alfreda 30.10.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Aga- Żona Facia Miło że przynajmniej nasze perypetie mogą humor poprawić~! Ja też im dalej ( bez nowych przygód, jeszcze parę starych zostało do opisania) nabieram dystansu do spraw i potrafię swoimi opowieściami rozbawić najbardziej drętwe towarzystwo!! Tylko żeby te mieszkaniowe wybryki mnie już NIC A NIC NIE KOSZTOWAŁY PROSZĘ!!! Nie posiadamy żadnych rezerw finansowych i to jest .......e tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 30.10.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Niech wybiera kogo chce byle z DUŻĄ ILOŚCIĄ ŚRODKÓW PŁATNICZYCH!!!! Taka moja skromna propozycja.... No napewno wybierze dla Was dobrze - w końcu zawdzięcza Wam nową twarz! Odmłodniało i wypiękniało, taki dostało wystrój... Mys - i pewnie wsyscy - ciekawi kolejnych pazurków, tych jescze nieopisanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 30.10.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Śmisnie, nie przestawili jescze czasu w nagłówkach - i pojawiają się odpowiedzi z przysłości! Cóz, w końcu jutro Halloween Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Alfreda, jak ty pięknie piszesz. Ale się uśmiałam. Bo choć to było poważne, dodałaś temu taka fajna notę wesołości i humoru. A to ogrodzenie, ze chałupka razem, bardzo mi się podoba. Myślę, że będziesz miała piękny dom, ogród i ogrodzonko. Już to widzę. Tylko się pospiesz abym mogła podglądać i ściągać dobre pomysły, bo ja to nie jest taka - aż - do tego...Wole zobaczyć gotowe i takie sobie zrobić. Jak przyjdzie mi cos wymyślić, to.., aj.., mam problem...Trzymam kciuki za mieszkanko aby dobrze się sprzedało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.10.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Zeljka Dzięki za dobre słowo kobieto! A co do wystroju.... Staram się jak mogę ale dalsze prace uzależnione od sprzedaży naszego M. Mi natomiast pomysłów nie brakuje, ale ich koszty, czasami przerasta nasze możliwości. I chyba najtrudniejszy jest kompromis ,między tym co się nam podoba, a tym na co nas stać! ..... Mys ale Ty mi mile żeczy piszesz!! Dzięki A co do Halloween.....Nie wiem czy wspominalam... Jakieś trzy latka temu młodzi ludzie( ok. 130 cm wzrostu) poprzebirani w odpowiednie na tego typu święto- zabawę- Wszyscy w maseczkach. Zapukali do mych wrót i obwieścili - słodycz albo psikus!!- A że obyczaj raczkujący był , moje przygotowanie było zerowe. Dzieciaki nie dostali nic słodkiego, zamknęłam niczego nieświadoma drzwi i spokojnie oddałam się czynnością pomieszkiwania....Jaki psikus mi dzieciątka zgotowali dowiedziałam się dnia następnego, gdy mężulo z nocnej zmiany powrócił... W zamku typu "Gerda" napakowali mi dowcipnisie ( Posiekałabym ich na kawałki, solą posypywała podśpiewując radośnie!!) Dużą ilość pasty do zębóW!!!! Od dnia tamtego pamiętnego ....jakoś nie bardzo te innostronne zwyczaje do gustu mi przpadają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 31.10.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Od dnia tamtego pamiętnego ....jakoś nie bardzo te innostronne zwyczaje do gustu mi przpadają.... Ojoj... No to Mys się nie dziwi... Pewnie Gerdzie tez się takie święto nie spodobało. Trza było wymieniać zamek, czy udało się doczyścić? Mys dzisiaj widziała tez poprzebieraną młodziez wzrostu około 1,30. I kasjerów sepleniących z powodu wampirzych kłów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.10.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Gerdzie się nie przeżylo... Została wymieniona na młodszy model...Ale tak to już w życiu bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.11.2005 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Ależ te wasze mieszkanko was pokochało takie cuda wyprawiac kto to widział Ale trafi się w końcu taki kupiec który mu przypadnie do gustu Alfreda a tak na powąznie jeszcze nikt sie nie zainteresował Narazie sami oglądacze tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.11.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Zainteresowani są! Ale za niższą cenę ( ok 10 000 mniej) A że mamy czas , co najmniej do marca, czekamy na dobrego klienta!To jest taka wojna nerwów! Ja chciałabym DOBRZE sprzedać, a ewentualni kupcy TANIO kupić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.11.2005 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Zainteresowani są! Ale za niższą cenę ( ok 10 000 mniej) A że mamy czas , co najmniej do marca, czekamy na dobrego klienta! To jest taka wojna nerwów! Ja chciałabym DOBRZE sprzedać, a ewentualni kupcy TANIO kupić.... Tzw sprzeczność intersów Trzeba ich wziąść na cierpliwośc Duża róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.11.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 NO... Tym bardziej jak przeliczę sobie co za to mogłabym kupić do domku! Pewnie gdy już ciśnienie wzrośnie i nóż na szyi to spuścimy ale.... teraz czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.11.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 No naprawdę to Wasze mieszkanko pokazuje pazurki- ale w myśl przysłowia Kto z kim przystaje.............Pokochało Was szczerze i chyba czeka na godnego nowego właściciela.Tak więc życzę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.11.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Do marca macie czas? Fredka, nie chcę Cię martwić, ale z tego co piszesz, to do marca.... http://www.gifygg.com/gifs/gifs/645Cegly.gif Może lepiej się będzie pospieszyć, bo Wasze mieszkanko jeszcze ma parę sztuczek w zanadrzu No tą lampą to mnie dobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.11.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Rzeczywiście to Wasze mieszkanko pokazuje rogi Mam nadzieje że uda się jej sprzedać za dobrą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 03.11.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Alfreda, super ta historia z mieszkaniem Też wierzę, że nie bardzo chce się z Wami rozstać. Spróbuj z nim mentalnie pogadać, wytłumaczyć jaka jest sytuacja i obiecaj, że znajdziesz mu fajnych nowych lokatorów. Zobaczysz, że zacznie współpracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 04.11.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Mam nadzieję ( ) że to NASZE MIESZKANKO SIĘ OPAMIĘTA!!!! I przypomni sobie nasze wspólne pożycie..... Przecież My byliśmy dla niego jak...LUDZIE!!! A Ono takie numery..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.11.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Alfredka- a może jakiś prezencik dla mieszkanka-dzwoneczki itp.,podobno jak nie można przekonać to trzeba próbować przekupić.Trzymam kciuki za dobrych kupców i za Was oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 05.11.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Kasia Ja, do naszego mieszkanka czuję wielki sentyment i też trudno będzie mi się z nim rozstać.. Nawet mając TAKIE.. perspektywy!! Tłumaczę , tym moim, naszym "czterem ścianom" że nowi właściciele napewno bardziej , lepiej zadbają o jego wystrój, wnętrze. My jesteśmy spłukani , a nasze cele finansowania, obecnie znajdują się całkiem gdzie indziej... Obiecałam też , naszemu M , że postaramy się znaleść godnych następców..A może nawet lepszych.... Może po tej łagodnej perswazji nie będzie chciało się " utrwalać" w naszej pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.11.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 A wszystko przez te Wasze pazurki-pokazaliście swoje i zbudowaliście dom-moje gratulacje jak zwykle za odwagę i wytrwanie ,ale to wasze mieszkanko chyba jest innego zdania.Popieście je trochę ,naprawiajcie co nabroi i będzie dobrze,w końcu zrozumie bo ma rozumnych właścicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 05.11.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Kasia Ostatnie zdanie( DZIĘKI ) przeczytałam na GŁOS...CAŁY coby chałupka blokowa, sobie do "duszy" wzięła!!!!Jutro kupię kwiecia, coby udobruchać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts