kasia64 17.09.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Ewentualni goście już wsadzili do piekarnika szarlotkę i jutro ok.12-13 przyjadą pałaszować ją z gospodarzami w pięknej okolicy w sąsiedztwie pięknego domku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.09.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Oj Alfreda , Alfreda...nic tak sie na forum nie chwalisz iz w naszych pieknych okolicach budujesz. Dopiero Kasia mi powiedziała. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.09.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Chwalę się , cały cas ( od jakiegoś casu) Tylko nie uściśliłam tak wyraźnie.Bałam się ewentualnej" wtopy"Jak by się nie udało to myk..myk i już by śladu po mnie nie było! A okolica jest piękna, to prawda!! Zresztą moja rodzinka ze Śląska stasznie się zachwyca Wejherowem iokolicami. Do trójmiasta blisko(szkoły, studia, praca)Rekreacja blisko, morze,jeziora a i górki niedaleko ( Wieżyca) A jednak na uboczu lasy cisza .....I jak tak patrzę ichnymi oczętami to faktycznie PIĘĘKNIE mieszkamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 18.09.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 No wa, pewnie, ze pięknie W ogóle cały nas kraj ma to do siebie, ze jest w nim wsystkiego po trochu, pięknie skomponowane. I góry, i morze, i jeziorka, a nawet pustynia! Domek śliczny juz coraz bardziej widać, na zdjęciach poddasa mozna sobie nawet zacząć wyobrazać, jak to będzie, jak urządzone będzie Ściany otynkowane, pomalowane, podłogi... A co do dachu i rynien, to mi się jescze dodatkowo wydaje, ze nawet, jak teraz na zywo widać jakąś róznicę, to z czasem ona się zatrze, będzie częścią całości. Popada trochę descz, ochrzci wsystko, az stanie się bardziej scalone z otoczeniem i takie bardziej... swojskie Bo teraz pewnie jescze się wsystko "świeci" od nowości A potem nabierze własnego charakteru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.09.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Mys Dzięki Już zapraszam na ewentulne "dekatyzowanie".... A poddasze no cóż..wyobrażaj sobie ich wykończenie JAK NAJSZYBCIEJ !!! Jak myślicz z myślą o kim ( międzyinnymi) ono powstało O kochanej rodzince z Rzeźni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.09.2005 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Alfreda a gdzie zdjęcia z imprezy szarlotkowej Miały byc a nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.09.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Ojjejku...! Tak się zagadałyśmy, bardzo fajnie się rozmawiało.( zdjątek nikt nie miał czasu robić, )...żałuj że tak daleko mieszkasz, oj żałuj! Też jesteś odpowiednio zakręcona i przypuszczam że dnia by nie styknęło na rozmowy!!! Musisz uwieżyć na słowo że było OK. Może przy następnym spotkanku ..będziemy mieli ( miały) na uwadze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.09.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Dachóweczka piękna, mimo, że jak piszesz kolory przekłamane. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie Twój dach wygląda ślicznie!Życzę, żeby się mieszkanie szybciutko sprzedało i żebyście mogli ruszać zaraz dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 19.09.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Już zapraszam na ewentulne "dekatyzowanie".... To znaczy będziemy rzucać na dach butelki sampana...? Nie, za ładny jest, lepiej tylko wylewać na niego zawartość. Niech uczci swoje urodziny! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.09.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 No, teraz jak już jest dach to dopiero wygląda! Na prawdę ładnie. A tej okolicy Ci zazdroszczę. Piękne masz widoki. Czekam na ciąg dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.09.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Już zapraszam na ewentulne "dekatyzowanie".... To znaczy będziemy rzucać na dach butelki sampana...? Nie, za ładny jest, lepiej tylko wylewać na niego zawartość. Niech uczci swoje urodziny! :D Tak marnować płyny???? Myślę że inne spożytkowanie owych się znajdzie!1 A dach się niech sam " dociera"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.09.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 I u Ciebie szef się nie popisał. Pewnie miał dużo chętnych, więc podwyższył cenę.....Oni nie mają skrupułów Wiesz, chciałabym być na Twoim miejscu! Mieć już dachówkę na dachu! Kiedy u mnie tak będzie???? Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.09.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Z jednej strony to fajnie a z drugiej smutno....Jakiś etap, ten najbardziej spektakularny , się zakończył..Teraz trzeba czekać coby się mieszkanie sprzedało a z tym moze być różnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.09.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Z jednej strony to fajnie a z drugiej smutno....Jakiś etap, ten najbardziej spektakularny , się zakończył..Teraz trzeba czekać coby się mieszkanie sprzedało a z tym moze być różnie... Na pewno znajdzie się chętny. Nie martw się! Ale się zdziwiłam. Dopisałaś ciąg dalszy na temat dekarza, a ja myślałam, ze to już wszystkie jego krętactwa!!!! Gnój i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.09.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Dziadu i jełopa...Znam jeszcze perę ale....dam sobie na wstrzymanie. Będę to dobra stroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.09.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Alfreda-włos mi się zjeżył-co za świnia i cham niemyty(ja nie muszę być dobra) może się zastanówcie nad tymi oknami,do wiosny jest czas i możecie znależć innego wykonawcę z polecenia-może na forum trójmiasto-szkoda kasy na tego ch.....,a pieniążki nie lecą nam z nieba.Najważniejsze jest to że dach jest piękny i ZROBIONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.09.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Alfreda tak myślę o tych dachówkach,może one się żle przycinały i im pękały?nie wiem czy dachówki się przycina,ale to zawsze jakieś wytłumaczenie i będzie Wam lżej na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Alfreda, jak on taka złotówa to spisz te 3mb łat, palety (ceny skupu) i zachowaj to na wiosnę może sięokazać, że jak znalazł. To gościa trochę przytka.Jakbyś miała za dużo wolnego czasu to bym policzył dachówki. Może się okazać, że coś wytłukli, a żeby nie było widać po powywozili z budowy. Ale to tylko może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.09.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Alfreda rzeczywiście dziad wykorzystał wasze zaufanie Ręce opadają jak się czyta takie rzeczy Trzymajcie się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 21.09.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Skoda, ze te wsystkie zgrzyty na koniec sezonu... Gdyby dekarz był pierwsy, to ten od ścian i fundamentów zatarłby złe wspomnienia (tylko gdzie dach by stał ). A tak taki niesmak został Trza zapomniec jak najsybciej i wspominać momenty sukcesów! A w tym pomoze... dziennik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts