kasia64 15.09.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 alfreda-tak trzymać,to co Wasze jest po prostu piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Alfreda dobiłaś mnie tymi zdjęciami ja też chcę taki domek w takim ślicznym otoczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.09.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Cała przyjemność po mojej stronie!! Cieszę się że Wam się podoba. Zawsze to raźniej na serduchu jak ktoś obiektywnie ( mam nadzieję) opiniuje poczynania..... Dzięki , naprawdę miło ...Próżność, taka polska ,tak pięknie zaspokojona zostaje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.09.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ja tam może mam (bo mam) zdechły monitor, ale też żadnych zgrzytów w kolorach nie widzę. Pięknie jest po prostu! Domek jak marzenie, bajkowy! A trójkątne okno, to po prostu cudeńko i jeszcze te widoczki! I jak tu być oryginalnym w komentarzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 15.09.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Jak tylko człowiek spuści coś z oka na kilka dni to potem nie może niczego poznać. Patrzę i otwieram oczy ze zdumienia, że już macie dachówkę Bardzo się cieszę, że tak szybko wasza budowa idzie do przodu. Tak trzymać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.09.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Jejku..dziewczyny dzięki serdeczne..zapraszam Was wszystkie na kawę, ciacho , żarełko i inne napoje!!! I nie jest to próba skorumpowania forumowiczek, lecz najszczerszy dowód wdzięczności za słowa otuchy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.09.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Nie ma sprawy,przyjedziemy nawet z ciachem,pozdrowionka i siły życzę do dalszych bojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Napisze tak Tyle się na czytałm o tych rynnach weszłam do dziennika i nic nie widzę żadnych róznic i niepasujących elementów już myslałam że tych rynien nie ma, nie czytałam komentarzy bo nie miałam czasu A tutaj proszę są rynny i jak dla mnie komponują się pieknie Powiem szczerze że po Twoich opisach to już miałam w głowie wyobrażenie że rynny są jakieś w kolerze brzydkiej ku..... nijak pasującej do dachówki ( a moja wyobraźnia potrafi podsuwać mi rozne głupie obrazki ) i tak się tą swoja wyobraźnią pokierowałam że prawdziwych rynien nie zauważyłam. Czyli jaki wniosek a taki że jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 16.09.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Ja też nie widzę rynien. To znaczy różnicy. To znaczy ich brzydoty czy niepasowania....Zrób może jakieś zbliżenie na rynny, będziemy mogli wtedy powiedzieć coś więcej (i np. podnieść Cię na duchu - taaak, okropne masz te rynny, masz rację to porażka po całości ;-D ). pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Dachóweczka prezentuje się pięknie Teraz dopiero widać cały urok projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.09.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Cześć Alfreda-tu Kasia i Mirek!!!!!!!!!!! Dach wygląda rewelacyjnie.Mirek przeczytał pierwszy dziennik na forum-TWÓJ-jeśli możesz daj namiar na budowę,chcemy w niedzielę podjechać i obejrzeć,chociaż z daleka.Namiar prosimy na priv.Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.09.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Zgadzam się w 100% z opinią Przedmówców! Dach jest bardzo ładny, Różnicy kolorystycznej z rynnami nie widzę! Domek bardzo ładny...Już Ci to nie raz pisałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.09.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Jak wam zrobię zdjęcie w pełnym świetle to zobaczycie!!Nie mam najmniejszych wątpliwości...Te śą zrobione późną porą , po 19 to i nie rzuca się w oczy!! Ale po tych doświadczeniach namiętnie obserwuję dach z ich rynnami i obróbkami . Więcej takich jest. I może to na własną prośbę a nie przez przypadek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Zaniemówiłam Jest cudnie a dużego uroku dodaje okolica Taki dom w mieście nie prezentowałby sie tak pięknie A tu jest supper SZybko idzie ta praca na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.09.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Dzisiaj o 14 prace na dachu ZAKOŃCZONE!!!Z jednej strony dobrze...a z drugiej... W poniedziałek pozbędziemy się ostatnich zasobów finansowych.. Smutno jakoś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Zakończone Alfreda co tam zasoby ważne że dach na jesień już masz Gratulki Nie smuc się ale ciesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.09.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Niby racja... Plan na ten etap, rok wykonany ! I to nawet doś łagodnie , bez większych stresów i dołów.... Więc chyba dobrze...Tylko smutno jakoś .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Nie może być smutno bo masz czego się cieszyć Zakaz smucenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.09.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 OK. itd........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 eeee, jak ciocia alfredzia sprząta - to my juz pakujemy koszyk piknikowy, Hanke do wózka i jedziemy a tak serio - wiem co to znaczy przeciąg w portfelu - straszna rzecz. U nas trwał ponad miesiąc Na szcześci minął. U Ciebie też minie. I roboty ruszą dalej . Za co całą, trzyosobową rodzinką trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts