten dom nie uwzględniając dodatkowych kosztów ? A ja mu bezszczelnie na to - Właśnie tak , nie uwzględniać dodatkowych kosztów i trzymać się ustalonej kwoty!!! Właśnie tak chcę budowć ! Wróciliśmy do umówionej kwoty!!! A gdzie się tego nauczyłam? oczywiście na FORUM ! Od was kochane ludziska !! No, alfreda, jestem pod wrażeniem i gratuluję bojowej postawy. Uczę się od Ciebie, a to dopiero POCZĄTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.03.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 witam Początkującą alfredę za rok o tej porze będzie koleżanka udzielala mądrych rad albo nawet pouczała ,a na pewno dodawała otuchy początkujacym oj dzieci ,dzieci ....budowy Wam sie zachciało Znając samą siebie to tych rad będę udzielała znacznie wcześniej!! Nie na darmo wywodzę się z takich korzeni!! Idąc w ślad za rodzicami to będę wszechwiedząca już za bardzo niedługo!!!A apropos dzieci, pdobnież w Wielkiej Brytanii najmodniejsze są śpiochy dla dorosłych.Jak już wiecie talenta rękodzielne posiadam zrobię mężusiowi osobiście ,z błekitnej włóczki, pajacyk na drutach.Jak dzieci to dzieci a co ??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.03.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ale się usmiałam przy tym odcinku Nie ma co się śmiać!! Ja już się boję ciągu dalszego!! Planuję(całkiem poważnie, zataić ewentualne rozpoczęcie budowy )a tym samym oddalić na chwilę rady praktyczn i związane z tym " złote myśli"na które nijak odpowiedzi znaleść nie mogę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.03.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Alfreda, nie zatajaj! Błagam! Pozbawisz nas tyyyyle radości! Moi rodzice jeszcze u nas nie byli. Oglądali tylko film z kamery i widziałam ich podejrzliwe miny. Założę się, że próbowali po szczegółach krzaków na działce dopatrzeć się fałszerstwa. Bo to nie mogła być nasza działka. Z domem?! Niemożliwe. Przecież bez stałej "normalnej" pracy (to mój mąż) NIE DA się nic postawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.03.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Mogę się nawet pochwalić pierwszym osiągnięciem!!!!! Nie dałam się naciągnąć architektowi ( oczywiście chodzi o kasę !) Strasznie się wnerwiłam ponieważ umowa którą dostałam do podpisania nie opiewała na kwotę którą ustaliśmy podczas pierwczej wizyty. Była większa o DWA tys. pln. Na mój interwencyjny telefon i ewentualne wycofanie zamówienia PAN architekt powiedział- Ciekawy jestem jak zamieża pani wybudować ten dom nie uwzględniając dodatkowych kosztów ? A ja mu bezszczelnie na to - Właśnie tak , nie uwzględniać dodatkowych kosztów i trzymać się ustalonej kwoty!!! Właśnie tak chcę budowć ! Wróciliśmy do umówionej kwoty!!! A gdzie się tego nauczyłam? oczywiście na FORUM ! Od was kochane ludziska !! No, alfreda, jestem pod wrażeniem i gratuluję bojowej postawy. Uczę się od Ciebie, a to dopiero POCZĄTEK Sprawa dalej w toku . Szef firmy to istny " dziadu" współpracownicy cacy!!Sprawa nie zakończona, rysunki się dalej rysują ...... Może póżniej postaram się to opisać! Teraz mi jakoś głupio! Bo może Oni to też czytają ( Muratory u nich leżą) Jak już odbiorę ,co moje, to Was oświecę własnymi doświadczeniami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Alfreda, jestem pod wrażeniem dziennika Trochę się uśmiałem, trochę pomyślałem "skąd ja to znam". Czekam na więcej. Aha, nurni nie dodał chyba standardowej kwestii, więc ja sobie pozwolę: Zdjęcia poprosimy, bo my tu wzrokowce są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.03.2005 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Alfreda ale masz rodzinkę extra przewidującą A lądowania UFO nie przewidują? No, no co za stanowczość w kontaktach z architektem. Podziwiać tylko i tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.03.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Whisper -zdjątka będą już lada chwila ino misię sprzęt zwiesił i odmawia posłuszeńswa. Ale pracujemy nad tym i myślę że to tuż tuż. Andrzejko ,ja naprawdę mam obawy przed ujawnieniem rozpoczęcia ewentualnych prac budowlanych ! Ja się mogę śmiać ale potem, bo w "trakcie" to mi czasami cirpliwość ucieka.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 22.03.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witam serdecznie! Ale się uśmiałam! Gorąco Wam dopinguję i czekam na ciąg dalszy! Pozdrawiam ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.03.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 ajupa. Dzięki na razie tylko retrospekcje. ( mam parę refleksji w zanadrzu, z minionej epoki- rok2004)Aktualnie projekt się rysuje, rozmawiamy z wykonawcami. Roboty budowlane planujemy na lipiec. Może ten mój początek środka się doczeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.03.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 A jakaś wizualizacja domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts