Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chwalę się , cały cas ( od jakiegoś casu) Tylko nie uściśliłam tak wyraźnie.Bałam się ewentualnej" wtopy"Jak by się nie udało to myk..myk i już by śladu po mnie nie było! :D

A okolica jest piękna, to prawda!!

Zresztą moja rodzinka ze Śląska stasznie się zachwyca Wejherowem iokolicami. Do trójmiasta blisko(szkoły, studia, praca)Rekreacja blisko, morze,jeziora a i górki niedaleko ( Wieżyca) A jednak na uboczu lasy cisza .....I jak tak patrzę ichnymi oczętami to faktycznie PIĘĘKNIE mieszkamy....

No wa, pewnie, ze pięknie :) W ogóle cały nas kraj ma to do siebie, ze jest w nim wsystkiego po trochu, pięknie skomponowane. I góry, i morze, i jeziorka, a nawet pustynia! :D

Domek śliczny juz coraz bardziej widać, na zdjęciach poddasa mozna sobie nawet zacząć wyobrazać, jak to będzie, jak urządzone będzie :) Ściany otynkowane, pomalowane, podłogi...

A co do dachu i rynien, to mi się jescze dodatkowo wydaje, ze nawet, jak teraz na zywo widać jakąś róznicę, to z czasem ona się zatrze, będzie częścią całości. Popada trochę descz, ochrzci wsystko, az stanie się bardziej scalone z otoczeniem i takie bardziej... swojskie :D Bo teraz pewnie jescze się wsystko "świeci" od nowości ;) A potem nabierze własnego charakteru!

Ojjejku...! Tak się zagadałyśmy, bardzo fajnie się rozmawiało.( zdjątek nikt nie miał czasu robić, )...żałuj że tak daleko mieszkasz, oj żałuj! Też jesteś odpowiednio zakręcona i przypuszczam że dnia by nie styknęło na rozmowy!!! :D :D

Musisz uwieżyć na słowo że było OK. :D :D :D Może przy następnym spotkanku ..będziemy mieli ( miały) na uwadze....

Już zapraszam na ewentulne "dekatyzowanie"....

To znaczy będziemy rzucać na dach butelki sampana...? :p :wink: :p :wink: Nie, za ładny jest, lepiej tylko wylewać na niego zawartość. Niech uczci swoje urodziny! :D :D :D

Tak marnować płyny???? :o :o

Myślę że inne spożytkowanie owych się znajdzie!1 A dach się niech sam " dociera".....

Z jednej strony to fajnie a z drugiej smutno....Jakiś etap, ten najbardziej spektakularny , się zakończył..Teraz trzeba czekać coby się mieszkanie sprzedało a z tym moze być różnie...

Na pewno znajdzie się chętny. Nie martw się!

Ale się zdziwiłam. :o Dopisałaś ciąg dalszy na temat dekarza, a ja myślałam, ze to już wszystkie jego krętactwa!!!!

Gnój i tyle

Alfreda-włos mi się zjeżył-co za świnia i cham niemyty(ja nie muszę być dobra) może się zastanówcie nad tymi oknami,do wiosny jest czas i możecie znależć innego wykonawcę z polecenia-może na forum trójmiasto-szkoda kasy na tego ch.....,a pieniążki nie lecą nam z nieba.Najważniejsze jest to że dach jest piękny i ZROBIONY :p

Alfreda, jak on taka złotówa to spisz te 3mb łat, palety (ceny skupu) i zachowaj to na wiosnę może sięokazać, że jak znalazł. To gościa trochę przytka.

Jakbyś miała za dużo wolnego czasu to bym policzył dachówki. Może się okazać, że coś wytłukli, a żeby nie było widać po powywozili z budowy. Ale to tylko może.