Olkalybowa 03.12.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Mamy Cersanit Eko i nie chlapie. Nie zostawia także żadnych smug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.12.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 ...a jego wnętrze wygląda tak http://foto.onet.pl/upload/18/27/_558180_n.jpg trochę się zapienił jak robiłam mu zdjecie nieśmiały czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.12.2005 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Alfreda pytanie bynajmniej bardzo ważne i jakże praktyczne Znam ten problem z doswiadczeń Zmieniliśmy kibelek w obecnym mieszkaniu i nikt się nie zastanawiał nad jego kształtem przed zakupem dopiero po zamontowaniu okazało sie że i takie problemy mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Widzisz Alfredziu jaki mądry temat podsunełaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 04.12.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Dzięki za info. Mialam niejako wątpliwości poruszając temat z którym wszyscy mamy do czynienia, tylko się głośno o TYM nie mówi.Zaproponowalam rodzince w świetle tych wątpliwości, testy próbne w czasie wizytacji w sklepie Jakoś dziwnie na mnie popatrzyli , nie komentowali... Pewnie ,bo to ja przewaznie sprzątam... Dzięki za wskazówki i opinie, jak również zdjątka( ukłony OLKALYBOWA ) i W MIARĘ MOŻLIWOŚCI PROSZĘ O JESZCZE!!! Mam jeszcze jedno spostrzeżenie...mianowicie "zagracenie" łazienki. W tej teraz mojej jest całe mnogość sprzętów i urządzeń Jak to cholerstwo się trudno sprząta Najpierw wszystko trzeba powynosić ( co się da, bez demontażu..) a dopiero wtedy czynności porządkowe.I podwieszany kibelek niczego w tym akurat przypadku niczego nie ułatwia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.12.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Alfredko,myślę że najwięcej do sprzątania w łazience jest pólek,nad wanną,pod lustrem itp.Przemyśliwałam ten temat ponieważ jest teraz na rynku dużo mebli łazienkowych.Myślę że dwie ,trzy szafki rozwiążą problem zagracenia gdy pomieszczą wszystkie skarby łazienkowe.Na specjalną uwagę wśród tych mebli zasługuje szafka z wbudowanym koszem na brudną bieliznę.Myślę że coś wypatrzysz w sklepach do czasu zamieszkania w NOWYM DOMU.http://img44.imageshack.us/img44/1000/xmas514kg.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 jeśli chodzi o rzestawianie do sprzątania to tak mam teraz w nowym domku bedzie inaczej. Mam w planie prawie sterylne łazienki z jak najmniejszą ilością bibelotów, jak to wyjdzie w praktyce zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.12.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 http://img226.imageshack.us/img226/2986/nikolausstiefel16pj.gifMIKOŁAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 08.12.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Czytałam Twój dziennik, świetna lektura dla zaczynających na wiosnę 2006r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.12.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 PUK,PUK,PUK !!!! Hej,Alfredko!! Odezwij się.Przecież planujesz i na pewno rysujesz jak to będzie w NOWYM DOMU !!! Nie zostawiaj nas na pastwę domysłów. : http://img472.imageshack.us/img472/6460/wassat9xw.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 13.12.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Kasiu Fakt!! Planuję , rysuję i kombinuję!!! Oprócz tego szukam poszczególnych wykonawców..Wszystkie moje dzialanie, nie w pełni mnie zadowalają Ciągle coś nie tak ...A tu Świę ta się zbliżają , a ja na nowym miejscu, chodź wygodnym, swoich dróg nie mogę odnaleść.... Dzisiaj odwiedziliśmy ( poraz kolejny) okniarzy. W sobotę pomiar na działce, sorry na budowie, w domku - i oczywiście więcej pytań niż odpowiedzi- Chcielibyśmy jeszcze w grudniu wpłacić za okna!! Tylko nie wiemy komu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.12.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Na reszcie!! Miło że skrobnęłaś parę słów.Szczerze to zazdroszczę CI tych dylematów.Co do okien myślę,że najważniejsze jest bezpieczeństwo i należy wybrać w miarę najbezpieczniejsze-dodatkowe okucia i wzmocnione szyby -a potem rodzaj ,kolor itp.Życzę samych dobrych wyborów. http://img230.imageshack.us/img230/3147/nikolaus5vn.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 14.12.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 To moze właśnie nadchodzące wielkimi krokami Święta pomogą się odnaleźć - w nowym miejscu i w wizjach przyszłego domku. W końcu to czas, który powinien mieć najbardziej domową atmosferę I tego Mys wsystkim zyczy - wesołych, wymarzonych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.12.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Mys Jak Ty pięknie piszesz o tym domu, atmosferze , klimatach... Serdeczne dzięki za życzenia A co do WIZJI..tych to mi akurat nie brakuje( mam tylko wątpliwości, czy to rozszalala wyobraźnia, czy już choroba???) Dość znaczny problem to realizacja TYCH WIZJI!!! Związana z tym kasa i wykonanie..... Kasiu No właśnie takich okienek wycenę już posiadamy! I ogólna wartość jakoś dziwnie nie przypadła mam do gustu ( Z bramą garażową, ocieplaną, okna plus żaluzje za okienne , gdzieniegdzie P4 i bolce antywyważeniowe to bagatela 30 000 PLN) Fajnie co???/ Teraz trochę zmodyfikowaliśmy plany, opcje, no i zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.12.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Alfredko ,jestem pewna że znajdziecie optymalne rozwiązanie i odpowiednie okna.Trzymam kciuki za same dobre decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 17.12.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Alfreda, powolutku, krok po kroczku, wsystkie wizje zrealizujecie, nawet te najbardziej niewiarygodne W końcu juz mają one wsystkie bardzo solidny skielet - powstały z wysiłkiem, ale zakończonym sukcesem I tak będzie dalej - a jesteście coraz silniejsi, więc nie dziwota, ze i ambicje więkse Ale uda Wam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Alfredziu u nas 1 wyceny okien też nie były optymistyczne ale udało się uzyskać kompromis Teraz tak jest z c.o mam nadzieję że końcowa wycena też nas zadowoli Trzymam kciukasy za same trafne decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.12.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 To znaczy, że idziecie dalej z robotą? To ja szarym końcu zostanę... Wiosną to u Ciebie pewnie tynki będą.... Dobrze robicie! Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Alfredziu jak się cieszę że nie tylko ja taki napaleniec jestem Mój mąz juz nie prycha, przywykł że u mnie to wszystko na wczoraj A kopniaczki się należą za brak zdjęć, proszę się na drugi raz poprawić Trzymam kciukasy i czekam na wieści z pola bitwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.12.2005 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 I bardzo dobrze po co pieniądze mają tracic na wartości w banku skoro mogą tyle dobra przynosić Jest za co to po co czekac do wiosny trzeba jednym ciągiem wszystko robić a niedługo już u siebie zamieszkacie i nie będziecie się tułac po cudzych mieszkaniach Okna to chyba jeden z większych wydatków a więc trzeba dobrze się zastanowić by wybrac coś co wam pasuje i wedle możliwości finansowych Pozdrawiam i trzymam kciuki za trafną decyzję i dobry wybór Buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts