Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Napisze tak :oops:

Tyle się na czytałm o tych rynnach weszłam do dziennika i nic nie widzę żadnych róznic i niepasujących elementów już myslałam że tych rynien nie ma, nie czytałam komentarzy bo nie miałam czasu :oops:

A tutaj proszę są rynny i jak dla mnie komponują się pieknie :)

Powiem szczerze że po Twoich opisach to już miałam w głowie wyobrażenie że rynny są jakieś w kolerze brzydkiej ku..... nijak pasującej do dachówki ( a moja wyobraźnia potrafi podsuwać mi rozne głupie obrazki ) i tak się tą swoja wyobraźnią pokierowałam że prawdziwych rynien nie zauważyłam. Czyli jaki wniosek a taki że jest pieknie :)

Ja też nie widzę rynien. To znaczy różnicy. To znaczy ich brzydoty czy niepasowania....

Zrób może jakieś zbliżenie na rynny, będziemy mogli wtedy powiedzieć coś więcej (i np. podnieść Cię na duchu - taaak, okropne masz te rynny, masz rację to porażka po całości ;-D ).

pozdrawiam

Gerion

Jak wam zrobię zdjęcie w pełnym świetle to zobaczycie!!Nie mam najmniejszych wątpliwości...Te śą zrobione późną porą , po 19 to i nie rzuca się w oczy!! Ale po tych doświadczeniach namiętnie obserwuję dach z ich rynnami i obróbkami . Więcej takich jest. I może to na własną prośbę a nie przez przypadek....

eeee, jak ciocia alfredzia sprząta - to my juz pakujemy koszyk piknikowy, Hanke do wózka i jedziemy :wink: :lol: :lol: :lol:

a tak serio - wiem co to znaczy przeciąg w portfelu - straszna rzecz.

U nas trwał ponad miesiąc :(

Na szcześci minął. U Ciebie też minie. I roboty ruszą dalej :D .

Za co całą, trzyosobową :D rodzinką trzymamy kciuki :D