Żelka 15.11.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Alfreda, super, że jest kupiec na mieszkanko, choć wiem, że będzie smutno opuszczać miejsce gdzie spędziło się tyle lat. Zwłaszcza ten moment opuszczania pustego mieszkania. Na pełno się łza w oku zakręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.11.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Alfreda- no i stało się nieuniknione. Trzymaj się,sentyment sentymentem z życie idzie do przodu. Jak Ci będzie smutno to napisz tu a my Cię będziemy pocieszać. Sprzedaż naszych mieszkań to kolejny krok na wojnie budowlanej. Bądz dzielna-trzymamy kciuki serduchem jesteśmy z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.11.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ja tam nie będę tęskniła za swoim mieszkaniem....Ciesz sie, ze masz kupca, który zapłaci tyle ile oczekiwałaś. Wiesz jak trudno teraz cokolwiek sprzedać!!!Będziesz mogła dalej budować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.11.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Sprzedać chyba będzie coraz łatwiej. Ostatnie prognozy ekonomiczne sugerują zwiększony ruch na rynku nieruchomości ( Zbliza się Vatt22% na mieszkania nowe, co w konsekwencji wspomoże rynek wtórny) A teraz nikt nie kupuje przecież za swoje tylko bankowe.. A co do mieszkanka... Tu chyba chodzi bardziej o moje nastawienie... Juz sobie obliczyłam że Święta to jeszcze u "siebie" a nie na " wygnaniu" A tu taki ambarans....Czy ja dam radę przeprowadzić całą opercję w dwa tygodnie z kawałkiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.11.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Dasz radę,spójrz do swojego dziennika ,popatrz i poczytaj.Zobacz z perspektywy czasu,jak poradziliście sobie z budową-przecież to jeden wielki ba ogromny sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.11.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Kasia Dzięki. Jakby rozpatrywać w tym kontekście to FAKT! dam radę. A za dobre słowo serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.11.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Zbieraj siły i pudełka do przeprowadzki-jak będziesz potrzebowała pomocy,to daj znać -POMOŻEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 15.11.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Alfreda, jak jest kupiec to szybko sprzedawaj. Ja mam cały czas w pamięci nasz horror ze sprzedażą poprzedniego mieszkania. Sprzedawaliśmy całe pół roku! Nowe mieszkanie kupione, zadłużeni po uszy u rodziców, a tu posucha na klientów. Po prostu TRAGEDIA. Klienta trzeba łapać jak jest i nie poddawać się sentymentom. Wiem, że łatwo się mówi - ale ja wiem co mówię. Ja już boję się, że znowu możemy mieć takie przejścia w przyszłym roku jak mieliśmy wcześniej. Więc jak tylko trafi się ktoś chętny to od razu sprzedajemy!!! (oczywiście jak tylko bank zwolni nam hipotekę mieszkania, którą niestety ustanowili nam jako zabezpieczenie przejściowe ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.11.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Ja wiem, wiem ..to wszystko ŚWIĘTA RACJA!!! Ale ja mam czysto ploską naturę!!! Jak nie było kupca to jęczałam że nikt , no prawie ,się nie interesuje naszym domkiem.Sorry mieszkaniem, jak tylko ktoś się pojawiał na horyzoncie to jużci biadolić ..Tak szybko, może później , może kto inny....A ta wczorajsza wiadomość poprostu mnie powaliła na glebę!!! Ale to taka zemsta za moją chwiejność charakteru!!!A poza tym, jeszcze nic nie ma na papierze..tylko na gębę, więc spoko..do piątku...A potem albo pakowanie w trybie ekstra schnell, albo luzik i kolejne wycieczki....Chba bym już wolała mieć to za sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.11.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Alfredka ty nie kombinuj i się nie smuć.Pmyśl sobie o domku,że to taki duży miś,który teraz się układa(osiada)do snu zimowego,musi odpocząć aby na wiosnę ubrać się w nowe futerko(tynki),podjeść nowe na wiosnę(urządzanie w środku) i tak baju,baj przez całą zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.11.2005 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 A czego ta nostalgia Puidła znoś i pakuje się kobitko jak ja bym chciała juz tak mieć Przecież to wielki krok do wprowadzenia się do domu można by powiedzieć siedmiomilowy tym bardziej, ze kupiec taki jak chciałaś Będzie dobrze Trzymaj się i nie rozczulać się proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Alfredziu znalazła się kupiec to trzeba sprzedać nei ma co się rozczulać Ja wiem że te Święta mogą nie być takie wymarzone ale pomyśl jakie dzieki tej kasie będą nastepne piekne Trzymam kciukasy, będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.11.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Boże , dziewczyny jak to dobrze że takie FORUM istnieje ( tutaj trzy pokłony chwalebne główka -gleba) Myśli latają po łbie jak skarpetki w wiróce, ręce się trzęsą, ciśnienie skacze ( chba żeby klimaks nadchodził ?) A tu, ludziska zaznajomieni w temwcie DOBRZE RADZĄ!!! I co najważniejsze PRAWDĘ GADAJĄ!!! A co takie naj..naj...ważniejsze...DO PIONU STAWIAJĄ!!! COBY PERSPEKTYWA SŁUSZNA BYŁA.... Dzięki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Widzisz Alfredziu i już mówisz jak człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 17.11.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Alfreda, spokojnie, będzie dobrze! Ja też niedawno się zdecydowałem i to była dobra decyzja pozdrawiam! Robin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 18.11.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Alfredzia, a sobie płacz do woli najlepiej ze szczęscia żeście drania sprzedali ! - ale rób to oczywiście w trakcie pakowania. Zbieraj nie za duże pudła - lepiej się je nosi i naklejaj na wszytko kartki z opisem co jest w środku i świętuj z rodziną ! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.11.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Alfredka! Jak tam,decyzja zapadła czy nie? Daj znać,co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.11.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Alfredka! Litości!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odezwij się!!!!!!!!!!! Co z mieszkankiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.11.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Przepraszam że zacichłam... Ale tyle się dzieje! Mieszkanie SPRZEDANE!!!!Przynajmniej umowa przedwstępna została spisana( patrz dziennik) Teraz zbieram kartony, ale ich jak na złość w sklepach jakoś nie ma!!!! Pan w moim sklepiku osiedlowym powiedział ,że w żadnym wypadku nie da mi żadnych pudeł !!!!! On nie chce nasze wyprowadzki ,więc stara się utrudnić nam ten etap!!! Z jednej strony to miłe , a z drugiej- taszczę pudła z całej okolicy i wyglądam jak zbieracz surowców wtórnych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.11.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Alfredka_GRATULACJE!!!! Bez względu na dodatkowe aspekty,kolejny sukces za Wami-tym bardziej że byliście czujni i nie daliście się wyrolować. Cieszę się razem z Wami- a z przeprowadzką poradzicie sobie bo....... nie macie innego wyjścia a perspektywy na przyszłość są kuszące Niestety to co piękne i wartościowe rodzi się w bólach. Ja wiem i Wy to wiecie-DACIE RADĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki jak zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts