Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

Andrzejko za słowa cyt.piękno domu alfredy......jestem Ci niezmiernie wdzięczna :D :D :D Mojapróżność została zaspokojona.

DZIĘKI CI ZA DOBRE SŁOWO KOBIETO..

Niech Ci niebiosa w pozytywnych efektach prac budowlanych sprzyjają i wszelkie kłody spod "nóg" likwidują. Albo żeby się wogóle nie pojawiały :D

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejko za słowa cyt.piękno domu alfredy......jestem Ci niezmiernie wdzięczna :D :D :D Mojapróżność została zaspokojona.

DZIĘKI CI ZA DOBRE SŁOWO KOBIETO..

Niech Ci niebiosa w pozytywnych efektach prac budowlanych sprzyjają i wszelkie kłody spod "nóg" likwidują. Albo żeby się wogóle nie pojawiały :D

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8)

No cóż prawdę powiedziałam 8)

To ja trzymam kciuki za to żeby nastąpił ten "pozytywny rozwój wypadków" :D Alfredziu nie martw się sprzedażą mieszkania, zobaczysz że parę miesięcy po przeprowadzce jak się już zaaklimatyzujesz, będziesz nowy domek traktowała jako swoją jedyną oazę bezpieczeństwa i na pewno nie będziesz go chciała zamienić na nic innego. Tego ci życzę z całego serca :D

Alfredziu jak tylko pomieszkasz w swoim domku to nie będziesz już myślec o swojej dawnej oazie bezpieczeństwa 8) oczywiście zostaną wspomnienia miłych chwil i wszystkich wydarzeń ważnych i mniej ważnych które tam sie wydarzyły ale to już bedzie historia :roll: 8) :wink:

Będziesz miała swój dom, swój dom :p :p

Popatrz jak to brzmi, dom, dom nie mieszkanie :-? :-?

Jakiś taki iiny wymiar :-? Chyba już mnie ponosi trochę ta chęć mieszkania u siebie w domu :oops: :oops: Ale tak myślę :-?

Życze jak najwyższej ceny za wasze mieszkanie 8) żebyście mogli opłacić tą kasa jak najwięcej do przyszłego domu :wink: :wink: 8)

monka, Andrzejka Serdeczne dzięki za słowa wsparcia.... Były jak naj..bardziej wskazane, potrzebne i na miejscu....Dzięki! :D :D

Dzisiaj włożyliśmy dużo wysiłku w " jako takie" uprzątnięcie terenu domku.. :-? Pracy jest co niemiara!!! A to co dzisiaj zrobiliśmy to KROPLA W MORZU!!! Ale zadowolenie ogromne!! Wysiłyek który włożyliśmy , jest adekwatny do pragnienia zamieszkania we własnym domu!! :D :D

I pomimo sprzedaży mieszkanka ( nb. całkiem fajnego) martwię się teraz TYLKO ceną!!! Aby była jakkk ...najwyższa!! PRZECIEŻ O DOM TU CHODZI!!!!

Alfredziu a nie byłoby zbyt monotonnie gdyby rynny i dachówka miały zbliżony odcień :roll: :roll: :roll: :-? :-? :wink: A tak to macie rozmaitość i już będzei inaczej niż u sąsiada :wink: :wink:

To szczegół, przyzwyczisz się i przywykniesz 8) 8)

Wiem, ze nie powiiino tak być ale cóż czasami tak jest na budowie :( :( :wink:

Ważne, ze wszystko się robi :p

Pozdrawiam 8)

A gdzie zdjęcia rynien i dachówki razem do porównania :roll: :roll: :wink: :p

No mam taką nadzieję... Dołożymy elementów wykończeniowych chałupki w kolorze BRĄZ To może rynienki zginą w tzw. tle...Ale najbardziej mnie wkurza to ,że można było tego problemu uniknąć!! To uczucie jest okropne!! :evil: :evil: Teraz czekam aż dachówki rozłożą na całej połaci....

Może faktycznie nie będzie tak kijowusio jak się zdaje??

Czym się przejmujesz?????

Czy na tych zdjęciach jest rynna????

Nie widzę niczego nie pasującego????

Pewnie tą dyskretną różnicę widzicie tylko Wy!!!!!

Tak sobie myślę, że nawet żółte albo seledynowe rynny nie potrafiłyby "zepsuć" tego domu. On jest po prostu piękny!!!!!

Ja też chcę taki....... :cry: :cry: :cry:

Żabciu Tyś nie Żabą lecz królewną.... :D :D Bardzo mi miło że różnicy nie widzisz.Rynna jest jak najbardziej, narazie tylko góra.Też skłaniam się ku wrażeniu że nerw wyszedł dla tego, że to inna koncepcja od obranej przez nas... :( :( Musimy poczekać jeszcze parę dni aż cala połać będzie ułożona.....wtedy się okaże. Jeszcze raz dzięki za słowa otuchy :p :p

Jesteście GIT !! Dziewczyny...Różnicę widać ( niestety) Ale dzięki za dobre słowo..-Nawet umarłemu się " kadzidło" należy...Ale miłe to że moje widzimisię jest tylko moje i ogólnie niezauważalne dla niewtajemniczonych!!!I tak wszystkim" życzliwym" opowiadać będę że to nasza koncepcja, taka a nie wynik niefrasobliwości budowlanej....