Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

Aga- Żona Facia Miło że przynajmniej nasze perypetie mogą humor poprawić~! Ja też im dalej ( bez nowych przygód, jeszcze parę starych zostało do opisania) nabieram dystansu do spraw i potrafię swoimi opowieściami rozbawić najbardziej drętwe towarzystwo!! Tylko żeby te mieszkaniowe wybryki mnie już NIC A NIC NIE KOSZTOWAŁY PROSZĘ!!! Nie posiadamy żadnych rezerw finansowych i to jest .......e tam...

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niech wybiera kogo chce byle z DUŻĄ ILOŚCIĄ ŚRODKÓW PŁATNICZYCH!!!!

Taka moja skromna propozycja....

No napewno wybierze dla Was dobrze - w końcu zawdzięcza Wam nową twarz! Odmłodniało i wypiękniało, taki dostało wystrój... :)

Mys - i pewnie wsyscy - ciekawi kolejnych pazurków, tych jescze nieopisanych...

Alfreda, jak ty pięknie piszesz. Ale się uśmiałam. Bo choć to było poważne, dodałaś temu taka fajna notę wesołości i humoru.

A to ogrodzenie, ze chałupka razem, bardzo mi się podoba. Myślę, że będziesz miała piękny dom, ogród i ogrodzonko. Już to widzę. Tylko się pospiesz abym mogła podglądać i ściągać dobre pomysły, bo ja to nie jest taka - aż - do tego...Wole zobaczyć gotowe i takie sobie zrobić. Jak przyjdzie mi cos wymyślić, to.., aj.., mam problem...

Trzymam kciuki za mieszkanko aby dobrze się sprzedało.

Zeljka Dzięki za dobre słowo kobieto! :D A co do wystroju.... Staram się jak mogę ale dalsze prace uzależnione od sprzedaży naszego M. Mi natomiast pomysłów nie brakuje, ale ich koszty, czasami przerasta nasze możliwości. I chyba najtrudniejszy jest kompromis ,między tym co się nam podoba, a tym na co nas stać! .....

Mys ale Ty mi mile żeczy piszesz!! :D :D :D Dzięki :D

A co do Halloween.....Nie wiem czy wspominalam... Jakieś trzy latka temu młodzi ludzie( ok. 130 cm wzrostu) poprzebirani w odpowiednie na tego typu święto- zabawę- Wszyscy w maseczkach. Zapukali do mych wrót i obwieścili - słodycz albo psikus!!- A że obyczaj raczkujący był , moje przygotowanie było zerowe. Dzieciaki nie dostali nic słodkiego, zamknęłam niczego nieświadoma drzwi i spokojnie oddałam się czynnością pomieszkiwania....Jaki psikus mi dzieciątka zgotowali dowiedziałam się dnia następnego, gdy mężulo z nocnej zmiany powrócił...

W zamku typu "Gerda" napakowali mi dowcipnisie ( Posiekałabym ich na kawałki, solą posypywała podśpiewując radośnie!!) Dużą ilość pasty do zębóW!!!!

Od dnia tamtego pamiętnego ....jakoś nie bardzo te innostronne zwyczaje do gustu mi przpadają.... :-?

Od dnia tamtego pamiętnego ....jakoś nie bardzo te innostronne zwyczaje do gustu mi przpadają.... :-?

Ojoj... No to Mys się nie dziwi... Pewnie Gerdzie tez się takie święto nie spodobało. Trza było wymieniać zamek, czy udało się doczyścić? Mys dzisiaj widziała tez poprzebieraną młodziez wzrostu około 1,30. I kasjerów sepleniących z powodu wampirzych kłów! :wink: :D :lol:

Zainteresowani są! Ale za niższą cenę ( ok 10 000 mniej) A że mamy czas , co najmniej do marca, czekamy na dobrego klienta!

To jest taka wojna nerwów! Ja chciałabym DOBRZE sprzedać, a ewentualni kupcy TANIO kupić....

Tzw sprzeczność intersów :wink: 8)

Trzeba ich wziąść na cierpliwośc :wink:

Duża róznica :roll: :roll:

Kasia Ja, do naszego mieszkanka czuję wielki sentyment i też trudno będzie mi się z nim rozstać.. :cry: Nawet mając TAKIE.. perspektywy!! Tłumaczę , tym moim, naszym "czterem ścianom" że nowi właściciele napewno bardziej , lepiej zadbają o jego wystrój, wnętrze. My jesteśmy spłukani , a nasze cele finansowania, obecnie znajdują się całkiem gdzie indziej... :-? Obiecałam też , naszemu M , że postaramy się znaleść godnych następców..A może nawet lepszych....

Może po tej łagodnej perswazji nie będzie chciało się " utrwalać" w naszej pamięci.